Spring til indhold

Bedste gaveidéer til bedstefar – Gaver til morfar og Farfar

Hvis du er heldig stadig at have en bedstefar (både morfar eller farfar), så fortjener han også en god gave af dig en gang i mellem, hvad enten det er hans fødselsdag eller ej. Derfor har jeg her fundet nogle rigtig gode bud på gaver til din morfar og farfar.

Så er det tid til, at du kan forkæle dem med en af disse gaver.

Mest populære gave til bedstefar (Morfar og farfar)

gave til bedstefar morfar og farfar

Gavekurv med Specialøl Eller sammesæt selv

Klassiske gaveideer til bedstefar (Morfar & Farfar)

Vi har her fundet nogle af de mest klassiske gaveideer til bedstefar så uanset om det er til morfar eller farfar så har vi de bedste gaver til bedstefar her.

Ølsmagning

Ølsmagning

Kan din bedstefar lide øl, så vil denne oplevelsesgave være en glimerende gave. Ølsmagningen foregår hos det kendte danske bryggeri Braunstein. Først får alle en rundtur på bryggeriet med masser af historiefortælling, hvorefter man kan smage på 5 valgfrie øl fra Braunstein bryghus. Det er naturligvis også mulighed at købe et par eksemplarer med hjem bagefter.

Pris: 149 kr.


Whiskysmagning

whiskysmagning-gave

Hvis din bedstefar ikke kan lide ølsmagning, kan det være fordi han hellere vil have fat i nogle stærkere varer. Det kan du ved at forære ham denne whiskysmagning hos Highlanders Bar i Århus. Her har han mulighed for at smage 4 forskellige whiskyer, hvorefter det er muligt at købe eksemplarer af deres store udvalg med hjem.

Pris: 299,00 kr.


Morfar og farfar fortæl nu…

farfar-fortael-nu

Morfar fortæl nu… og Farfar fortæl nu… er en rigtig god gave til morfar og farfar. I bogen kan din morfar og/eller farfar fortælle om alle de vigtige oplevelser og ting der er sket i deres liv. På den måde kan ens bedsteforældre sikre sig at deres børn, børnebørn, oldebørn og ikke mindst tipoldebørn altid kan lære om livet dengang bedstefar voksede op.

Pris: 199,00 kr.


Kvalitets Sokker

stroemper-bedstefar

Der findes ikke end mere klassisk gave til ens bedstefar end et par sokker. Og hvorfor mon? Jo, for den slår aldrig fejl. En bedstefar kan nemlig altid bruge et par sokker, da det ikke altid lige er det han husker at købe nye af. Og her får du et par mørke kvalitetssokker fra Egtved. Lige præcis som morfar/farfar ønsker det.

Pris: 49 kr.


Fiskestangsæt

fiskestangsaet-gave

At fiske er en fornøjelse. Stilheden og roen der er omkring en oplever man sjældent andre steder. Som pensionist gælder det om at nyde tilværelsen. Derfor er det ikke en tosset idé at give et fiskestangssæt i gave til bedstefar. Han kan få stor glæde af det, og hvis du er heldig kan det være, at han sågar inviterer dig på hjemmefanget fisk.

Pris: 240,00 kr.


iRobot Roomba robotstøvsuger

robotstoevsuger

Hvis du har en gammel bedstefar, er kræfterne ikke hvad de har været. En robotstøvsuger vil derfor være til fantastisk hjælp. iRobot Roomba robotstøvsugeren er et af de bedste robotstøvsugermærker og har ind til flere priser i bagagen. Her er der tale om en gave, der både er praktisk orienteret og lidt henne i gadget afdelingen.

Pris fra: 1.299 kr.


hængekøje

fatboy-haengekoeje

Giv din bedstefar mulighed for at nyde tilværelsen i denne hængekøje. En skøn gave til din bedstefar, som han kan ligge og gynge sig i søvn i. Hængekøjen kan holde til en belastning på 150 kg. Med følger der et stativ, så du kan placere hængekøjen hvor som helst, men det er selvfølgelig også muligt at binde den op mellem 2 træer.

Pris fra: 299,00 kr.


Ukrudtsbrænder

ukrudtsbraender-til-bedstefar

Mange gamle mennesker får ekstra tid til haven når børnene er flyttet hjemmefra og pensionisttilværelsen nærmer sig. Med havearbejde følger også den evige pestilens, nemlig ukrudt. Løsningen på det problem er en ukrudtsbrænder. Denne ukrudtsbrænder er en lidt finere model, der vil være behagelig for din bedstefar at gå med.

Pris: 498,00 kr.


JBS Exclusice badekåbe

JBS bedstefar badekåbe

Når man bliver ældre er det at bruge længere tid på at nyde morgenen en vigtig ting. Din morfar eller farfar vil virkelig nyde morgenen i en badekåbe fra det kendte danske undertøjsmærke JBS. Det er deres eksklusive badekåbe lavet i 100% bomuld. En gave en hver mand vil blive glad for, men din morfar eller farfar fortjener det mest af alle mænd.

Pris: 549,00 kr.


Personlig Whiskeyflaske

personlige-whiskyflaske

Hvor sejt er det ikke lige at give din bedstefar muligheden for at tappe sin helt personlige whiskyflaske? Svaret på det må være meget sejt! Lad ham smage på de forskellige whiskyer, og fyld flasken med den han bedst kan lide. Det er det prisvindende Braunstein whiskybryggeri der inviterer til påfyldning af egen flaske.

Pris: 399,00 kr.


Gave til morfar

Når man skal give en gave til morfar så er det en god ide at huske på hvad han godt kan lide. Hvis han er til nogle bestemte ting, så er det naturligvis en fordel at give morfar de ting som du allerede inden du giver ham gave, ved at han går op i eller bliver glad for at få. Find din gave til morfar her

Gave til farfar

Når du skal give en gave til farfar, så er det præcist samme gældende som når du skal give en gave til morfar. Find en ting som du ved han interesserer sig for, så du er sikker på at din gave til farfar bliver taget godt imod. Find din gave til farfar her

Det var de bedste gaver til morfar og farfar. Håber du har fundet nogle gaver, som du synes er din bedstefar værdig. Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har forslag til andre gaveideer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.