Housewarming gaver – Her får du 10 gaveforslag

Skal du til housewarming (også kaldt indflytterfest), så er det generelt god skik at medbringe en gave for at bringe held og lykke ind i det nye hjem. Men det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilken gave som man skal medbringe.

Det problem har jeg heldigvis løst via denne artikel. For her har jeg nemlig samlet 10 forslag til gaver, som du kan medbringe til din næste housewarming.

1. Krydderiglas (0,25 L)

krydderiglas-gaveVi starter med en gave helt nede i den billige ende af skalaen. Til blot 19,95 kr. kan du få et flot krydderiglas fra mærket Zone, som vil pynte i ethvert køkken. Afhængig af hvor meget du vil give i gave, kan du evt. give mere end ét krydderiglas eller kombinere gaven med lidt krydderier.

Pris: 19,95 kr.

Læs mere


2. Stelton Arne Jacobsen salt og peber sæt

salt-og-peber-saetEt salt og peber sæt er en ting som man altid kan bruge, men som man ikke altid får købt som det første, når man flytter et nyt sted hen. Derfor er det den perfekte indflyttergave. Og her får du det ikoniske sæt designet af Arne Jacobsen, hvis minimalistiske design passer perfekt ind i det moderne hjem.

Pris: 399 kr.

Læs mere


3. Tapas skåle

tapas-indflyttergaveDer er ikke noget som en god gang spansk tapas. Og er værterne for indflytterfesten vilde med tapas (eller du mener, de burde være det), så giv dem 4 flotte tapas skåle lavet af hvid porcelæn. Så kan det være, at du er heldig at blive inviteret over næste gang de serverer tapas.

Pris: 129 kr.

Læs mere


4. Eva Solo selvvandende orkidépotte

eva-solo-selvvandende-potteBlomster hører hjemme i enhver bolig. Men det er ikke altid, at man lige husker at vande sine planter. Det har Eva Solo heldigvis løst vha. denne orkidépotte. Via en nylonvæg i bunden af potten suger planten selv den mængde vand op, som den har brug for.

Pris: 349 kr.

Læs mere


5. Johan Bülow lakridser

hvid-lakrids-ferskenSøger du en lille billig housewarming gave, så er lakridser fra Johan Bülow lige det du søger. Priserne er meget overkommelige, da de ligger mellem 50-70 kr. Du kan få utrolig mange forskellige smag, lige fra den søde lakrids til lakridsen overtrukket med hvid chokolade og fersken.

Pris: 50-70 kr.

Læs mere


6. Gavekurv

gavekurve-housewarming-gaveEn flot og indbydende gavekurv slår aldrig fejl, hvis du er i tvivl om hvad du skal give. Hos Maggies.dk har du mulighed for at vælge mellem et stort antal af forskellige gavekurve. Skal det fx være den alkoholfrie kurv, eller vil du gerne have en god flaske rødvin med i kurven?

Pris: 190-752 kr.

Læs mere


7. Bodum kaffebrygger

bodum-kaffebryggerElsker værten/værterne kaffe, så giv dem en lille kaffebrygger, så de selv kan brygge deres egen kaffe. Kaffebryggeren er lavet af Bodum, og dens ramme og låg er lavet af forkromet stål, hvilket gør at den beholder sin skinnende overflade i mange år. Den kan indeholde 0,5 liter, dvs. ca. 4 kopper kaffe.

Pris: 249 kr.

Læs mere


8. Oplevelsesgaver.dk gavekort

oplevelsesgaver-gavekortDet at flytte kan virkelig være stressende. Derfor vil et gavekort til Oplevelsesgaver.dk virkelig være befriende for værten/værterne. Her kan han/hun/de opleve alverdens ting. Lige fra de actionprægede oplevelser (fx F-16 simulator) til de mere afslappede (fx hot stone massage).

Pris: Minimum 50 kr.

Læs mere


9. Fyldte chokolader

Chokolade overtræk lys karamelDette er – ligesom Johan Bülow lakridserne – den oplagte gave, hvis du blot vil give en billig gave. Her får du 250 gram lys smeltechoklade fra FunCakes med en lækker karamel/chokolade smag. Den chokolade er lavet til at blive smeltet til fx is, brownies mv.

Pris: 69,95 kr.

Læs mere


10. Eva Solo Lungo krus – Granite green

eva-solo-lungo-krus-granite-greenEt par flotte krus kan ethvert nyt hjem altid bruge. Disse fra Eva Solo er fremstillet af porcelæn beklædt med silikone, hvilket giver et godt greb. Med deres 230 ml rummer de desuden nøjagtig den mængde, som svarer til standardindstillingerne på de mange populære kapsel-kaffemaskiner.

Pris: 179 kr.

Læs mere


Dette var mine 10 bud på en housewarming gave. Håber der var nogle af gaverne, som kunne inspirere dig. Lad mig endelig høre, hvis du har nogle gode gaveidéer, som ikke står nævnt her.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.