Spring til indhold

De 5 bedste gaver til fars dag

  • af

Den 5. juni er det fars dag i Danmark. Synes du, at din far skal forkæles lidt denne dag med en gave, men du ved ikke helt hvad det er du skal give ham? Så er du havnet på det rette sted. Vi har nemlig fundet 5 af de bedste og endda billige fars dags gaver, som din far med garanti bliver glad for. Så hvis du er på jagt efter en fars dag gave, så tjek vores liste igennem.

Hvad skal du give din far til fars dag?

Hvert eneste år, lige omkring fars dag, så er det en af de mest søgte gaveideer på nettet. Det var også derfor at vi her på gavetid.dk tænkte at vi var nød til at komme med en liste som du rent faktisk kunne bruge til noget. Du kender din far eller mand bedst, så det er naturligvis dig der bedst ved hvad han skal have i gave. Men nogle gange er man bare nød til at få inspiration fra andre, hvilket har resulterede i at du har fundet vores gaveideer til fars dag.

Billige gaveideer til fars dag

Når man skal give en gave til fars dag, så behøver det altså ikke at være dyrt. Som far så bliver man glad, uanset hvad ens børn eller kone giver en, og derfor så er der ingen grund til at tømme sin opsparing, for at finde en god gave. De gaver som han bliver mest glad for, er personlige og bliver givet fordi du ved at han bliver glad lige netop for denne gave. Især hvis der ligger nogle tanker bag gaven, som du fortæller ham når han åbner den, sikre at der med garanti kommer glæde i hans øjne.

Bridgewalking på Lillebælt

bridgewalking-lillebaeltEr han til suset fra Lillebælt, må han prøve det 60 meter oppe! På den gamle Lillebæltsbro kan han opleve Middelfart og Fredericia som aldrig før og lege Indiana Jones, der løber hen ad togene, 20 meter under sig.

Oplevelsen er enestående i Europa. Turen begynder ved Velkomstcenteret, hvor han får sikkerhedsudstyr på. Gaven inkluderer fortællinger om naturen, arkitekturen og historien.

Derfor er det en god gaveide: Denne oplevelsesgave har er den perfekte fars dag gave, fordi i kan få en oplevelse sammen, som ingen af jer sansynligvis har prøvet før. Her er der en stor chance for at din far får adrenalinen til at pumpe.

Pris: 249 kr.

Køb en bridgewalk på lillebælt – Klik her


TV-belysning med Luminoodle

Luminoodle TV belysningDu kender det nok. I har valgt en god film, og så slukker I for lampen. Og med det samme hører I brok fra jeres far om, at det er for mørkt med lyset slukket.

Med en Luminoodle-gave er det overstået. Det er et selvklæbende og fleksibelt LED-bånd, som giver et behageligt lys og skåner øjnene. Det monteres let bag skærmen og kobles til fjernsynets USB-stik.

Derfor er det en god gaveide: Denne form for belysninger er behagelig for øjnene, og nu slipper i for at høre din far brokke sig over at der er for mørkt. Derudover så giver det en rigtig god effekt når man ser TV, med lys i baggrunden.

Pris: 139 kr.

Køb denne TV-Belysning – Klik her


Den lille Brewbarrel brygger

Brewbarrel BryggeriI dag har mænd med respekt for sig selv lyst til at brygge deres eget øl. Giv ham derfor et Brewbarrel ølsæt i gave. Det gør det muligt at brygge kvalitetsøl på syv dage. Det er let: Tilsæt vand, vent en uge, ring til vennerne og tap “Peters Hvedeøl” fra den indbyggede hane. Det er næsten lige så nemt som at bruge en kaffemaskine for ham.

Og mor kan nok overtales til at have det stående i huset, da det kun fylder 18 x 27 centimeter.

Derfor er det en god gaveide: Din far kan få lov at brygge sin helt egen øl. Mere skal der vist ikke siges om den sag. (Fik jeg sagt, at han kan brygge sin egen øl?)

Pris: 279 kr.

Køb et lille hjemmebryggeri – Klik her 


Smart Cool-Well Kølebrønd

KølebrøndGiv far en gave, der forvandler ham til en troldmand! I sidder med vennerne i haven, stemningen er høj – og så løber I tør for drikkevarer. Din mand går hen til sin Cool-Well Kølebrønd og fremtryller 24 kolde øl eller sodavand og en flaske hvidvin.

Jorden er koldere end luften på en sommerdag og med en nedgravet Cool-Well Kølebrønd kan drikkevarer nedkøles uden brug af el.

Derfor er det en god gaveide: Denne gadget til haven er helt perfekt til en far. Det er en simpel anordning, som let kan sættes ned i jorden, og som kan sikre at han selv på den varmeste sommerdag kan holde sig en fornuftig væskebalance med øl.

Pris: 399 kr.

Køb en Smart Cool-Well kølebrønd – Klik her


Vinsmagning i København eller Aarhus

vinsmagning-fars dagGiv den perfekte gave til far og en ven (eller måske dig selv). En aften i selskab med godt brød, skønne vine samt Kjær & Sommerfeldt eller Le Raït kan kun gå godt.

Kjær & Sommerfeldt tager jer med klassiske druer rundt om i verden, hvorimod Le Raït lader vinbonden, Jon Capoul, præsentere sine egne franske, økologiske vine, som sammenlignes med andre af samme delikate type.

Derfor er det en god gaveide: Hvis din far kan lide vin, så er denne vinsmagning helt perfekt som gaveide til farsdag. Du kan tage med til denne vinsmagning, hvis du også kan lide vin, så dig og din far kan få noget kvalitetstid sammen.

Pris: 399 kr.

Køb vinsmagning – Klik her

Dette var mine 5 bud på en god gave til fars dag. Har du andre gode idéer, så lad mig endelig høre det nede i kommentarfeltet. Kunne du ikke finde en gave her, så husk også at se vores liste over gaveforslag til ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.