Spring til indhold

Gaver til ham – 50+ gaveideer til ham i 2024

Er du på jagt efter en god personlig gave til ham, så kan det godt være en svær opgave. Det er oftest en stor opgave at finde en gave til en mand fordi de fleste mænd ikke har nogle gaveønsker.

Men det behøver ikke at være svært, for der er nemlig en hel masse gode gaver til mænd uanset alder. Det kan godt være at mange mænd ikke ønsker sig noget, men her på Gavetid har vi fundet et kæmpe udvalg af gaveideer til mænd uanset alderen, så du kan finde alt fra skøre, til personlige og sjove samt praktiske gaveideer til ham.

Få inspiration med nedstående gaveideer for du vil helt sikkert kunne finde den perfekte gave til ham iblandt dem. Hvis du er på jagt efter noget bestemt, så kan du benytte vores indholdsfortegnelse, så du kan blive vist direkte hen til den kategori du søger.

Populære gaver til ham

Bedste gaver til ham 2024

Apple iPhone 13

Medmindre at manden allerede har en iPhone 13, så er dette en gave du ikke kan gå forkert i byen med når du skal give en gave til din mand, kæreste, far, ven eller hvem som helst anden.

i samarbejde med PriceRunner

Apple Airpods Pro (2 Generation)

Med fare for aldrig at kunne tale med ham igen, så er her en gave til manden som går rent hjem og som aldrig forlader ham igen, da de enten altid vil være i lommerne eller ørene.

i samarbejde med PriceRunner

Apple Watch

Mange mænd elsker at få Apple gadgets i gave, og her er en oplagt gave til en mand som elsker Apple produkter.

i samarbejde med PriceRunner

Segway-Ninebot F20D – El løbehjul

Den perfekte gave til ham der elsker de nemme løsninger, er uden tvivl et fedt Segway el løbehjul, som sikre nem og sjov transport på én gang.

i samarbejde med PriceRunner

VR briller – Meta Quest 2

Fremtiden er kommet, og med VR briller, så vil barnet komme op i manden igen – Men pas på, for man bliver afhængig af denne fede gadget.

i samarbejde med PriceRunner

Playstation 5

Den perfekte gave til en mand er uden tvivl en Playstation 5, som enhver mand vil blive lykkelig for at få.

i samarbejde med PriceRunner

Easee Home Elbil oplader

Skal du give en oplagt gave til en ny elbil eller kommende elbil ejer, så er en Easee Home elbil oplader den perfekte startgave til ham.

i samarbejde med PriceRunner

Ooni Infrared Stegetermometer

Grillmesteren skal ikke gå ned på udstyr, så her er det perfekte inferrød stegetermometer, så du sikre at han kun laver de helt perfekte bøffer eller stege hver gang.

i samarbejde med PriceRunner

Google Nest Cam Indoor

Kamera overvågning indenfor er perfekt til gadget elskeren som gerne vil sikre sig imod indbrud, eller blot ønsker at se hvad familien laver når han ikke er hjemme.

i samarbejde med PriceRunner

Sage The Barista Express

Den perfekte gave til ham er hans helt egen flotte kaffemaskine – Den laver både lækker kaffe og ser elegant ud i hjemmet – What’s not to like?

i samarbejde med PriceRunner

Soundbox Go

Den imponerende lyd fra en Soundbox, blot i en mindre indpakning – Helt perfekt til at sikre den gode lyd til alt slags musik.

i samarbejde med PriceRunner

Klassiske Gaver

Vi har her fundet nogle klassiske gaver som oftest står på ønskelisten hos mænd, som måske også er en mulig gaveide til dig. Se her er nogle klassiske gaver til mænd.

