Spring til indhold

Fødselsdagsgaver – den ultimative guide!

Fødselsdagsgaver

Fødselsdagen falder en gang om året for os alle, derfor er det vigtigt at finde en god gave til fødselaren. Vi har lavet denne guide for at gøre det nemmere for dig at finde den bedste fødselsdagsgave til fødselaren.

Du kan her på siden finde links til gavelister med de bedste fødselsdagsgaver til forskellige personer, samt gode råd til indkøb af fødselsdagsgaver, hvem du skal give fødselsdagsgaver og hvor meget de skal koste.

Fødselsdagsgaver til…

Herunder har vi samlet de gavelister vi har lavet med gaveidéer til ham, hende, børn osv. Hver gaveliste indeholder mange forslag til de bedste fødselsdagsgaver du kan give.

Fødselsdagsgaver til ham – Her har vi samlet de bedste af de bedste fødselsdagsgaver til ham. Du finder alt fra nye fede gadgets til lækkert tøj en hver mand vil blive glad for at få i gave.

Fødselsdagsgaver til hende – Med denne liste kan du undgå at give hende den forkerte gave. Vi har samlet de bedste gaveidéer til et sted, så du aldrig skal gå galt i byen når du køber fødselsdagsgave til hende.

Fødselsdagsgaver til børn – Børnefødselsdage eksplodere altid med gaver, for at komme med en unik gave til børnefødselsdagen kan du med fordel benytte denne liste med fødselsdagsgaver til børn.

Fødselsdagsgaver til teenagere – Her har vi samlet de bedste gaveidéer til teenagere. De er svære at have med at gøre og det gælder også gaveindkøb, men det hjælper vi dig med.

Fødselsdagsgaver til bedstemor – Vi har her samlet de bedste gaveidéer til mormor og farmor. De bedste gaver du kan give til din bedstemor er oplevelser sammen med dig eller noget hun kan nyde.

Fødselsdagsgaver til bedstefar – Vi har her samlet de bedste gaveidéer til morfar og farfar. De bedste gaver du kan give til din bedstefar er oplevelser sammen med dig eller noget han kan nyde.

Fandt du ikke nogle gaveidéer du kunne bruge på ovenstående lister, så høre vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder. Vi gør alt for at vores gavelister er up to date og opdatere dem derfor jævnligt med flere gaver.

Sådan finder du billige fødselsdagsgaver

Det er altid rart hvis man kan finde billige fødselsdagsgaver, det betyder at man enten kan slippe med at bruge færre penge eller give flere eller større gaver for den samlede sum man havde regnet med at bruge.

80 måder at spare penge på

Vi har lavet denne artikel, hvor du får 80 måder at spare penge på, som kan sikre dig mere luft i økonomien, så du rent faktisk har råd til fødselsdagsgaver uden at bekymre dig om at pengene kan strække sig måneden ud.

Læs den her.

Hvem skal have fødselsdagsgaver?

Det helt store spørgsmål for dig med en stor familie og stor vennekreds er hvem du skal give fødselsdagsgaver, for skulle du give til dem alle ville du ikke have råd til at leve selv. Der findes en meget fornuftig måde at lave denne prioritering på eller vi har i hvert fald forsøgt at lave en herunder.

 1. Kæreste/kone
 2. Børn
 3. Forældre
 4. Søskende
 5. Bedsteforældre
 6. Venner og veninder
 7. Kusiner og fætre

Nu er det så op til dig hvor mange prioriteter du vil give en gave og hvor mange du har råd til at give gaver i løbet af året. Du kan læse nedenunder hvad vi anbefaler fødselsdagsgaver skal koste alt efter hvem du køber dem til.

Hvad skal skal en fødselsdagsgave koste?

Så til det helt store spørgsmål, hvor meget skal en fødselsdagsgave koste? Igen er det meget forskelligt alt efter hvem gavemodtageren er og hvor mange penge du har som gavegiver. Derudover har mange familier også opsat nogle regler og systemer for hvordan man giver gave, men en god tommelfingerregel er at følge nedenstående beløb.

 • Kæreste/kone: 500 kr. og derover
 • Børn: 500-1.000 kr.
 • Forældre: 200-500 kr.
 • Søskende: 200-500 kr.
 • Bedsteforældre: 100-300 kr.
 • Venner og veninder: 100-300 kr.
 • Kusiner og fætre: 100-200 kr.

Nu er du forhåbentlig blevet meget klogere på fødselsdagsgaver. Hvordan du får dem billigt, hvem du skal prioritere og hvor meget de skal koste. Derudover har vores gavelister forhåbentlig været med til at give dig en masse fødselsdagsgaveinspiration.

Mangler vi noget? har du kritik eller ros? så må du meget gerne skrive til os i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.