Gaver til ham – Her er der 25 gaveideer

Så er det blevet tid til, at du skal ud og finde en gave til ham (fx din kæreste, bror, far, ven eller lignede). Men står du i den situation, hvor du ikke helt ved, hvad du skal give ham? Så bare rolig. Du er nemlig overhoved ikke alene, eftersom de fleste som skal på gavejagt faktisk har samme problem.

Det er derfor, at jeg har i dette indlæg har samlet 25 gaveideer, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette gave til ham. Her er alt lige fra spændende bøger til fede oplevelser.

Sjove gaver til ham

Du kender ham der skal have gaven bedst, så du ved uden tvivl også bedst hvilken type gave du skal have købt. Men hvis ham der skal have gaven, er typen der også vil syntes at sjove gaver er interessante, så er denne liste også helt ideel til dig. Sjove gaver kan være alt lige fra oplevelser til gadgets som ham du køber gaven til ikke havde overvejet at købe selv.

I denne video, vil du finde 20 sjove gaver til ham, som ikke er på vores liste. 

Listen er desuden sorteret efter prisen på gaverne (dvs. laveste pris er øverst).

1. En flot skjorte

skjorter-som-gave

De fleste mænd kan altid bruge en ekstra skjorte. Og skjorter kan altid fås i mange forskellige priser, så du kan være sikker på også at finde én inde for dit prisniveau. Hos 2trendy.dk kan du vælge mellem en stort udvalg af forskellige skjorter til mænd. Lige fra mærker som Les Deux til Minimum.

Derfor er det en god gaveide: Skjorter er generelt noget som de fleste mænd altid kan bruge. Og de mange mænd orker ikke selv at komme ud og købe tøj, så du hjælper ham faktisk med at undgå at skulle ud og shoppe efter skjorte selv.

Pris: 150-950 kr.


2. Power Stone Bank

power-stone-bank-gaveide

Problemet med mange powerbanks er, at de ikke så kønne at se på. Det er der heldigvis rådet bod på med denne powerbank, som er lavet i et lækkert design, så du ikke længere skal være flov over at tage din powerbank frem. Den findes både i en lille og stor udgave, hvor den store udgave kan oplade hele 2 enheder samtidig.

Derfor er det en god gaveide: Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for strøm på sin mobiltelefon eller tablet. Derfor er en Power Bank helt perfekt til dette formål. Uanset om du bruger den i hverdagen, eller måske når han skal på ferie, på selve rejsen eller steder hvor der ikke mulighed for at oplade sine enheder. Når han først har prøvet den, så vil han ikke af med den igen.

Pris: 159 kr.


3. Selfies (Afdeling Q) af Jussi Adler-Olsen

jussi-adler-olsen-selfies

Er han vild med krimier, så bør Selfies være et sikkert hit at give som gave. Selfies er den seneste bog af Jussi Alder-Olsen i den utrolige populære serie af Afdeling Q bøger. Igen skal Carl Mørk og co. ud og opklare usædvanlige hændelser, mens de bakser med en mulig lukning af Afdeling Q pga. deres lave opklaringsprocent.

Derfor er det en god gaveide: Der er ikke noget mere afstressende end at sidde og læse en god bog. Med ”Selfies” er han sikret spænding og afstressning fra starten til slutningen af bogen.

Pris: 149 kr.


4. Biograftur for 2 personer

bio-for-2-personer

En biograftur som gave går man aldrig galt i byen med. De fleste elsker nemlig at sætte sig ned i biografens dejlige sæder, mens man med popcorn og sodavand bliver underholdt af filmen oppe på læredet. I denne pakke får du 2 standard biografbilletter samt 2 bio-menuer (de fleste steder er det 2 popcorn samt 2 sodavand).

Derfor er det en god gaveide: Det er ikke altid at man tager sig tid til at komme i biografen. Derfor er en biografpakke med biografbiletter samt popcorn og sodavand helt perfekt som gave, hvis man har svært ved at finde en gave til ham.

Pris: 299 kr.