Backcare Massagepistol samt rejsetaske

Backcare Massagepistol samt rejsetaske

Denne massagepistol har vundet prisen som den ”Bedste massagegun på markedet” samt ”Bedst til prisen”. Med denne massagepistol er man sikret en effektiv massage og kan hjælpe mod ryg og nakkesmerter

i samarbejde med PriceRunner

Bodyflight i vindtunnel

bodyflight

Bodyflight i vindtunnel er ofte noget man forbinder man gør i udlandet da det ikke er noget man tidligere har kunne gøre i Danmark. Men faktisk også muligt at prøve i Danmark, nærmere betegnet i København. Her får du følelsen af at være vægtløshed og prøve følelsen af frifald uden reelt set at være det.

Derfor er det en god gaveide: Denne gave er der en stort sandsynlighed for at han aldrig har fået eller prøvet før. Hvis han er vild med at afprøve sine grænser, så er denne gave helt perfekt, og en gave som han vil huske altid.

Pris: 445 kr. pr. person


Flot og stilet Herreur (Mest populære)

gave til ham ur

Et flot ur er en af de personlige gaver til mænd som er mest populære til de fleste anledninger som fødselsdag, konfirmation og generelt bare som gave til mænd. Så hvis han kan lide at gå med ur, så er det måske den perfekte gave til ham hvis han f.eks. har fødselsdag eller til jul?

Er ur til mænd er en af de gaveideer til mænd som man ser igen og igen, fordi det er er de færreste mænd som ikke ville blive glade for et nyt flot herreur.

i samarbejde med PriceRunner

Saphe trafikalarm

saphe gave til ham

Kender du en person som ofte har fået dyre fartbøder eller som generelt bare har det med at køre hurtigt? Så er en Saphe trafikalarm det perfekte redskab til at undgå fremtidige bøder og forhåbentligt også kan hjælpe med at sætte farten en smule ned. Der findes flere modeller som passer til enhver billist. Der findes både Saphe trafikalarmer til biler og motorcykler.

Pris fra: 399 kroner

i samarbejde med PriceRunner
Gofast el-løbehjul

Segway-Ninebot Max G30D II El-Løbehjul

Mangler du eller en du kender en smart og hurtig måde at komme rundt i byen? Så er et El-Løbehjul oplagt som gaveide. Disse populære El-løbehjul bliver set mange steder i bybilledet og der er ingen tvivl om at dette El-Løbehjul vil falde i god jord hos modtageren.

i samarbejde med PriceRunner

Et lækkert Spaophold til kæresten

Et lækkert Spaophold til kæresten

Hvis du skal give som med garanti falder i god jord hos de fleste mænd, så er et lækkert spaophold næsten altid en god gaveide til ham. Der er masse lækre spaophold i Danmark, så alt du skal gøre er at vælge hvilke af dem du vil give i gave.

Pris fra: 999,-


iRobot Roomba Robotstøvsuger

irobot roomba 980

Skal du give en gave til en person der ikke kan lide at gøre rent? Så er en iRobot Roomba robotstøvsuger den helt perfekte gave, som forkæler den person og sikre at der i fremtiden vil være yderst rent da den klare hele opgaven helt automatisk.

i samarbejde med PriceRunner
Philips Hue Startersæt

Philips Hue Startersæt

Et Philips Hue White Ambiance trådløst startersæt er den perfekte gave til den person der elsker en hyggelig belysning hvor man kan styre det hele fra sin telefon.

i samarbejde med PriceRunner

Dissing Silver Herreur

dissing silver gave til ham

Søger du et flot ur, så er dette ur fra Dissing måske det du søger. Et Dissing Silver herreur er en elegant og simpelt herreur, som samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene. Er det ikke lige det ur, som du søger. Så kan du hos ditur.dk søge blandt tusindvis af andre ure.

i samarbejde med PriceRunner

Fede sneakers

sneakers i gave

Et par nye sneakers er den oplagte gave til ham. Der er ikke nogen bedre følelse end at tage et par ny sneakers på . Og hvem kan få for mange sko? Der findes sko til alle anledninger, uanset om det skal bruges som træningssko, løbesko eller til pænere brug, så kan man altid finde et par smarte sneakers til anledningen.

i samarbejde med PriceRunner

En Lækker skjorte til ham

skjorter-som-gave

De fleste mænd kan altid bruge en ekstra skjorte. Og skjorter kan altid fås i mange forskellige priser, så du kan være sikker på også at finde én inde for dit prisniveau. Hos 2trendy.dk kan du vælge mellem en stort udvalg af forskellige skjorter til mænd. Lige fra mærker som Eton til Minimum.

