Spring til indhold

De 5 bedste gaver til mors dag

Mors dag bliver i Danmark afholdt hvert år den anden søndag i maj. Og har du en rigtig dejlig mor, som skal forkæles med en gave, men du ikke helt ved hvad du skal give hende denne dag? Så er du havnet det helt rette sted.

For jeg har nemlig her samlet 5 gode forslag til en gave til din mor på mors dag.

Lille Omaggio Kählervase

Lille Omaggio - GråDen moderne kvinde, der signaler stilbevidsthed, må naturligvis eje mindst én Kählervase. Designerne, Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, har med Omaggiovasen givet de klassiske striber et nyt pift.

De lette penselstrøg passer i såvel det minimalistiske som det mere pyntede hjem. Og husk blomsterne sammen med den flotte gave, så Kählervasen virkelig kommer til sin ret, så du virkelig kan glæde din mor.

Pris: 142,45 kr.

Læs mere


Mandalas malebogen reducerer stress

mandalas-kaleido-anti-stressEn gave som “Kaleido Mandalas ANTI-STRESS” kan helt sikkert hjælpe, hvis din mor ønsker at meditere i en stresset hverdag. At tegne de mange snirklende mønstre beroliger sindet og sætter pulsen ned. Når man koncentrerer sig om de smukke billeder, kan tankerne ikke køre i ring.

De 30 motiver, der er printet på sort baggrund, henfører hende til barndommens kig i et kalejdoskop.

Pris: 99 kr.

Læs mere


African Ximenia Scrub er ren forkælelse

The Body Shop African Ximenia ScrubThe Body Shop African Ximenia Scrub er den perfekte gave til en kvinde, der fortjener velvær. Afrikanerne kalder ximeniatræet for ” Livets Træ”, og træets olie er blødgørende for huden.

The Body Shop African Ximenia Scrub skrubber forsigtigt de døde hudceller af kroppen, som, efter denne fantastiske behandling, er silkeblød med et friskt, nyt skær.

Pris: 229 kr.

Læs mere


Johan Bülow lakrids med ferskensmag

Johan Bulow lakrids fersken

Forkæl din mors søde tand med en lakridsgave! De fine, blonde lakrids- og chokoladekugler leder straks tankerne hen mod sommer. En velsmagende sød lakrids, som er drageret med hvid chokolade. Mums!

Kombinationen af lakrids-, chokolade- og ferskensmagen skaber en perfekt harmoni. Som al Johan Bülow lakrids er den selvfølgelig glutenfri.

Pris: 110 kr.

Læs mere


Arndal hot coconut-kropsbehandling

Coconut kropsbehandlingGiv din mor en forkælelsesgave, hun aldrig glemmer! Med Arndals velværepakke af kropsmassage, bodyscrub og wellness kommer hun i den syvende himmel. Den varme kokosolie blødgør hendes hud.

Mens saltet fjerner de døde hudceller, nyder hun duften af friskpresset citron. Og skulle hun trænge til en forfriskning, er Arndal klar med kolde drikke.

Pris: 900 kr.

Læs mere

Kunne du ikke finde en gave blandt disse 5 forslag, så bare rolig?  Husk også at se vores 25 gaveforslag til hende.

2 tanker om “De 5 bedste gaver til mors dag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.