5. Svæveflyvning

Svæveflyvning-oplevelsesgave-ham

Oplevelsesgaven her er for ham eller hende, der godt kan lide at flyve højt og opleve den danske natur på en helt ny måde i total stilhed. Her kan man kun høre vindens susen. Det er uden tvivl en vild oplevelse. Du får en briefing om hvordan det kommer til at foregå, hvorefter du kommer ud at svæve med en instruktør i ca. 10 min.

Derfor er det en god gaveide: Denne oplelvelsesgave er en helt perfekt gaveide til ham som elsker at komme ud og opleve noget. Denne type gave har han med stor sandsynlighed aldrig fået før, hvilket sikre at den gave du giver ham, skiller sig ud fra mængden. Dette er en gave som han aldrig glemmer.

Pris: 295 kr. pr. person


6. Whiskysmagning

whiskysmagning-gave-ham

I Aarhus findes der en bar (Highlanders Bar), som har rigtig meget forstand på whisky. Og med denne oplevelse har han mulighed for at prøvesmage 4 whiskys fra deres store udvalg af whisky og bourbons fra hele verden. Booker du smagning om onsdagen eller torsdagen, får du endda en ekstra smagning på husets regning.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han elsker whisky, så er denne gave til ham helt perfekt. Her får man virkeligt en op opleveren, og han kommer til at smage whiskys som han aldrig har smagt før.

Pris: 249 kr. pr. person


7. En god barbermaskine

Remington Barbermaskine til ham

Når manden skal ud af døren om morgen er hans bedste ven barbermaskinen. Men den kan han nemlig bestemme, om han skal have skægstubbe eller være helt barberet. Derfor er en god barbermaskine altid en god gaveide. Der kan dog være stor forskel i kvaliteten af barbermaskiner. Men hos Made4men.dk kan du være sikker på at finde en god kvalitets barbermaskine.

Derfor er det en god gaveide: Hvis der er noget som stjæler meget af mænds tid, så er det at barbere sig. Derfor er en god barbermaskine en nødvendighed, hvis man vil undgå at bruge alt for meget tid, og undgå smerter, fordi de billige barbermaskiner river i hårene efter få barberinger.

Pris: 299-1.699 kr.


8. GoKart

gokart-oplevelse

De fleste mænd er vilde med fart. Og et sted hvor man kan opleve fart, er på GoKart banen. Med denne oplevelse kan han prøve GoKart på Europas største GoKart bane, som ligger i Aarhus. En helt unik bane, som bare skal opleves. Man kan både vælge 10, 30 og 60 minutters kørsel afhængigt af, hvor lang tid man vil køre på banen.

Derfor er det en god gaveide: Hvis der gemmer sig en drengerøv i ham, så er en omgang GoKart helt perfekt som gave. Du vil være den eneste der kommer med denne gave, og så har du også en god grund til selv at tage med.

Pris: 330 kr. pr. person for 30 min


9. Co-Driver i Ferrari på bane

co-driver-verdens-hurtigste-muskelbil

Elsker han biler, ham som du skal give gaven, så vil han simpelthen også elske denne oplevelse. Her får du nemlig lov til at sidde som Co-Driver i en Ferrari på bane, som er en af verdens stærkeste og hurtigste biler med hele 570 hestekræfter og fra 0-100 på 3,4 sekunder. Køreturen er på bane og er 4 omgange på hele banen med en varighed af 15 minutter.

Derfor er det en god gaveide: Denne gave er en gave han aldrig glemmer. Hvis han har benzin i blodet, så er denne gave som skabt til ham. Og så vil din gave ikke blive glemt, som de andre gaver han får.

Pris: 2495 kr. pr. person


10. Björn Borg Boxershorts (3-pak)

Björn Borg boxershorts

Et par gode Björn Borg underbukser går man aldrig galt i byen med, da stort set alle mænd altid kan bruge et par ekstra underbukser. Og mht. underbukser får du bare ikke bedre kvalitet end Bjørn Börg. Underbukserne kan købes hos Made4Men, og her kan du naturligvis også finde mange andre slags mærker (fx JBS, Calvin Klein, Claudio mv.).