Derfor er det en god gaveide: Skjorter er generelt noget som de fleste mænd altid kan bruge. Og de mange mænd orker ikke selv at komme ud og købe tøj, så du hjælper ham faktisk med at undgå at skulle ud og shoppe efter skjorte selv.

i samarbejde med PriceRunner

Gaveæske med Parfume til mænd

parfume gaveæske til mænd

Hvis du skal finde en gaveide til ham, så er en gaveæske med parfume et glimerende valg. Stort set alle mænd går med parfume idag og selvom han allerede har en parfume, så kan man altid bruge flere slags parfume ved at variere med brugen af parfumerne. Dette er også en god personlig gave til ham. Du kan også se denne liste med parfumer til mænd hvis du vil have flere valgmuligheder.

Derfor er det en god gaveide: En frisk parfume som denne, er noget som langt de fleste mænd kan bruge. Og så er det også en gave som kan blive brugt længe og derfor ikke bare er noget man har i skabet og glemmer. En helt perfekt gave til ham.

i samarbejde med PriceRunner

Slips

slips til mænd

Hvis du vil give en gave til en mand med stil, så kan du med fordel vælge at give ham et flot slips. Slips til mænd passer som stiletter passer til kvinder og er derfor en oplagt gaveide til ham som gerne vil fremstå elegant smart på samme tid.

Der findes sorte, blå og mange flere klassiske slips så der er med garanti et slips til ham.


Urboks til herreur

gave til mænd

Hvis du vil give den helt perfekte gave til ham, så er det oplagt at vælge en flot urbokse. Med en flot urboks til at passe på hans ure, så går du ikke helt galt i byen

Pris: 699 kr.

Gode & Personlige gaveideer til ham

Spørger du også om ”Hvad skal jeg give ham i gave?” Siden du er her på siden, så er svaret nok ja. Hvis du vil give en personlig gave til ham uanset hvor mange år han er. Her finder du gaveideer til mænd i alle aldre og det er også perfekte gaveideer til fødselsdag, bryllup, jul, konfirmation Valentines dag og hvilken som helst anden anledning.

En lækker morgenkåbe

morgenkåbe til mænd

Skal du give en gave til en person som ønsker sig en badekåbe, men du ikke helt ved, hvilken en som du skal give? Så er der her et rigtig godt bud. Nemlig en badekåbe til mænd. En lækker badekåbe er helt perfekt som en personlig gaveide til ham som elsker at nyde sine morgner. De er lavet af bomuld, hvilket gør at huden kan ånde samtidig med, at den opsuger fugten. Du kan finde flere morgenkåber og badekåber her hvis du vil have flere valgmuligheder.

Derfor er det en god gaveide: Der er ikke noget bedre end at hoppe i en badekåbe i weekenden, eller når man står op om morgenen til en kop morgenkaffe (eller til morgenmaden). Denne badekåbe er helt perfekt som gave, og igen, så er det også en gave som du sikkert er den eneste der giver ham. 

i samarbejde med PriceRunner

Gaveæske med barbergrej til mænd

Gaveæske med barbergrej til mænd

Kender du en som går meget op i sin barbering pleje af sit skæg? Denne gaveæske er helt perfekt til enhver der går op i sin barbering, så han kan få den perfekte barbering. Pakken indeholder Preshave Creme, barbercreme, aftershave lotion, barberskål og en barberkost med boar børste.

