Gaver til ham – Her er der 25 gaveideer

Så er det blevet tid til, at du skal ud og finde en gave til ham (fx din kæreste, bror, far, ven eller lignede). Men står du i den situation, hvor du ikke helt ved, hvad du skal give ham? Så bare rolig.

For jeg har i dette indlæg samlet 25 gaveideer, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette gave til ham. Her er alt lige fra spændende bøger til fede oplevelser.

Listen er desuden sorteret efter prisen på gaverne (dvs. laveste pris er øverst).

1. En flot skjorte

skjorter-som-gave

De fleste mænd kan altid bruge en ekstra skjorte. Og skjorter kan altid fås i mange forskellige priser, så du kan være sikker på også at finde én inde for dit prisniveau. Hos 2trendy.dk kan du vælge mellem en stort udvalg af forskellige skjorter til mænd. Lige fra mærker som Les Deux til Minimum.

Pris: 150-950 kr.

Læs mere


2. Power Stone Bank

power-stone-bank-gaveide

Problemet med mange powerbanks er, at de ikke så kønne at se på. Det er der heldigvis rådet bod på med denne powerbank, som er lavet i et lækkert design, så du ikke længere skal være flov over at tage din powerbank frem. Den findes både i en lille og stor udgave, hvor den store udgave kan oplade hele 2 enheder samtidig.

Pris: 159 kr.

Læs mere


3. Selfies (Afdeling Q) af Jussi Adler-Olsen

jussi-adler-olsen-selfies

Er han vild med krimier, så bør Selfies være et sikkert hit at give som gave. Selfies er den seneste bog af Jussi Alder-Olsen i den utrolige populære serie af Afdeling Q bøger. Igen skal Carl Mørk og co. ud og opklare usædvanlige hændelser, mens de bakser med en mulig lukning af Afdeling Q pga. deres lave opklaringsprocent.

Pris: 199,95 kr.

Læs mere


4. Biograftur for 2 personer

bio-for-2-personer

En biograftur som gave går man aldrig galt i byen med. De fleste elsker nemlig at sætte sig ned i biografens dejlige sæder, mens man med popcorn og sodavand bliver underholdt af filmen oppe på læredet. I denne pakke får du 2 standard biografbilletter samt 2 bio-menuer (de fleste steder er det 2 popcorn samt 2 sodavand).

Pris: 289 kr.

Læs mere


5. Svæveflyvning

Svæveflyvning-oplevelsesgave-ham

Oplevelsesgaven her er for ham eller hende, der godt kan lide at flyve højt og opleve den danske natur på en helt ny måde i total stilhed. Her kan man kun høre vindens susen. Det er uden tvivl en vild oplevelse. Du får en briefing om hvordan det kommer til at foregå, hvorefter du kommer ud at svæve med en instruktør i ca. 10 min.

Pris: 295 kr. pr. person

Læs mere


6. Whiskysmagning

whiskysmagning-gave-ham

I Aarhus findes der en bar (Highlanders Bar), som har rigtig meget forstand på whisky. Og med denne oplevelse har han mulighed for at prøvesmage 4 whiskys fra deres store udvalg af whisky og bourbons fra hele verden. Booker du smagning om onsdagen eller torsdagen, får du endda en ekstra smagning på husets regning.

Pris: 299 kr. pr. person

Læs mere


7. En god barbermaskine

Remington Barbermaskine til ham

Når manden skal ud af døren om morgen er hans bedste ven barbermaskinen. Men den kan han nemlig bestemme, om han skal have skægstubbe eller være helt barberet. Derfor er en god barbermaskine altid en god gaveide. Der kan dog være stor forskel i kvaliteten af barbermaskiner. Men hos Made4men.dk kan du være sikker på at finde en god kvalitets barbermaskine.

Pris: 299-1.699 kr.

Læs mere


8. GoKart

gokart-oplevelse

De fleste mænd er vilde med fart. Og et sted hvor man kan opleve fart, er på GoKart banen. Med denne oplevelse kan han prøve GoKart på Europas største GoKart bane, som ligger i Aarhus. En helt unik bane, som bare skal opleves. Man kan både vælge 10, 30 og 60 minutters kørsel afhængigt af, hvor lang tid man vil køre på banen.