Derfor er det en god ide: Underbukser er noget af det mænd aldrig selv får købt, før alle deres egne underbukser er gået i stykker og smidt ud. Derfor kan du komme ham i forkøbet ved at købe nogle lækre nye boxershorts.

Pris: 399 kr. for 3 par


11. Giorgio Armani Aqua di Gio parfume

Giorgio Armani parfume til mænd

Skal man have en god parfume, så er Giorgio Armani Aqua di Gio et glimerende valg. Det er ikke uden grund, at den velduftende parfume er en af de mest solgte parfumer overhovedet (den er bl.a. også blevet valgt som kvindernes foretrukne parfume til mænd). Duften er frisk, men samtidig maskulin. Kan både fås i 30, 50 og 100 ml.

Derfor er det en god gaveide: En frisk parfume som denne, er noget som langt de fleste mænd kan bruge. Og så er det også en gave som kan blive brugt længe og derfor ikke bare er noget man har i skabet og glemmer. En helt perfekt gave til ham.

Pris: 480 kr. for 50 ml


12. FIFA 19 (PS4)

fifa 19 gave til ham

Skal du give en gave til en person som elsker FIFA? Hvad så med at give ham det nyeste FIFA der er lige i øjeblikket. Der er endda kommet noget helt nye funktioner i denne udgave som gør spillet endnu bedre. En af de ting er “The Journey”, hvor man som én spiller skal spille sig op fra den laveste række i England til den øverste liga.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han kan lide fodbold og har en playstation 4, så er FIFA19 en nødvendighed for en rigtig fodboldnørd. Mere er der ikke at sige om den sag.

Pris: 177 kr.


13. Park’n’Go elektronisk p-skive

elektronisk-p-skive

P-bøder er noget af det mest irriterende der findes. Og især de bøder, hvor man har glemt at sætte p-skiven. Dette kan man dog undgå med en Park’n’Go elektronisk p-skive. For den sætter nemlig selv p-skiven, når hans bil stoppes. Du kan endda bruge deres app. Med den kan du se, hvor din bil holder samt hvornår din parkeringstid udløber.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han er typen der godt kan komme til at glemme at stille P-skiven, og måske tidligere har fået en p-bøde, så er en elektronisk p-skive lige til højrebenet som gaveide. Med denne gave, så kan du i fremtiden spare ham for rigtigt mange penge i parkeringsbøder og døj med at få stillet parkeringsskiven.

Pris: 599 kr.


14. Bodyflight i vindtunnel

bodyflight

Bodyflight i vindtunnel er ofte noget man forbinder man gør i udlandet da det ikke er noget man tidligere har kunne gøre i Danmark. Men faktisk også muligt at prøve i Danmark, nærmere betegnet i København. Her får du følelsen af at være vægtløshed og prøve følelsen af frifald uden reelt set at være det.

Derfor er det en god gaveide: Denne gave er der en stort sandsynlighed for at han aldrig har fået eller prøvet før. Hvis han er vild med at afprøve sine grænser, så er denne gave helt perfekt, og en gave som han vil huske altid.

Pris: 445 kr. pr. person


15. JBS Exclusive badekåbe

JBS bedstefar badekåbe

Skal du give en gave til en person som ønsker sig en badekåbe, men du ikke helt ved, hvilken en som du skal give? Så er der her et rigtig godt bud. Nemlig JBS’ Exclusive badekåbe. Denne badekåbe er i en lækker sort ensfarvet frotte. Det er lavet af bomuld, hvilket gør at huden kan ånde samtidig med, at den opsuger fugten.

Derfor er det en god gaveide: Der er ikke noget bedre end at hoppe i en badekåbe i weekenden, eller når man står op om morgenen til en kop morgenkaffe (eller til morgenmaden). Denne badekåbe er helt perfekt som gave, og igen, så er det også en gave som du sikkert er den eneste der giver ham. 

Pris: 549 kr.