Pris: 399 kr.


Skægolie samt skægshampoo

skægolie og skægshampoo

Kender du en som går meget op i sin barbering og generelt pleje af sit skæg? Skægpleje og skægshampoo er uden tvivl oplagt til alle der går op i sit skæg, uanset om man har et stort skæg eller et lille et af slagsen.

Pris fra: 139kr.


Robotplæneklipper

robotplæneklipper

Der er flere og flere der begynder at bruge den moderne teknologi til at slippe for de kedelige daglige opgaver, og her er en robotplæneklipper oplagt til at fjerne en af de daglige opgaver fra manden som måske er ved at være træt af at slå græs konstant.

Der findes robotplæneklipper til enhver smag og til enhver størrelse græsplæne, så der er ingen undskyldning for ikke at vælge sådan et vidunder til at fjerne en pligt fra hans skuldre.

i samarbejde med PriceRunner

PowerBank

power-stone-bank-gaveide

Problemet med mange powerbanks er, at de ikke så kønne at se på. Det er der heldigvis rådet bod på med denne powerbank, som er lavet i et lækkert design, så du ikke længere skal være flov over at tage din powerbank frem. Den findes både i en lille og stor udgave, hvor den store udgave kan oplade hele 2 enheder samtidig.

Derfor er det en god gaveide: Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for strøm på sin mobiltelefon eller tablet. Derfor er en Power Bank helt perfekt til dette formål. Uanset om du bruger den i hverdagen, eller måske når han skal på ferie, på selve rejsen eller steder hvor der ikke mulighed for at oplade sine enheder. Når han først har prøvet den, så vil han ikke af med den igen. Du kan også overveje en powerbank med solceller hvis der ingen adgang til strøm er til en eventuel rejse.

i samarbejde med PriceRunner

En god barbermaskine

Remington Barbermaskine til ham

Når manden skal ud af døren om morgen er hans bedste ven barbermaskinen. Men den kan han nemlig bestemme, om han skal have skægstubbe eller være helt barberet. Derfor er en god barbermaskine altid en god gaveide. Der kan dog være stor forskel i kvaliteten af barbermaskiner. Men hos Made4men.dk kan du være sikker på at finde en god kvalitets barbermaskine.

Derfor er det en god gaveide: Hvis der er noget som stjæler meget af mænds tid, så er det at barbere sig. Derfor er en god barbermaskine en nødvendighed, hvis man vil undgå at bruge alt for meget tid, og undgå smerter, fordi de billige barbermaskiner river i hårene efter få barberinger.

Pris fra: 299 kr.


Björn Borg Boxershorts

Björn Borg boxershorts

Et par gode Björn Borg underbukser går man aldrig galt i byen med, da stort set alle mænd altid kan bruge et par ekstra underbukser. Og mht. underbukser får du bare ikke bedre kvalitet end Bjørn Börg. Underbukserne kan købes overalt online, og her kan du naturligvis også finde mange andre slags mærker (fx JBS, Calvin Klein, Claudio mv.).

Derfor er det en god ide: Underbukser er noget af det mænd aldrig selv får købt, før alle deres egne underbukser er gået i stykker og smidt ud. Derfor kan du komme ham i forkøbet ved at købe nogle lækre nye boxershorts.

i samarbejde med PriceRunner

Inex herreur

inex-herreur

Søger du et flot ur, så er dette ur fra Inex måske det du søger. Inex herreur er en elegant og simpelt herreur, som samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene. Der følger endda 2 års garanti med uret. Er det ikke lige det ur, som du søger. Så kan du hos ditur.dk søge blandt tusindvis af andre ure. Bare tryk på nedenstående link og se deres udvalg. Du kan også finde flere ure til mænd på mandemagasinet.dk som har sammenlignet 20 herreure.

