Spring til indhold

De 10 bedste gaver til under 100 kr.

gaver under 100 kr

Som studerende er penge ofte ikke det, som man har allermest af (desværre). Derfor kan ting som fødselsdagsgaver, julegave mv. ofte mærkes i budgettet. Men det kan der heldigvis rådes bod på.

For vi har nemlig her lavet en liste over de 10 bedste gaver som maks. koster 100 kr. For det er faktisk muligt at få nogle rigtig gode gaver til under 100 kr.

Gaver under 100 kr

Når du skal finde gaver til under 100 kroner, så er det vigtigt at du er kreativ i de gaveideer du finder. Men vi har gjort arbejdet for dig, så du på denne liste finder 10 gode gaveideer til under 100 kroner, så du ikke skal bruge længere tid på det. Og det er som sagt helt klart muligt at finde gaver som man rent faktisk gerne vil have, selvom gaverne koster under 100 kroner. 

 

1. Body Scrub

gaver til under 100 kroner

Body Scrub er altid en lækker gave, og selvom den er mest henvendt til kvinder, så er der ingen tvivl om at langt de fleste ville have godt af at bruge Body Scrub løbende. Med en god Body Scrub blødgøre du huden, mens den bliver renset. En Body Scrub er velegnet til at blive brugt i badet og her kan du let finde en lækker en for under 100 kroner. 

Pris: fra 39 kr.

2. En tur i Københavns Zoo (for børn)

gaver til under 100 kroner 2

Skal du finde en gave til et barn (fx småsøskende, en yngre fætter eller lignende), så kan du overveje at give vedkommende en tur ind i Københavns Zoo, hvor han/hun kan opleve alverdens dyr (lige fra løver til bavianer).

Gavekortet gælder for ét barn mellem 3-11 år, og gavekortet er gyldigt i hele 2 år.

Pris: 95 kr.

3. Johan Bülow lakridser

gaver til under 100 kroner lakridser

Er vedkommende, som du skal give gaven til vild med lakridser, så vil en bøtte lakridser fra Johan Bülow være et sikkert hit. Du kan få alverdens varianter. Lige fra lakridser med chili til lakridser overtrukket med hvid chokolade og passionsfrugt.

Lakridserne koster maks. 100 kr. pr. bøtte.

Pris: 60 – 100 kr. 

4. Tøjfolderen

gaver til under 100 kroner

Skal du give en gave til en person, som lige er flytte hjemmefra (fx til indflytterfest), så er tøjfolderen en glimrende gave. Med den kan vedkommende lynhurtigt folde sin trøje eller skjorte sammen, så det ser lige så professionelt ud som nede i butikkerne.

Og ja, det er den samme som Sheldon bruger i Bing Bang Theory (hvis du ser det).

Pris: 69 kr. 

 

5. Spejlæg Brætspil

gaver til under 100 kroner

Et godt brætspil slår aldrig fejl som gave. Og her har du mulighed for at give et rigtig godt brætspil til under 100 kr. Spejlæg er et brætspil, hvor det handler om at komme af med alle sine spejlæg, og spillet er velegnet for alle aldre. 

Det anbefales, at man minimum er 3 år for at spille det.

Pris: 79 kr.

6. Viaplay (1,5 måneder abonnement)

gaver til under 100 kroner

Er han eller hun vild med film og serier? Så vil et abonnement til Viaplay være en af de bedste gaver du kan give til vedkommende. Én måned koster 99 kr., men du kan prøve det 14 dage gratis. Så du vil altså kunne give 2 måneders abonnement for 99 kr.

Du skal bare huske at opsige abonnementet inden de 1,5 måned er gået.

Pris: 99 kr./md. (+ 14 dage gratis) –

7. House Doctor vasketøjspose (stribet)

gaver til under 100 kroner

Vasketøjsposer/-kurver er ofte kedelige og ikke særlig kønne. Men det kan der heldigvis rådes bod på med denne vasketøjspose fra House Doctor. Den er lavet i et lækkert stribet design, og de to hanker gør det nemt at flytte rundt på den. Du kan ofte finde en rabatkode til Imerco hvis du er heldig og få den endnu billigere. 

Det er den perfekt indflyttergave til personen som lige er flyttet hjemmefra.

Pris: 100 kr.

8. Bean Boozled Jelly Beans

gaver til under 100 kroner 1

Dette spil er virkelig en sjov gave. Spillet foregår ved, at man drejer på hjulet, og så skal man smage den bønne, som pilen landede på. Men smagen bussemænd har den samme farve som smagen pære, så du ved ikke, hvilken smag du får.

Det koster godt nok også 109 kr., men det er til gengæld en rigtig sjov gave.

Pris: 109 kr. 

9. Rustikke kopper

gaver under 100 kroner

Kopper kan man næsten aldrig få nok af og især ikke, hvis de er flotte. Og det må man sige disse fra House Doctor er. Disse kopper vil pynte på ethvert spisebord. De er håndfremstillet i keramik, hvilket giver dem dette lidt rustikke look.

Kopperne koster kun 35 kr./stk., så du kan evt. overveje at give 2 stk. i gave.

Pris: 35 kr.

10. Supergavekort

gaver under 100 kroner

Ved du bare ikke, hvad du skal give i gave, så kan du overveje at give et supergavekort som gave. Gavekortet kan bruges i mere end 150 butiks- og oplevelseskæder. Fx kan det bruges i Ikea, Matas, Jysk, The Body Shop, Bog & Idé og mange andre steder.

Minimusbeløbet som skal indsættes på gavekortet er 50 kr.

Pris: Minimum 50 kr. 

 

Gaver til ham og hende under 100 kr

Når du skal på jagt efter nogle billige gaver under 100 kr, så er det naturligvis vigtigt om det er en ham eller hende der er modtageren af gaven. Selvom gaven koster under 100 kroner, så behøver det trods alt ikke at være noget skrammel.  Derfor er disse gaver på overstående liste perfekt til begge køn og så er gaverne under 100 kroner på listen her også nogle gaver som du rent faktisk gerne vil have selv. 

Held og lykke med gaven!

 

Mangler du stadig gaveideer, så se vores liste med: gaver til hende eller vores liste med gaver til ham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.