Spring til indhold

De 13 bedste hadegaver til ham og hende

En (frivillig) hadegave er en gave, som du vil give til en anden for at drille vedkommende (fx en gave til et faldskærmsudspring til en person som har højdeskræk). Men selvom ideen er sjov, er det ikke altid lige nemt at finde på den rigtige hadegave.

Jeg har derfor lavet denne liste, som hjælper dig med at finde den bedste hadegave til ham eller hende.

Mest populære hadegaver

hadegave - sjove gadgets

Bedste hadegaver til ham og hende

Vi har her fundet de bedste hadegaver til ham og hende. Dette er de mest ubrugelige gaver men også de sjoveste og skøreste gaver der findes, så du kan komme med den ultimative hadegave. 

Ingenting

Ingenting hadegave

Vi kender alle sammen personen som aldrig ønsker sig noget. Og man skal derfor bruge oceaner af tid på at finde en gave, som man tror personen vil blive glad for. Men med denne gave, har du mulighed for at tage et lidt spas på personen.

For denne gave er nemlig ingenting. Gaven er pakket ind som en kugle (så personen kan få masser af ideer om hvad det er), men når man åbner den, er der ingenting.

Pris: 69 kr.


Byngyjump

Hadegave til personer med højdeskræk

Bungyjump er en glimerende hadegave til personer med højdeskræk. Bungyjump foregår ved, at man springer ud fra en bro og falder mod jorden indtil elastikken giver efter og man ryger op igen.

Dette bungyjump spring foregår i 69 meters højde, med udspring ned mod vand. Det er top profesionelle mennesker der hjælper og spænder en fast, for at sikre den bedste oplevelse.

Pris: 549 kr. pr. person


Lortehat

hadegave lortehat

Lortehatten er sådan en gave man giver til sin drengeven, når han skal holde polterabend eller en fødselsdag med drengene. Det er nemlig nok de færreste der vil synes, at det er sjovt at skulle gå rundt med sådan en hat.

Men har du svært ved at overtale personen om at gå rundt med hatten, så kan du nævne, at hatten faktisk fungerer som en fremragende regnhat.

Pris: 49,95 kr.


Målepind til kvinders bryst

Brystmåler

Her er der en hadegave (som modsat ovenstående gave) er målrettet kvinder. En brystmåler giver en kvinde mulighed for at måle sine bryster i “frugtenheder”. Med andre ord kan hun finde ud af om hendes bryster har samme mål som en melon, fersken eller helt anden frugt.

Det er nok de færreste kvinder, som er interesseret i denne information. Derfor ved du også, at det er den perfekte hadegave.

Pris: 25 kr.


Toilet golf

Toilet Golf

Ja, du hørte rigtig nok. Dette er en lille golf bane, som kan sættes på selve toilettet, så man kan øve sine golf-skills, mens man sidder på toilettet. Og ja, det er noget af det mest ubrugelige man kan finde.

Giv det gerne som hadegave til et par. Kvinden vil nemlig hade det fra start, mens manden vil synes det er sjovt til at starte med, men hurtigt finde ud af hvor ubrugelig gaven er.

Pris: 149 kr.


Skøre masker

Hadegave enhjoerningemaske

Enhjørningsmasken minder lidt om kondomhatten. Bare med den forskel, at personen som har den på vil ligne en enhjørning frem for en kondom. Og man må sige, at den er ligeså skør og lige så ubrugelig.

Giv den til din bedste ven. Først vil personen blive glad fordi gaven er så stor, men når den åbnes, vil han “hade” dig for at have givet ham en kæmpe ubrugelig gave.

Pris: 149 kr.


Stand Out Suit

Grimt jakkesæt

Har du en ven som normalt fører sig frem uanset hvor i er henne? Så skal du give ham dette Stand Out jakkesæt i hadegave. Stand Out suitet kan fås i 3 forskellige udgaver, så du kan vælge det du synes er det aller grimmeste.

De tre forskellige udgaver er med Comic Strip print, Guldfiske print og Sky print, og man kan vist roligt sige, at ingen af dem er særlige kønne.

Pris: 479 kr.


Stand Out Dress

Grim kjole hadegave til hende

Har du derimod en veninde der fører sig frem i alle selskaber, så skal du give hende denne Stand Out kjole i hadegave, og tvinge hende til at tage det på til en given lejlighed. Det vil hun “hade” dig for.

Stand Out kjolen kan fås i to udgaver, en med comic strips og en Day of the Dead tema. Med i pakken er en farverig kjole og en der tilhørende jakke.

Pris: 359 kr.


Bike Balls

Bike Balls cykellygte hadegave

Bike Balls er den eneste cykellygte i verden man bare ikke vil have siddende på sin cykel. Så hellere cykle uden lys og få bøden. Med Bike Balls kan du sørge for at din ven har et sæt rødt lysende boller hængende ned under sadlen.

En god gave til både drenge og piger. Og du kan være sikker på, at din ven ikke vil være alt for glad for denne gave.

Pris: 199 kr.


G-streng af slik

G-streng af slik hadegave

Her er en hadegave primært forbeholdt pigerne. Du kan med fordel give denne slik g-streng til din kæreste. Du kan være sikker på, at hun vil hade den, hvorimod du kan nyde godt af at spise den.

G-strengen er lavede af sukkersøde pastiller der sidder på tråde, det er det samme som de slik armbånd som en del af os fik da vi var barn.

Pris: 99 kr.


Kinesisk fingerfælde

Kinesisk Fingerfælde hadegave

En Kinesisk fingerfælde er et kort rør lavet af papir, og er en gave som absolut ingen kommer til at holde af. Du skal bede gave modtageren om at stikke en finger ind i hver ende af papirrøret og prøve at hive fingrene ud igen.

Vennen vil dog hurtigt opdage, at det ikke kan lade sig gøre, da røret bare strammer yderligere om fingrene.

Pris: 8.95 kr.


Faldskærmsudspring

Hadegave til folk med højdeskræk

Faldskærmsudspring er endnu en god gave at give til en person, som lider af højdeskræk. Man skal selvfølgelig kende den person man giver gaven godt nok til at vide, at det ikke er ondskabsfuldt at give faldskærmsudspring i gave.

Faldskærmudspring inkluderer følgende: 15 minutters instruktion, 20 minutters flyvetur, op til 50 sekunders frit fald, 5-6 minutter i faldskærm samt et diplom.

Pris: 2.300 kr. pr. person


Julesweater

julesweater

De er kendt fra filmene, hvor moren eller mormoren altid giver en hjemmestrikkede julesweater. Idag er de dog blevet mere populære, men men især også som hadegaver, hvor du kan købe alle mulige forskellige modeller af disse juletrøjer. Du kan finde en julesweater til mænd og kvinder til omkring 299,- hvilket er billigt for disse modeller, som tidligere har været betydeligt dyrere.

Pris: 299,- 


Hadegaver til pakkeleg 

På denne liste finder du en masse sjove hadegaver, som nok skal bringe et smil på de flestes læber. Der er også flere af disse ting på listen af hadegaver, som er velegnet til pakkeleg til jul, grundet at prisen er i den helt lave ende på flere af tingene. Der kan derfor komme utroligt meget sjov ud af at købe en hadegave eller to til den næste pakkeleg.

Hvis du kunne lide denne liste, så prøv at se vores liste med gaver til manden der har alt 


Det var vores bedste bud på en gave til din ven, veninde, kæreste, mor, far eller anden bekendt, som du ved vil hade gaven. Mangler vi en god hadegave, så skriv det endeligt til os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.