Derfor er det en god ide: Generelt så er det meget stilet at gå med ur som mand. Og hvis man virkeligt skal udvise at man har styr på sin stil, så er det med et Inex Herreur. Selvom det er billigt, så ser det dyrt ud.

i samarbejde med PriceRunner

iPhone 13

iphone 11

Der er ingen tvivl om at apple’s iPhones er nogle af de mest populære på markedet, med deres stilrene design, men også deres intuitive styresystem som går igen på alle deres telefoner. Så en iPhone 13 er helt perfekt som gaveide. Du kan starte med at læse denne anmeldelse af iPhone hvis du vil vide mere om den inden du køber den.

 Derfor er det en god gaveide: En telefon bliver brugt dagen lang, så det vil være en gaveide som du sent vil blive glemt for.

i samarbejde med PriceRunner

Oplevelsesgaver som en god gaveide

Der findes virkeligt mange gode oplevelsesgaver til mænd og disse oplevelsesgaver som gaveideer er som regel også nogle som altid kan bruges uanset om anmeldningen er fødselsdag, julegave, konfirmation, barnedåb eller en anden anledning hvor en oplevelsesgave passer ind.


Biograftur for 2 personer

bio-for-2-personer

En biograftur som gave går man aldrig galt i byen med. De fleste elsker nemlig at sætte sig ned i biografens dejlige sæder, mens man med popcorn og sodavand bliver underholdt af filmen oppe på læredet. I denne pakke får du 2 standard biografbilletter samt 2 bio-menuer (de fleste steder er det 2 popcorn samt 2 sodavand).

Derfor er det en god gaveide: Det er ikke altid at man tager sig tid til at komme i biografen. Derfor er en biografpakke med biografbiletter samt popcorn og sodavand helt perfekt som gave, hvis man har svært ved at finde en gave til ham.

Pris: 299 kr.


Svæveflyvning

Svæveflyvning-oplevelsesgave-ham

Oplevelsesgaven her er for ham eller hende, der godt kan lide at flyve højt og opleve den danske natur på en helt ny måde i total stilhed. Her kan man kun høre vindens susen. Det er uden tvivl en vild oplevelse. Du får en briefing om hvordan det kommer til at foregå, hvorefter du kommer ud at svæve med en instruktør i ca. 10 min.

Derfor er det en god gaveide: Denne oplelvelsesgave er en helt perfekt gaveide til ham som elsker at komme ud og opleve noget. Denne type gave har han med stor sandsynlighed aldrig fået før, hvilket sikre at den gave du giver ham, skiller sig ud fra mængden. Dette er en gave som han aldrig glemmer.

Pris: Fra 345 kr. pr. person


Whiskysmagning

whiskysmagning-gave-ham

I Aarhus findes der en bar (Highlanders Bar), som har rigtig meget forstand på whisky. Og med denne oplevelse har han mulighed for at prøvesmage 4 whiskys fra deres store udvalg af deres bedste whisky og bourbons fra hele verden. Booker du smagning om onsdagen eller torsdagen, får du endda en ekstra smagning på husets regning.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han elsker whisky, så er denne gave til ham helt perfekt. Her får man virkeligt en op opleveren, og han kommer til at smage whiskys som han aldrig har smagt før.

Pris: 249 kr. pr. person


GoKart

gokart-oplevelse

De fleste mænd er vilde med fart. Og et sted hvor man kan opleve fart, er på GoKart banen. Med denne oplevelse kan han prøve GoKart på Europas største GoKart bane, som ligger i Aarhus. En helt unik bane, som bare skal opleves. Man kan både vælge 10, 30 og 60 minutters kørsel afhængigt af, hvor lang tid man vil køre på banen.

Derfor er det en god gaveide: Hvis der gemmer sig en drengerøv i ham, så er en omgang GoKart helt perfekt som gave. Du vil være den eneste der kommer med denne gave, og så har du også en god grund til selv at tage med.