16. Inex herreur

inex-herreur

Søger du et flot ur, så er dette ur fra Inex måske det du søger. Inex herreur er en elegant og simpelt herreur, som samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene. Der følger endda 2 års garanti med uret. Er det ikke lige det ur, som du søger. Så kan du hos Uretilalt.dk søge blandt tusindvis af andre ure. Bare tryk på nedenstående link og se deres udvalg.

Derfor er det en god ide: Generelt så er det meget stilet at gå med ur som mand. Og hvis man virkeligt skal udvise at man har styr på sin stil, så er det med et Inex Herreur. Selvom det er billigt, så ser det dyrt ud.

Pris: 849 kr.


17. En dag i havkajak

proev-havkajak

Er han et rigtig naturmenneske, så skal han da ud og opleve Danmarks smukke kystlinjer siddende i en havkajak. Denne oplevelse vil introducere ham for kajaksporten, og hvilke smukke naturoplevelser som man kan opleve fra en kajak. Oplevelsen finder sted i hele landet, fx København, Aalborg, Aarhus, Silkeborg mv.

Derfor er det en god gaveide: Denne oplevelsesgave er helt perfekt til ham som elsker den fri natur og måske endda aldrig har prøvet en havkajak. Det giver dig også mulighed for at tage med ud og sejle, og tage del i oplevelsen sammen med ham som skal have gaven.

Pris: 495 kr. pr. person for 3 timer


18. Undervandsjagt på Sjælland

UV jagt

Undervandsjagt (også kaldt UV-jagt) er de seneste år blevet utrolig populært blandt fridykkere. Og med denne oplevelse har ham som du giver gaven til mulighed for selv at prøve det via denne oplevelse. Oplevelsen vil starte med en introduktion, hvorefter det er afgang mod havet. Personen skal dog være over 18 år for at kunne prøve oplevelsen.

Derfor er det en god gaveide: Dette er chancen for at komme ud og prøve undervandsjagt, og for langt de fleste, så er det også noget som de ikke har prøvet før. Her kan man virkeligt komme ud og se opleve vandets natur, på en fuldstændig anden måde end man normalt gør.

Pris: 825 kr. pr. person


19. Prøvedyk i Kattegatcentret

proevedyk_i_kattegatcentret

Man behøver faktisk ikke at tage hele vejen ned til fx Egypten, Australien eller lignende for at dykke med hajer. Nej, du kan faktisk prøve det her i Danmark, nærmere betegnet i Kattegatcentret (selvom du ikke har dykkercertifikat). Her får du nemlig 20 minutters dykning med hornfisk, makreller og lignende, og kun en glasvæg adskiller dig og deres 5 hajarter.

Derfor er det en god gaveide: Elsker han vand, og har måske snakket om at komme ud og dykke før, så er denne oplevelse klart det perfekte valg. Det er altså ikke hver dag at man kan få lov at dykke i kattegatcentret.

Pris: 800 kr. pr. person


20. Pocket Drone Sammenfoldelig FPV-Drone med video kamera

pocket drone sammenfoldelig fpv-drone

Er der noget vi mænd elsker, så er det gadgets. Og en drone som kan filme (endda med dets indbyggede kamera til billeder og film 480p) ligger helt oppe i toppen af fede gadgets.

Så hvad enten du hopper i vandet fra en klippe, eller din ven er i gang med at cykle på en et-hjulet cykel, så vil du kunne filme det fra oven med denne drone.

Derfor er det en god gaveide: Denne gadget kan han få mange timer til at gå med. Ja, dette er en gave som med garanti vil skabe glæde og spænding, og så kan han få det indre legebarn frem én gang for alle.

Pris: 369 kr.


21. Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi Badevægt (Sort)

Er det en rigtig fitnessfreak, som du skal give gave til? Så skal du overveje denne badevægt. For dette er ikke bare en helt almindelig badevægt. Nej, dette er en såkaldt intelligent badevægt som kan måle vægt, fedtprocent, hvilepuls samt luftkvaliteten i rummet. Og den kan endda synkroniseres trådløst med en app i din smartphone.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han går op i sin krop og træning generelt, så er denne badevægt helt perfekt som gave. Og hvis han også kan lide gadgets som apps, så er der ingen tvivl om at denne badevægt kommer til at skabe glæde, når han modtager gaven.