Pris: 330 kr. pr. person for 30 min

Læs mere


9. Co-Driver i verdens hurtigste muskelbil

co-driver-verdens-hurtigste-muskelbil

Elsker han biler, ham som du skal give gaven, så vil han simpelthen også elske denne oplevelse. Her får du nemlig lov til at sidde som Co-Driver i Dodge Challenger Hellcat, som er verdens stærkeste og hurtigste muskelbil med hele 717 HK og en topfart på 333 km/t. Køreturen går via landeveje og ud på motorvejen, og man kan vælge mellem 12, 20 eller 40 km.

Pris: 399 kr. pr. person

Læs mere


10. Björn Borg Boxershorts (3-pak)

Björn Borg boxershorts

Et par gode Björn Borg underbukser går man aldrig galt i byen med, da stort set alle mænd altid kan bruge et par ekstra underbukser. Og mht. underbukser får du bare ikke bedre kvalitet end Bjørn Börg. Underbukserne kan købes hos Made4Men, og her kan du naturligvis også finde mange andre slags mærker (fx JBS, Calvin Klein, Claudio mv.).

Pris: 399 kr. for 3 par

Læs mere


11. Giorgio Armani Aqua di Gio parfume

Giorgio Armani parfume til mænd

Skal man have en god parfume, så er Giorgio Armani Aqua di Gio et glimerende valg. Det er ikke uden grund, at den velduftende parfume er en af de mest solgte parfumer overhovedet (den er bl.a. også blevet valgt som kvindernes foretrukne parfume til mænd). Duften er frisk, men samtidig maskulin. Kan både fås i 30, 50 og 100 ml.

Pris: 480 kr. for 50 ml

Læs mere


12. FIFA 19 (PS4)

fifa 19 gave til ham

Skal du give en gave til en person som elsker FIFA? Hvad så med at give ham det nyeste FIFA der er lige i øjeblikket. Der er endda kommet noget helt nye funktioner i denne udgave som gør spillet endnu bedre. En af de ting er “The Journey”, hvor man som én spiller skal spille sig op fra den laveste række i England til den øverste liga.

Pris: 229 kr.

Læs mere


13. Park’n’Go elektronisk p-skive

elektronisk-p-skive

P-bøder er noget af det mest irriterende der findes. Og især de bøder, hvor man har glemt at sætte p-skiven. Dette kan man dog undgå med en Park’n’Go elektronisk p-skive. For den sætter nemlig selv p-skiven, når hans bil stoppes. Du kan endda bruge deres app. Med den kan du se, hvor din bil holder samt hvornår din parkeringstid udløber.

Pris: 499 kr.

Læs mere


14. Bungyjump

bungyjump-oplevelse

Bungyjump er ofte noget man forbinder man gør i udlandet ud fra broer, som ligger højt oppe i luften. Men det er faktisk også muligt at prøve i Danmark, nærmere betegnet i København. Her er der bare ikke en bro han skal springe ud fra, men i stedet en kran. Han vil skulle hoppe ud fra 69 m højde og udover vandet.

Pris: 549 kr. pr. person

Læs mere


15. JBS Exclusive badekåbe

JBS bedstefar badekåbe

Skal du give en gave til en person som ønsker sig en badekåbe, men du ikke helt ved, hvilken en som du skal give? Så er der her et rigtig godt bud. Nemlig JBS’ Exclusive badekåbe. Denne badekåbe er i en lækker sort ensfarvet frotte. Det er lavet af bomuld, hvilket gør at huden kan ånde samtidig med, at den opsuger fugten.

Pris: 549 kr.

Læs mere


16. Inex herreur

inex-herreur

Søger du et flot ur, så er dette ur fra Inex måske det du søger. Inex herreur er en elegant og simpelt herreur, som samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene. Der følger endda 2 års garanti med uret. Er det ikke lige det ur, som du søger. Så kan du hos Uretilalt.dk søge blandt tusindvis af andre ure. Bare tryk på nedenstående link og se deres udvalg.

Pris: 549 kr.

Læs mere


17. En dag i havkajak

proev-havkajak

Er han et rigtig naturmenneske, så skal han da ud og opleve Danmarks smukke kystlinjer siddende i en havkajak. Denne oplevelse vil introducere ham for kajaksporten, og hvilke smukke naturoplevelser som man kan opleve fra en kajak. Oplevelsen finder sted i hele landet, fx København, Aalborg, Aarhus, Silkeborg mv.