Pris: 330 kr. pr. person for 30 min


Co-Driver i Ferrari på bane

co-driver-verdens-hurtigste-muskelbil

Elsker han biler, ham som du skal give gaven, så vil han simpelthen også elske denne oplevelse. Her får du nemlig lov til at sidde som Co-Driver i en Ferrari på bane, som er en af verdens stærkeste og hurtigste biler med hele 570 hestekræfter og fra 0-100 på 3,4 sekunder. Køreturen er på bane og er 4 omgange på hele banen med en varighed af 15 minutter.

Derfor er det en god gaveide: Denne gave er en gave han aldrig glemmer. Hvis han har benzin i blodet, så er denne gave som skabt til ham. Og så vil din gave ikke blive glemt, som de andre gaver han får.

Pris: 2495 kr. pr. person


Kitesurfing

kitesurfing-kursus-oplevelse

Elsker han fart, adrenalin og spænding? Så giv ham dette kursus. Med dette kursus bliver han tagetmed ud i Klitmøllerne i Vestjylland, hvor han vil lære at kitesurfe. Han vil lære det af IKO-certificerede, så han er sikret undervisning af høj kvalitet. Kurset varer i alt 6 timer (1,5 timers teori og 4,5 timers praksis).

Derfor er det en god gaveide: Med denne gave, så er han sikret en oplevelse som han med garanti ikke kommer til at få igen (medmindre andre også giver ham den), da det ikke er noget som særligt mange får prøvet. Helt sikkert en fed oplevelse for alle der kan lide fart over feltet.

Pris: Fra 499 kr. pr. person


Bodyflight i vindtunnel

bodyflight

Bodyflight i vindtunnel er ofte noget man forbinder man gør i udlandet da det ikke er noget man tidligere har kunne gøre i Danmark. Men faktisk også muligt at prøve i Danmark, nærmere betegnet i København. Her får du følelsen af at være vægtløshed og prøve følelsen af frifald uden reelt set at være det.

Derfor er det en god gaveide: Denne gave er der en stort sandsynlighed for at han aldrig har fået eller prøvet før. Hvis han er vild med at afprøve sine grænser, så er denne gave helt perfekt, og en gave som han vil huske altid.

Pris: 445 kr. pr. person


En dag i havkajak

proev-havkajak

Er han et rigtig naturmenneske, så skal han da ud og opleve Danmarks smukke kystlinjer siddende i en havkajak. Denne oplevelse vil introducere ham for kajaksporten, og hvilke smukke naturoplevelser som man kan opleve fra en kajak. Oplevelsen finder sted i hele landet, fx København, Aalborg, Aarhus, Silkeborg mv.

Derfor er det en god gaveide: Denne oplevelsesgave er helt perfekt til ham som elsker den fri natur og måske endda aldrig har prøvet en havkajak. Det giver dig også mulighed for at tage med ud og sejle, og tage del i oplevelsen sammen med ham som skal have gaven.

Pris: 495 kr. pr. person for 3 timerFaldskærmsudspring

faldskaermsudsrping-oplevelse

Faldskærmudspring er en vild oplevelse. Derfor er det en god gave at give til din bedste ven, eller noget du kan gøre sammen din far eller søn. Det er en god gave til ham eller hende der elsker adrenalin og højder. Det er et tandemspring med en instruktør, som har sprunget hundredevis af gange før, så sikkerheden er i top.

Derfor er det en god gaveide: Hvis du vil give en oplevelse som han aldrig glemmer dig for, så skal du give ham et faldskærmsudspring. Denne oplevelse vil han med garanti aldrig glemme.

Pris: Fra 1.995 kr. pr. person

Undervandsjagt på Sjælland

UV jagt

Undervandsjagt (også kaldt UV-jagt) er de seneste år blevet utrolig populært blandt fridykkere. Og med denne oplevelse har ham som du giver gaven til mulighed for selv at prøve det via denne oplevelse. Oplevelsen vil starte med en introduktion, hvorefter det er afgang mod havet. Personen skal dog være over 18 år for at kunne prøve oplevelsen.

