Housewarming gaver – Her får du 10 gaveforslag

Skal du til housewarming (også kaldt indflytterfest), så er det generelt god skik at medbringe en gave for at bringe held og lykke ind i det nye hjem. Men det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilken gave som man skal medbringe. 

Det problem har jeg heldigvis løst via denne artikel. For her har jeg nemlig samlet 10 housewarming gaveideer til gaver, som du kan medbringe til din næste housewarming.

Indflytter gave

Når man skal give en indflyttergave eller en housewarming gave, så er det en god ide at finde ud af hvad ham, hende eller dem der skal flytte, står og mangler, så du kan købe en indflyttergave som de får gavn af, og som de måske endda skulle ud og købe alligevel. For det er utroligt dyrt at flytte og derfor er der mange ting man ofte står og mangler når man lige er flyttet, eller er midt i en flytning. 

1. Biopejs

cocoon-Biopejs-til-gulv-2-768x483En biopejs er den helt perfekte indflyttergave, og det er måske en relativt dyr gave, men en biopejs bordmodel kan godt anskaffes billigt. Du bør dog også huske at købe bioethanol når du giver en biopejs i gave, da det er det brændstof som bruges til at tænde den. Bioethanol køb bør kun laves hos en dansk forhandler, da der er mange regler man skal følge. 

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Når man skal skabe hygge, så er der ikke noget der skaber hygge som en biopejs. 

Pris: Fra 1000 kr 


 


2.  Salt og peber sæt

Et salt og peber sæt er en ting som man altid kan bruge, men som man ikke altid får købt som det første, når man flytter et nyt sted hen. Derfor er det den perfekte indflyttergave. Og her får du et stilet salt og Pebersæt som hvis minimalistiske design passer perfekt ind i det moderne hjem.

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Et stilet salt og pebersæt passer ind i alle hjem. Især når man lige er flyttet og måske står og mangler et nyt flot sæt, som både kan være funktionelt men som også kan stå til pynt. 

Pris: 309 kr.


3. Tapas skåle

tapas-indflyttergaveDer er ikke noget som en god gang spansk tapas. Og er værterne for indflytterfesten vilde med tapas (eller du mener, de burde være det), så giv dem 4 flotte tapas skåle lavet af hvid porcelæn. Så kan det være, at du er heldig at blive inviteret over næste gang de serverer tapas.

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Med denne gave, så er du ret sikker på at give en gave som ikke er noget ham, hende eller dem der flytter har i forvejen. Derudover så kan du også ende med at blive inviteret på tapas selv, hvilket også er lidt en gave til dig selv. 

Pris: 129 kr.

 


4. Eva Solo selvvandende orkidépotte

eva-solo-selvvandende-potteBlomster hører hjemme i enhver bolig. Men det er ikke altid, at man lige husker at vande sine planter. Det har Eva Solo heldigvis løst vha. denne orkidépotte. Via en nylonvæg i bunden af potten suger planten selv den mængde vand op, som den har brug for.

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Denne unikke gave er utrolig smart og kan redde mange orkideer med dens smarte måde at vande dem på. Her er du også sikker på at din gave i fremtiden vil blive set i det nyindflyttede hjem.

Pris: 199 kr.5. Johan Bülow lakridser

hvid-lakrids-ferskenSøger du en lille billig housewarming gave, så er lakridser fra Johan Bülow lige det du søger. Priserne er meget overkommelige, da de ligger mellem 50-70 kr. Du kan få utrolig mange forskellige smag, lige fra den søde lakrids til lakridsen overtrukket med hvid chokolade og fersken.

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Uanset hvem du skal bruge en housewarming gaveide eller indflyttergave til, så er disse lækre lakridser en sikker vinder. Du kan ikke komme helt galt i byen med at give denne gave. 

Pris: 50-70 kr.6. Gavekurv

gavekurve-housewarming-gaveEn flot og indbydende gavekurv slår aldrig fejl, hvis du er i tvivl om hvad du skal give. Hos Maggies.dk har du mulighed for at vælge mellem et stort antal af forskellige gavekurve. Skal det fx være den alkoholfrie kurv, eller vil du gerne have en god flaske rødvin med i kurven?

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Hvis man stadig er i tvivl om hvad man skal give i gave, så er en gavekurv altid en sikker vinder som indflyttergave. 