Pris: 595 kr. pr. person for 3 timer

Læs mere


18. Undervandsjagt på Sjælland

UV jagt

Undervandsjagt (også kaldt UV-jagt) er de seneste år blevet utrolig populært blandt fridykkere. Og med denne oplevelse har ham som du giver gaven til mulighed for selv at prøve det via denne oplevelse. Oplevelsen vil starte med en introduktion, hvorefter det er afgang mod havet. Personen skal dog være over 18 år for at kunne prøve oplevelsen.

Pris: 599 kr. pr. person

Læs mere


19. Prøvedyk i Kattegatcentret

proevedyk_i_kattegatcentret

Man behøver faktisk ikke at tage hele vejen ned til fx Egypten, Australien eller lignende for at dykke med hajer. Nej, du kan faktisk prøve det her i Danmark, nærmere betegnet i Kattegatcentret (selvom du ikke har dykkercertifikat). Her får du nemlig 20 minutters dykning med hornfisk, makreller og lignende, og kun en glasvæg adskiller dig og deres 5 hajarter.

Pris: 795 kr. pr. person

Læs mere


20. Pocket Drone Sammenfoldelig FPV-Drone med video kamera

hubsan-drone

Er der noget vi mænd elsker, så er det gadgets. Og en drone som kan filme (endda med et HD-kamera) ligger helt oppe i toppen af fede gadgets. Og det er netop det, som denne Hubsan X4 Cam Plus Quadcopter kan.

Så hvad enten du hopper i vandet fra en klippe, eller din ven er i gang med at cykle på en et-hjulet cykel, så vil du kunne filme det fra oven med denne drone.

Pris: 849 kr.

Læs mere


21. Intelligent WiFi badevægt

badevaegt-gave

Er det en rigtig fitnessfreak, som du skal give gave til? Så skal du overveje denne badevægt. For dette er ikke bare en helt almindelig badevægt. Nej, dette er en såkaldt intelligent badevægt som kan måle vægt, fedtprocent, hvilepuls samt luftkvaliteten i rummet. Og den kan endda synkroniseres trådløst med en app i din smartphone.

Pris: 999 kr.

Læs mere


22. Kitesurfing i Cold Hawaii

kitesurfing-kursus-oplevelse

Elsker han fart, adrenalin og spænding? Så giv ham dette kursus. Med dette kursus bliver han tagetmed ud i Klitmøllerne i Vestjylland, hvor han vil lære at kitesurfe. Han vil lære det af IKO-certificerede, så han er sikret undervisning af høj kvalitet. Kurset varer i alt 6 timer (1,5 timers teori og 4,5 timers praksis).

Pris: 1.198 kr. pr. person

Læs mere


23. Bose QuietComfort 25

bose-quietcomfort-25

Med disse støjreducerende on-ear høretelefoner, vil han kunne lukke alt lyd ude. Så han kan lytte til sin ynglingsmusik/-lydbog uden at blive forstyrret af fx larmende børn, flyvets motorer eller lignende. Disse høretelefoner er bl.a. i en test af Lydogbillede.dk blevet kaldt for kongen af støjreducerende høretelefoner. Så bedre kvalitet får du ikke.

Pris: 1.296 kr.

Læs mere


24. Faldskærmsudspring

faldskaermsudsrping-oplevelse

Faldskærmudspring er en vild oplevelse. Derfor er det en god gave at give til din bedste ven, eller noget du kan gøre sammen din far eller søn. Det er en god gave til ham eller hende der elsker adrenalin og højder. Det er et tandemspring med en instruktør, som har sprunget hundredevis af gange før, så sikkerheden er i top.

Pris: 2.300 kr. pr. person

Læs mere


25. GoPro Hero4 Black

gopro-hero4-gave

Har ham du skal give gaven til ofte snakket om, hvor fedt det kunne være, hvis fx hans hop fra 10 meter-vippen eller hans tur igennem skoven på MTB lige blev filmet? Så er et actionkamera den perfekte gave. Og her finder du ikke et bedre actionkamera på markedet end GoPro Hero4 Black. Kameraet kan bl.a. filme i 4K og er vandttæt helt ned til 40m.

Pris: 4.099 kr.

Læs mere

Nu har du set mit bud på de bedste gaver til ham, håber også at du har fundet hvad du ledte efter. Søger du også en gave til en kvinde (fx en veninde el. lign.), så se vores liste med de bedste gaver til hende.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.