Derfor er det en god gaveide: Dette er chancen for at komme ud og prøve undervandsjagt, og for langt de fleste, så er det også noget som de ikke har prøvet før. Her kan man virkeligt komme ud og se opleve vandets natur, på en fuldstændig anden måde end man normalt gør.

Pris: 795 kr. pr. person


Prøvedyk i Kattegatcentret

proevedyk_i_kattegatcentret

Man behøver faktisk ikke at tage hele vejen ned til fx Egypten, Australien eller lignende for at dykke med hajer. Nej, du kan faktisk prøve det her i Danmark, nærmere betegnet i Kattegatcentret (selvom du ikke har dykkercertifikat). Her får du nemlig 20 minutters dykning med hornfisk, makreller og lignende, og kun en glasvæg adskiller dig og deres 5 hajarter.

Derfor er det en god gaveide: Elsker han vand, og har måske snakket om at komme ud og dykke før, så er denne oplevelse klart det perfekte valg. Det er altså ikke hver dag at man kan få lov at dykke i kattegatcentret.

Pris: 800 kr. pr. person


Skøre og sjove gaveideer

Skøre og sjove gaveideer er nogle gode gaver til ham uanet alder. Der findes en hel masse skøre og sjove gaveideer til både fødselsdag, julegave, konfirmation, barnedåb og mange flere anledninger. Nedenfor har vi samlet en masse forskellige skøre og sjove gaver som forhåbenligt kan give dig inspiration.

Fed Drone

pocket drone sammenfoldelig fpv-drone

Er der noget vi mænd elsker, så er det gadgets. En drone er den perfekte gadget, hvor mænd uanset alder kan få prøvet deres flyveskills.

Der findes droner til enhver pris, og fælles for dem alle er at de er super sjove.

Derfor er det en god gaveide: Denne gadget kan han få mange timer til at gå med. Ja, dette er en gave som med garanti vil skabe glæde og spænding, og så kan han få det indre legebarn frem én gang for alle.

i samarbejde med PriceRunner

Withings Body Cardio Wi-Fi Badevægt (Sort)

Er det en rigtig fitnessfreak, som du skal give gave til? Så skal du overveje denne badevægt. For dette er ikke bare en helt almindelig badevægt. Nej, dette er en såkaldt intelligent badevægt som kan måle vægt, fedtprocent, hvilepuls samt luftkvaliteten i rummet. Og den kan endda synkroniseres trådløst med en app i din smartphone.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han går op i sin krop og træning generelt, så er denne badevægt helt perfekt som gave. Og hvis han også kan lide gadgets som apps, så er der ingen tvivl om at denne badevægt kommer til at skabe glæde, når han modtager gaven.

i samarbejde med PriceRunner

ParkOne 2 elektronisk p-skive

elektronisk-p-skive

P-bøder er noget af det mest irriterende der findes. Og især de bøder, hvor man har glemt at sætte p-skiven. Dette kan man dog undgå med en ParkOne 2 elektronisk p-skive. For den sætter nemlig selv p-skiven, når hans bil stoppes. Du kan endda bruge deres app. Med den kan du se, hvor din bil holder samt hvornår din parkeringstid udløber.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han er typen der godt kan komme til at glemme at stille P-skiven, og måske tidligere har fået en p-bøde, så er en elektronisk p-skive lige til højrebenet som gaveide. Med denne gave, så kan du i fremtiden spare ham for rigtigt mange penge i parkeringsbøder og døj med at få stillet parkeringsskiven.

