Gaver til hende – 25 gaveideer til inspiration

Noget af det sværeste man kan komme ud for, kan være at finde en gave til hende. Om det er kæresten, søsteren, moren eller veninden, så er det altid svært. På denne liste får du et hav af gaveideer til hende, som du kan lade dig inspirere af.

Listen er delt op i gaveideer til hende fra følgende kategorier:

Ridetur på Godset

proev-ridning

En dag med ridning er den perfekte gave til hende, som elsker heste, men måske ikke har prøvet at ride en. Det er en gave til hende, der indeholder alt. Smuk ridetur, frokost med dessert og drikkevarer. Oplevelsen byder på 6 timers ridning i fantastiske omgivelser langs vesterhavskysten, hvor hun kan nyde den den flotte natur på ryggen af en flot islandsk hest.

Pris: 449 kr. pr. person

Læs mere og bestil her


Intro til Hot Yoga

fitness-for-hende

Intro til Hot Yoga er den perfekte gave til kvinden der ikke mangler noget. Med hot Yoga vil du lave yoga i 40 graders varme, hvor du skal lære din krop at kende med hele 26 øvelser, hvor du bliver udfordret fysisk, men også mentalt.

Pris: 249 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Champagnesmagning

champagnesmagning

Champagne er generelt en meget populær drik blandt kvinder, den er feminin at drikke, er knap så kraftigt smagende som rødvin og har den flotte gyldne farve. Denne oplevelse tager hende på en fantastisk guidet tur gennem 6 flotte og velsmagende champagner. Det er en aftensmagning der tager ca. 2 timer.

Pris: 349 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Hot Coconut kropsbehandling

hot-coconut-massage

Wellness står højt på enhver kvindes ønskeliste. En fuld kropsbehandling med massage, bodyscrup og bodywrap er derfor en absolut luksusgave for hende. Hun vil få 55 minutters fuld kropsmassage, bodyscrup i salt og citron, bodywrap og til sidst en dejlig hovedbundsmassage. Det hele udført af professionelle behandlere.

Pris: 500 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Sushikursus til hende

sushikursus

Sushi er en elegant luksusspise, som de seneste år har vundet frem her i Danmark og det er især kvinder der har været med til at gøre det populært. Har du derfor en veninde, søster eller mor, der elsker sushi, så er dette begynderkursus en perfekt gave til hende. Sushi er svært at lære selv, men dette kursus gør læringsprocessen meget nemmere.

Pris: 605 kr. pr person

Klik her for at læse mere og bestille


Macaronkursus

macaronkursus

Macarons er en rigtig pigesnack. Den er sød, luftig og ofte med frugtsmag. Derfor er et Macaronkursus en god gave til hende der elsker at bage (især kager og desserter). Macarons er en fransk specialitet indenfor dessertverdenen. På dette kursus får hun undervisning af en fransk dessertkok der er mester i at lave macarons.

Pris: 449 kr. pr person

Klik her for at læse mere og bestille


Cocktailkursus med Tim Vladimir

cocktailkursus

Hvor øl altid har været mændenes drik i byen, har cocktails og drinks altid været kvindernes drik i byen. Dette kursus lærer enhver, hvordan man laver byens bedste cocktails. Giv hende denne gave, og tag alle veninderne med til dette arrangement. Kurset bliver afholdt og styret af kok Tim Vladimir, som vil lære dig at blive ekspert i cocktails.

Pris: 495 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Murad Pure facial ansigtsbehandling

ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling er noget af det mest behagelige og mest sunde man kan forære sit ansigt. Efter en ansigtbehandling føler man sig 20 år yngre, og at alle rynker er væk. Derfor er det en oplagt gave for hende. Under behandlingen får hun hudanalyse, dybderens, peeling, ansigtmaske og nakkemassage. Det er en sund behandling at få.

