5 gaveidéer til rejsegilde

Skal du til et rejsegilde som ven, nabo, familie eller gæst, så er det generelt god skik at medbringe en lille gave til ejeren af bygningen.

Ofte er der tale om en lille gave til mellem 50 – 300 kr. afhængig af, hvor godt du kender personen/personerne, som du skal til rejsegilde hos. Men er du i tvivl om hvad du skal give dem, så har jeg her samlet 5 gaveidéer, som du kan bruge til inspiration.

1. Luksus Gavekort (kan bruges mere end 100 steder)

Når man har fået bygget et nyt hus, garage mv. skal man ofte ud købe møbler, redskaber, havekrukker mv. Så hvorfor ikke give et supergavekort, som kan bruges i over 100 forskellige forretninger (fx Matas, Kop & Kande mv.). Og har gavemodtageren ikke brug for møbler el. lign., så kan han/hun bare bruge gavekortet til noget andet (fx tøj hos Zalando).

Pris: fra 50 kr.

Læs mere


2. Johan Bülow lakrids

johan-bulow-lakrids

Lidt til den søde tand slår aldrig fejl som en gave til et rejsegilde. Og her er lakridser fra Johan Bülow et glimerende valg, da du ifølge mig bare ikke får bedre lakridser end dem fra Johan Bülow. Her kan du få alverdens varianter. Lige fra lakrids med chili til lakrids betrukket med belgisk luksus chokolade og eget lakridspulver.

Pris: 45-100 kr.

Læs mere


Gavekort til oplevelser

bio-for-2-personer

Køb et oplevelsesgavekort, hvor du selv bestemmer hvilke oplevelser gavekortet skal bruges til. Dette er den helt ideelle gave til rejsegilde, hvor man kan komme væk fra hverdagens stress og jag, og få mulighed for at komme ud og opleve noget. Du skal bare taste det belæb ind du ønsker at give, og så bliver det tilsendt.

Pris: 100 kroner til hvad du har lyst til.

Læs mere


4. Chokoladesmagning

chokoladesmagning

Er huset fuld med håndværkere betyder det ofte meget larm, hvilket kan være ret dejligt at komme væk fra en gang i mellem. Så hvorfor ikke give dem en lille oplevelse, som de kan nyde i ro og mag. Denne oplevelse inkluderer prøvesmagning af 8 unikke og prisvindende chokolader serveret med en økologisk italiensk sodavand eller et glas hvidvin.

Pris: 145 kr. pr. person

Læs mere


5. En god rødvin

Spansk Reserva rødvinEn god rødvin slår heller aldrig fejl som rejsegilde gave. Men er du ikke den store vin kender, men stadig gerne vil give en god rødvin, så bare rolig. Jeg har nemlig her fundet en anmelderrost rødvin, som stadig er i den billige ende. Viñaguareña Barrica lavet på Tempranillo druen har nemlig både fået 6 stjerner i Finansbureauet.

Pris: 119 kr.

Læs mere


Det var mine 5 idéer til en gave til rejsegildet. Kunne du ikke finde noget interessant, så kan du måske finde yderligere inspiration i min liste over gaveideer til housewarming.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.