De 5 bedste gaver til fars dag

Den 5. juni er det fars dag i Danmark. Synes du, at din far skal forkæles lidt denne dag med en gave, men du ved ikke helt hvad det er du skal give ham? Så er du havnet på den helt rette artikel.

For jeg har nemlig her samlet de 5 bedste gaver ifølge mig til fars dag.

1. Bridgewalking på Lillebælt

bridgewalking-lillebaeltEr han til suset fra Lillebælt, må han prøve det 60 meter oppe! På den gamle Lillebæltsbro kan han opleve Middelfart og Fredericia som aldrig før og lege Indiana Jones, der løber hen ad togene, 20 meter under sig.

Oplevelsen er enestående i Europa. Turen begynder ved Velkomstcenteret, hvor han får sikkerhedsudstyr på. Gaven inkluderer fortællinger om naturen, arkitekturen og historien.

Pris: 249 kr.

Læs mere


TV-belysning med Luminoodle

Luminoodle TV belysningDu kender det nok. I har valgt en god film, og så slukker I for lampen. Og med det samme hører I brok fra jeres far om, at det er for mørkt med lyset slukket.

Med en Luminoodle-gave er det overstået. Det er et selvklæbende og fleksibelt LED-bånd, som giver et behageligt lys og skåner øjnene. Det monteres let bag skærmen og kobles til fjernsynets USB-stik.

Pris: 139 kr.

Læs mere


Den lille Brewbarrel brygger

Brewbarrel BryggeriI dag har mænd med respekt for sig selv lyst til at brygge deres eget øl. Giv ham derfor et Brewbarrel ølsæt i gave. Det gør det muligt at brygge kvalitetsøl på syv dage. Det er let: Tilsæt vand, vent en uge, ring til vennerne og tap “Peters Hvedeøl” fra den indbyggede hane.

Og mor kan nok overtales til at have det stående i huset, da det kun fylder 18 x 27 centimeter.

Pris: 279 kr.

Læs mere


Smart Cool-Well Kølebrønd

KølebrøndGiv far en gave, der forvandler ham til en troldmand! I sidder med vennerne i haven, stemningen er høj – og så løber I tør for drikkevarer. Din mand går hen til sin Cool-Well Kølebrønd og fremtryller 24 kolde øl eller sodavand og en flaske hvidvin.

Jorden er koldere end luften på en sommerdag og med en nedgravet Cool-Well Kølebrønd kan drikkevarer nedkøles uden brug af el.

Pris: 399 kr.

Læs mere


Vinsmagning i København eller Aarhus

vinsmagning-fars dagGiv den perfekte gave til far og en ven (eller måske dig selv). En aften i selskab med godt brød, skønne vine samt Kjær & Sommerfeldt eller Le Raït kan kun gå godt.

Kjær & Sommerfeldt tager jer med klassiske druer rundt om i verden, hvorimod Le Raït lader vinbonden, Jon Capoul, præsentere sine egne franske, økologiske vine, som sammenlignes med andre af samme delikate type.

Pris: 399 kr.

Læs mere

Dette var mine 5 bud på en god gave til fars dag. Har du andre gode idéer, så lad mig endelig høre det nede i kommentarfeltet. Kunne du ikke finde en gave her, så husk også at se vores liste over gaveforslag til ham.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.