Pris: 695 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Spadag hos Lübker

spadag-for-parret

En spadag er for veninden som virkelig trænger til en dag med total afslapning. Det er en dejlig dag fyldt med velvær. Hos Lübker får du fri adgang til deres wellness center og spa & fitness. Du får badekåbe og håndklæde til brug hele dagen. For at wellness oplevelsen skal være helt i top, kan du også tage så meget vand, te og frisk frugt som du vil.

Pris: 250 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Tempelmassage

tempelmassage

Med en tempelmassage hos Ni’mat giver du med garanti en af byens bedste oplevelsesgaver. Ni’mat blev i 2013 kåret til Københavns bedste wellness.Denne oplevelsesgave indeholder en 1,5 time med total velvære og afslapning. Den inkluderer fodbehandling/-massage, helkropsmassage og lidt bobler samt frisk frugt.

Pris: 999 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Kaffekursus

kaffekursus

Café-kaffe er en af kvindernes favorit drikke. Men den er dyr, så hvorfor ikke give en gave til hende, der lærer hende at lave luksuskaffe som de gør det på de bedste cafeer. Kaffekurset giver en introduktion til de forskellige typer af kaffe og fortæller om kaffens oprindelse. Hun lærer også, hvordan hun laver bedre kaffe og får det meste ud af de ressourcer man har til rådighed i sit kaffekøkken.

Pris: 495 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Vinsmagning kun for kvinder

vinsmagning-kun-for-kvinder

Vinen har altid været mandens domæne, men sådan skal det ikke være længere. Nu er det tid til at kvinderne selv skal vælge deres vine og derfor er denne vinsmagning KUN for kvinder en fantastisk gave til hende. Smagningen inkluderer en appetizer, 2 retters menu og dessert og så selvfølgelig smagning af hele 7 vine.

Pris: 399kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Calvin Klein CK One parfume

calvin-klein-parfume-for-hende

En liste over gaverideer til hende, skal naturligvis anbefale en parfume. I dette tilfælde anbefaler vi Calvin Klein CK One, som er en af de mest solgte kvindeparfumer i verden overhovedet. Parfumen er lavet på citrusdufte og har derfor en meget frisk duft. Man kan bl.a. ane dufte fra liljer, roser, ananas, papaya, mandarin m.m.

Pris: 325 kr. for 50 ml

Klik her for at se udvalget og bestille


Max Factor Velvet Volume mascara

max-factor-mascara

Max Factor er et af de bedste brands i verden til at lave Mascara. Velvet Volume er ingen undtagelse. Det er en mascara der giver meget volume og fyldighed til øjenvipperne, og hun vil få meget flotte og store øjne. Børsten er specielt designet til at adskille vipperne, så det giver endnu mere volume mellem dem. Den kan købes i flere farver.

Pris: 149 kr.

Klik her for at se udvalget og bestille


The Body Shop

the-body-shop-gaveJeg har endnu til gode at møde en kvinde/pige, som ikke er vild med produkterne fra The Body Shop. Så hvorfor ikke give hende et produkt fra The Body Shop. Hos Nicehair.dk kan du finde et stort udvalg af produkterne fra The Body Shop. Lige fra shower gels med mango duft til natmaske som efterlader huden smuk og yndefuld.

Pris: 59-489 kr.

Klik her for at se udvalget og bestille


Vichy Ideal Bodylotion

vichy-ideal-bodylotion

En god gave til hende er en bodylotion. Vichy Ideal Body Serum Milk har en let konsistens og optages hurtigt af huden. Den er god til alle hudtyper, men især til kvinder med sensitiv hud (eksem el. lign.). Den indeholder 10 forskellige olier, er dermatologisk testet og helt uden indhold af parabener, som kan være hårde mod huden.

Pris: 159 kr.

https://www.helsebixen.dk/shop/vichy-ideal-body-200ml-18989.html


Kähler vasen

kahler-vaser

Kähler vasen Omaggio er blevet Danmark mest populære vase indenfor meget kort tid. Den har et simpelt og elegant design. Den kan fås i mange forskellige farver og størrelser. Vælg vasen ud fra den pris, som passer til dit prisniveau. Vælg fx en mindre vase hvis det er en indflyttergave, og en større vase hvis det er en rund fødselsdag.