Pris: 1499 kr.


22. Kitesurfing

kitesurfing-kursus-oplevelse

Elsker han fart, adrenalin og spænding? Så giv ham dette kursus. Med dette kursus bliver han tagetmed ud i Klitmøllerne i Vestjylland, hvor han vil lære at kitesurfe. Han vil lære det af IKO-certificerede, så han er sikret undervisning af høj kvalitet. Kurset varer i alt 6 timer (1,5 timers teori og 4,5 timers praksis).

Derfor er det en god gaveide: Med denne gave, så er han sikret en oplevelse som han med garanti ikke kommer til at få igen (medmindre andre også giver ham den), da det ikke er noget som særligt mange får prøvet. Helt sikkert en fed oplevelse for alle der kan lide fart over feltet.

Pris: 599 kr. pr. person


23. Bose QuietComfort 25

bose-quietcomfort-25

Med disse støjreducerende on-ear høretelefoner, vil han kunne lukke alt lyd ude. Så han kan lytte til sin ynglingsmusik/-lydbog uden at blive forstyrret af fx larmende børn, flyvets motorer eller lignende. Disse høretelefoner er bl.a. i en test af Lydogbillede.dk blevet kaldt for kongen af støjreducerende høretelefoner. Så bedre kvalitet får du ikke.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han af og til høre musik eller podcasts, så kan det være rart at man kan lukke fuldstændig af og kun høre sit eget. Med disse høretelefoner, så er der garanti for den højeste kvalitet, bedste lyd, som er kombineret med at være lydreducerede.

Pris: 1.798 kr.


24. Faldskærmsudspring

faldskaermsudsrping-oplevelse

Faldskærmudspring er en vild oplevelse. Derfor er det en god gave at give til din bedste ven, eller noget du kan gøre sammen din far eller søn. Det er en god gave til ham eller hende der elsker adrenalin og højder. Det er et tandemspring med en instruktør, som har sprunget hundredevis af gange før, så sikkerheden er i top.

Derfor er det en god gaveide: Hvis du vil give en oplevelse som han aldrig glemmer dig for, så skal du give ham et faldskærmsudspring. Denne oplevelse vil han med garanti aldrig glemme.

Pris: 2.300 kr. pr. person


25. GoPro Hero7

gopro-hero4-gave

Har ham du skal give gaven til ofte snakket om, hvor fedt det kunne være, hvis fx hans hop fra 10 meter-vippen eller hans tur igennem skoven på MTB lige blev filmet? Så er et actionkamera den perfekte gave. Og her finder du ikke et bedre actionkamera på markedet end GoPro Hero7 . Kameraet kan bl.a. filme i 4K og er vandttæt helt ned til 40m.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han er fuld med at bevægesig, og savner at kunne gense de ture som han måtte tage på ud i det fri, så er et GoPro kamera en nødvendighed. Det er et af verdens mest kendte kameraer og får utroligt gode anmeldelser. Helt perfekt gave til den aktive mand, som ønsker at gense sine oplvelser.

Pris: 1795 kr.

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget

Der er utroligt mange mænd, som aldrig ønsker sig noget som helst. Hvis du spørger dem, så svar de bare strømper eller noget i den retning. Med denne liste, så burde du sagtens kunne finde på en gave til ham der ikke ønsker sig noget, og som han virkeligt bliver positivt overrasket over.

Hvis du stadig ikke er sikker på hvad du skal give ham der ikke ønsker sig noget, så kan du læse dette indlæg: 10 Gaver til manden der har alt 

Nu har du set mit bud på de bedste gaver til ham, håber også at du har fundet hvad du ledte efter. Søger du også en gave til en kvinde (fx en veninde el. lign.), så se vores liste med de bedste gaver til hende.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.