Pris: 190-752 kr.
7. Bodum kaffebrygger

bodum-kaffebryggerElsker værten/værterne kaffe, så giv dem en lille kaffebrygger, så de selv kan brygge deres egen kaffe. Kaffebryggeren er lavet af Bodum, og dens ramme og låg er lavet af forkromet stål, hvilket gør at den beholder sin skinnende overflade i mange år. Den kan indeholde 0,5 liter, dvs. ca. 4 kopper kaffe.

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Dette er en af de gaver som vil blive brugt igen, og igen og igen og som du vil blive husket for at have givet. 

Pris: 249 kr.8. Oplevelsesgaver.dk gavekort

oplevelsesgaver-gavekortDet at flytte kan virkelig være stressende. Derfor vil et gavekort til Oplevelsesgaver.dk virkelig være befriende for værten/værterne. Her kan han/hun/de opleve alverdens ting. Lige fra de actionprægede oplevelser (fx F-16 simulator) til de mere afslappede (fx hot stone massage).

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Med dette gavekort kan værten eller værterne fuldstændig selv vælge hvilken oplevelse de gerne vil prøve. Helt perfekt til nogle oplevelser som man ellers aldrig ville have afprøvet. 

Pris: Minimum 50 kr.9. Fyldte chokolader

Chokolade overtræk lys karamelDette er – ligesom Johan Bülow lakridserne – den oplagte gave, hvis du blot vil give en billig gave. Her får du 250 gram lys smeltechoklade fra FunCakes med en lækker karamel/chokolade smag. Den chokolade er lavet til at blive smeltet til fx is, brownies mv.

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Hvis værten elelr værterne kan lide at bage, så vil denne smeltechokolade være en perfekt housewarming gave. Ja måske kan du endda være så heldig, at få lov at blive inviteret på kage. 

Pris: 69,95 kr.10. Eva Solo Lungo krus – Granite green

eva-solo-lungo-krus-granite-greenEt par flotte krus kan ethvert nyt hjem altid bruge. Disse fra Eva Solo er fremstillet af porcelæn beklædt med silikone, hvilket giver et godt greb. Med deres 230 ml rummer de desuden nøjagtig den mængde, som svarer til standardindstillingerne på de mange populære kapsel-kaffemaskiner.’

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Hvis der er en gave som næsten ikke kan gå galt, så er det nye og flotte krus. Disse Eva Solo lungo krus er stilet og passer ind i de fleste hjem. 

Pris: 159 kr.

 

 

11. Krydderiglas (0,25 L)

krydderiglas-gaveVi starter med en gave helt nede i den billige ende af skalaen. Til blot 19,95 kr. kan du få et flot krydderiglas fra mærket Zone, som vil pynte i ethvert køkken. Afhængig af hvor meget du vil give i gave, kan du evt. give mere end ét krydderiglas eller kombinere gaven med lidt krydderier.

 

Derfor er det en god housewarming og indflyttergave: Noget som langt de fleste der flytter kan bruge, er nye eller flere krydderiglas. Man har også mange muligheder for at bestemme hvordan de skal se ud, hvilken størrelse og meget mere. Men det er en af de gaver som nærmest altid er en succes.

Pris: 19,95 kr. 

Indflytningsgaver til nyt hus

Hvis værten eller værterne skal flytte til et nyt hus, så er der med garanti også flere ting som kunne være ideelle gaver, end dem der er på denne liste. Hvis man flytter i hus fra en lejlighed, så er ting som haveredskaber og lignende en nødvendighed. Hvis man skal give en indflytningsgave til nogle som er flyttet fra hus til hus, så er de overstående ting helt perfekte gaveideer. 

 

Hjemmelavede indflyttergaver

Når man skal give en indflyttergave, så behøver den ikke at koste penge. Du kan faktisk give en langt mere personlig gave, som enten er meget billig, eller slet ikke koster noget. En hjemmelavede indflyttergave er langt mere betydningsfuld for værten eller værterne, og der er en større sandsynlighed for at du vil blive husket for at have givet lige netop den gave.

På denne liste er der ingen hjemmelavede indflytter gaver, men derfor har vi taget denne video med, hvor du kan finde inspiration og gaveideer til en hjemmelavede indflyttergave. 

9 simple gaveideer til en hjemmelavede indflyttergave

 

Hvis du kunne lide denne liste, så prøv at tjekke vores anden liste ud med gaver til ham eller gaver til hende hvor der er 25 gaveideer på begge lister. 


Dette var mine 10 bud på en housewarming gave. Håber der var nogle af gaverne, som kunne inspirere dig. Lad mig endelig høre, hvis du har nogle gode gaveidéer, som ikke står nævnt her.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.