Læs mere her


Royal Copenhagen Riflet Contrast krus

royal-copenhagen-krus-opal

Royal Copenhagen er et af de mest kendte danske brands herhjemme. Og af deres mest populære produkter er deres Riflet Contrast krus. Kruset er gaven til hende, der går op i boligen. Gummiet rundt om koppen sørger for, at hun ikke brænder sig, når hun holder om koppen. Den kan fås i mange forskellige farver alt efter, hvilken type der skal have dem.

Pris: 139,95 kr.

Klik her for at læse mere


Hay sengetæppe

hay-sengetaeppe

Hay er et fremadstormende designmærke i Danmark, hvor især kvinder er begyndt at bringe det ind i hjemmet. De laver en lang række af interiør og brugskunst til hjemmet, men sengetæppet er en af deres mærkevarer. Hay sengetæppet er super blødt og i særdeles holdbar kvalitet. Det kan fås i mange forskellige farver og så passer det til alle senge med sin gode størrelse.

læs mere her


Lund Copenhagen maguerit ring

Marguerit ring

Smykker med margueritter har i rigtig mange år været populære for kvinder/piger. De smukke marguerit blomster skaber nemlig et flot og elegant smykke. Denne ring er fra smykkemærket Lund Copenhagen. Den har 3 små margueritter på sig og er guldfarvet. Det er en rigtig god gave til kæresten på en årsdag eller fødselsdag.

Pris: 995 kr.

læs mere


Dyrberg-Kern Lini sølv øreringe

Dyrberg Kern øreringe

De fleste små pigers drøm er at få hul i øret, da øreringe er noget mange piger og kvinder går med hele deres liv. Dyrberg-Kern er et kendt dansk smykkemærke, der i mange år har været førende indenfor produktion af smykker. Deres Lini sølv øreringe er en flot, enkel model med tre sten i hver ørering, som nok skal glæde hende, hvis du giver dem i gave.

Pris: 299,00 kr.

Læs mere


By Kranz ring

By Kranz forgyldt stål ring

ByKranz ring kan fås i flere forskellige størrelser, så du kan købe den der passer til din gavemodtager. En ring er en smuk gave til kæresten eller datteren. Denne ring er en forgyldt stål ring med zirkonia. ByKrantz er et dansk smykkemærke der laver både ringe, halskæder og armbånd.

Pris: 395 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


Oliver CPH Ur

oliver-cph-ur

Oliver CPH designer simple ure i god kvalitet. Ønsker hun sig et flot ur, så bør du overveje dette. Det fås til en rimelig pris, passer godt til alle og kvaliteten og designet er i top. Den moderne kvinde nøjes ikke med almindelige accessories, de må også gerne være brugbare. Det er her et ur kommer ind i billedet, som en god gave til hende.

Pris: 895,oo kr.

Klik her for at se udvalget og bestille


Dyrberg-Kern Cone Armbånd

dyrberg-kern-guldarmbaand-hende

Armbåndet er alternativer til uret. Hvor uret har en praktisk funktion, har armbåndet kun funktionen at se pænt ud. Men det er også en god gave at give til nogen man elsker, fordi de altid vil tænke på dig, når de ser på armen. Dette flotte armbånd er belagt med guld og har sten i hvert enkelt led. Det er småt, feminint og klæder alle kvinder godt.

Pris: 799,00 kr.

Læs mere her


Day Cool Shopper taske

day-cool-shopper-taske

Day by Birger et Mikkelsen har formået at lave en taske til hende i tidsløst design, der kan bruges til alverdens formål. Den er rummelig og holdbar, hvilket gør den perfekt til de mange formål den skal opfylde hos en kvinde. Cool Shopper tasken er meget holdbar, og kan bl.a. bruges som taske på en weekendtur eller til normal shoppingtur med veninderne.

Pris: 425,00 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


Håber du fik noget ud af vores lange guide. Søger du også en gave til et mandligt individ, så husk at se vores liste med de bedste gaver til mænd.

Mark Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.