Spring til indhold

7 gaveidéer til rejsegilde

Skal du til et rejsegilde som ven, nabo, familie eller gæst, så er det generelt god skik at medbringe en lille gave til ejeren af bygningen.

Ofte er der tale om en lille gave til mellem 100 og 500 kr. afhængig af, hvor godt du kender personen/personerne, som du skal til rejsegilde hos. Men er du i tvivl om hvad du skal give dem, så har jeg her samlet 5 gaveidéer, som du kan bruge til inspiration.

Hvad skal man give til et rejsegilde?

Når man skal til rejsegilde, så er der ikke nogen regel for hvad man præcist giver i gave. De gaver som man giver til et rejsegilde, er som regel en gave som man ved at værten enten ønsker sig, eller står og mangler i forbindelse med den nybyggede ejendom. Hvis du er i tvivl om hvad værten ønsker sig, eller står og mangler, så kan du også vælge at gå sammen med andre du måske kender, som også skal til rejsegildet, så i kan gå sammen om en større gave, end du ellers ville have kunne give.

Gaver til rejsegilde

Som skrevet ovenfor, så er det en god skik, at man tager en gave med til et rejsegilde. Det er dog ikke sikkert at værten har nogle særlige ønsker og derfor skal man ofte selv finde på noget at give værten, for at være med til at fejre at bygningen endeligt er færdig. Du har dog frie tøjler, og med den nedstående liste, burde du få inspiration til den helt rette gave til rejsegildet, så du ikke længere skal lede.

Send blomster eller en lækker gavekurv

(Nyhed) Samme-dags levering i hele Danmark med Bloomit

send blomster og gavekurve

Generelt så er Blomster og gavekurve helt oplagte gaver til et rejsegilde, men hvis du ikke selv kan være til stede til selve rejsegildet, så kan du med denne nyhed fra Bloomit sende en flot blomster eller en lækker gavekurv samme dag som den skal modtages, for at vise at du også vil lykønske. Alt du skal gøre er at skrive postnummeret ind hvor du vil sende til, og så kan du se om du kan nå at få det leveret samme dag. Smart ikke sandt?

Pris fra: 175 kr.


Gavekort til oplevelser

gave til rejsegilde

Når man har fået bygget et nyt hus, garage mv. så er der ofte gået rigtig lang tid, hvor man ikke har haft andet end husbyggeri i hoved. Derfor kan det være rart at komme lidt væk og få en oplevelse, så man kan få tankerne væk. Med et gavekort til oplevelser, så kan værterne selv bestemme præcist hvilke oplevelser som de ønsker at prøve.

Derfor er det en god gaveide: Hjælp værterne med at få tankerne væk fra husbyggeri og i stedet ud på en oplevelse. Og giv dem selv muligheden for at finde ud af hvilken oplevelse.

Pris fra: 50 kr.


Gavekurv – Sammensæt selv

gavekurv

En af de mest populære gaver som man giver til et rejsegilde er en gavekurv. Men i stedet for at give en helt almindelige gavekurv som du køber i butikkerne, så kan du sammensætte din helt egen gavekurv, med lige præicst det du tænker er mest velegnet til modtageren af gaven. En af de gaveideer til rejsegilde som med garanti vil falde i god jord er en gavekurv hvor i giver lige præcist det som modtageren bedst kan lide af enten søde sager eller specialiteter. Kun fantasien sætter grænser.

Pris fra: 40 kroner


Oplevelses gavekort

bio-for-2-personer

Køb et oplevelsesgavekort, hvor du selv bestemmer hvilke oplevelser gavekortet skal bruges til. Dette er den helt ideelle gave til rejsegilde, hvor man kan komme væk fra hverdagens stress og jag, og få mulighed for at komme ud og opleve noget. Du skal bare taste det belæb ind du ønsker at give, og så bliver det tilsendt.

Derfor er det en god gaveide: Ligesom nummer 1 på listen, så er dette oplevelsesgavekort perfekt til at få tankerne væk fra byggeriet.

Pris: 100 kroner til hvad du har lyst til.


Vinkasse

En god vin slår heller aldrig fejl som rejsegilde gave. Men er du ikke den store vin kender, men stadig gerne vil give en god rødvin eller hvidvin, så bare rolig. Jeg har nemlig her fundet en anmelderrost rødvin, som stadig er i den billige ende. Viñaguareña Barrica lavet på Tempranillo druen har nemlig både fået 6 stjerner i Finansbureauet.

Derfor er det en god gaveide: En god vin er en sikker vinder. Her kan du med garanti give en gave som gør modtageren glad.

Pris fra: 150 kr.


Johan Bülow lakrids

johan-bulow-lakrids

Lidt til den søde tand slår aldrig fejl som en gave til et rejsegilde. Og her er lakridser fra Johan Bülow et glimerende valg, da du ifølge mig bare ikke får bedre lakridser end dem fra Johan Bülow. Her kan du få alverdens varianter. Lige fra lakrids med chili til lakrids betrukket med belgisk luksus chokolade og eget lakridspulver.

Derfor er det en god gaveide: Johan Bülow Lakrids er helt perfekt som gave til et rejsegilde. De smager fantastisk, og efter hårdt arbejde kan de flest godt trænge til lidt sødt til ganen.

Pris: 45-100 kr.


Chokoladesmagning

chokoladesmagning

Er huset fuld med håndværkere betyder det ofte meget larm, hvilket kan være ret dejligt at komme væk fra en gang i mellem. Så hvorfor ikke give dem en lille oplevelse, som de kan nyde i ro og mag. Denne oplevelse inkluderer prøvesmagning af 8 unikke og prisvindende chokolader serveret med en økologisk italiensk sodavand eller et glas hvidvin.

Derfor er det en god gaveide: Det er ikke hver dag at man får lov til at prøve chokoladesmagning, så her er en oplevelse du bliver husket for at give.

Pris: 145 kr. pr. person


Kunne du lide denne liste med gaveideer? Så læs også vores liste med gaver til ham eller gaver til hende hvor du på begge lister får 25 kreative gaveideer.


Det var mine 5 idéer til en gave til rejsegildet. Kunne du ikke finde noget interessant, så kan du måske finde yderligere inspiration i min liste over gaveideer til housewarming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.