i samarbejde med PriceRunner

FIFA 22

fifa 19 gave til ham

Skal du give en gave til en person som elsker FIFA? Hvad så med at give ham det nyeste FIFA der er lige i øjeblikket. Der er endda kommet noget helt nye funktioner i denne udgave som gør spillet endnu bedre. En af de ting er “The Journey”, hvor man som én spiller skal spille sig op fra den laveste række i England til den øverste liga.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han kan lide fodbold og har en playstation 4, så er FIFA19 en nødvendighed for en rigtig fodboldnørd. Mere er der ikke at sige om den sag.

i samarbejde med PriceRunner

Bose QuietComfort 45

bose-quietcomfort-25

Med disse støjreducerende on-ear høretelefoner, vil han kunne lukke alt lyd ude. Så han kan lytte til sin ynglingsmusik/-lydbog uden at blive forstyrret af fx larmende børn, flyvets motorer eller lignende. Disse høretelefoner er bl.a. i en test af Lydogbillede.dk blevet kaldt for kongen af støjreducerende høretelefoner. Så bedre kvalitet får du ikke.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han af og til høre musik eller podcasts, så kan det være rart at man kan lukke fuldstændig af og kun høre sit eget. Med disse høretelefoner, så er der garanti for den højeste kvalitet, bedste lyd, som er kombineret med at være lydreducerede.

i samarbejde med PriceRunner

GoPro Hero10

gopro-hero4-gave

Har ham du skal give gaven til ofte snakket om, hvor fedt det kunne være, hvis fx hans hop fra 10 meter-vippen eller hans tur igennem skoven på MTB lige blev filmet? Så er et actionkamera den perfekte gave. Og her finder du ikke et bedre actionkamera på markedet end GoPro Hero10 . Kameraet kan bl.a. filme i 4K og er vandttæt helt ned til 40m.

Derfor er det en god gaveide: Hvis han er fuld med at bevægesig, og savner at kunne gense de ture som han måtte tage på ud i det fri, så er et GoPro kamera en nødvendighed. Det er et af verdens mest kendte kameraer og får utroligt gode anmeldelser. Helt perfekt gave til den aktive mand, som ønsker at gense sine oplevelser.

i samarbejde med PriceRunner

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget

Der er utroligt mange mænd, som aldrig ønsker sig noget som helst. Hvis du spørger dem, så svar de bare strømper eller noget i den retning. Med denne liste, så burde du sagtens kunne finde på en gave til ham der ikke ønsker sig noget, og som han virkeligt bliver positivt overrasket over.

Hvis du stadig ikke er sikker på hvad du skal give ham der ikke ønsker sig noget, så kan du læse dette indlæg: 10 Gaver til manden der har alt

Ønsker til ham

Skal du finde ønsker til ham, så er du også sikker på at komme i mål med vores forslag på siden. Der er ingen tvivl om at disse mere end 50 ønsker til ham bør give dig inspiration til at finde den helt rigtige gaveide til manden.

Betydningsfuld gave til ham

Hvis du er på jagt efter en betydningsfuld gave til ham, så er det vigtigt at du finder en gave som ikke er noget han selv havde fundet på at købe. Det kan være noget som han har nævnt han godt kunne tænke sig at eje, eller måske vil det kunne være en hjemmelavede gave. Der er massere af muligheder for at finde en betydningsfuld gave til ham.

Sjove gaver til ham

Du kender ham der skal have gaven bedst, så du ved uden tvivl også bedst hvilken type gave du skal have købt. Men hvis ham der skal have gaven, er typen der også vil syntes at sjove gaver er interessante, så er denne liste også helt ideel til dig. Sjove gaver kan være alt lige fra oplevelser til gadgets som ham du køber gaven til ikke havde overvejet at købe selv.

I denne video, vil du finde 20 sjove gaver til ham, som ikke er på vores liste. 

Listen er desuden sorteret efter prisen på gaverne (dvs. laveste pris er øverst).

Nu har du set mit bud på de bedste gaver til ham, håber også at du har fundet hvad du ledte efter. Søger du også en gave til en kvinde (fx en veninde el. lign.), så se vores liste med de bedste gaver til hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.