De 10 bedste gaver til gravide

Som gravid mor har man allerede stress over alle de ting der skal købes, inden babyen kommer. Det er her at du som ven eller familie kan gå ind og give nogle gode gaver, så den gravide skal tænke på det mindre.

Eller også kan du bare være ekstra sød mod din kæreste, veninde mv. og forkæle hende med en dejlig gave. Derfor har jeg her samlet de 10 bedste gaver til en gravid kvinde.

1. Hvor lagde jeg babyen?

hvor-lagde-jeg-babyen-bog

“Hvor lagde jeg babyen” bliver af mange nybagte forældre kaldt for selve børnebiblen. Den er skrevet af Julia Lahme, som inden hun blev mor for for første gang, var en kvinde som havde styr på livet. I bogen fortæller hun hudløst ærligt om alle de oplevelser, tanker og frustrationer, som hun oplevede i løbet af barnets første måneder.

Pris: 127,78 kr.

Læs mere


2. Graviditetsmassage

graviditetsmassage

Vil du rigtig gerne forkæle din kæreste, veninde mv., så giv hende en graviditetsmassage. Det skaber afslapning i en ellers maksimalt presset krop. Graviditetsmassage hos Helle Thorup indeholder 60 minutters massage, 20 minutters adgang til spaområdet, lån af badekåbe og tøfler, og sidst men ikke mindst fri te, vand, frugt og snacks.

Pris: 995 kr.

Læs mere


3. Ammepude

ammepude

En ammepude kan virkelig være brugbar ved amning, da de sørger for, at babyen ikke synker ned ved amning. Denne ammepude er lavet i økologisk bomuld for maksimal komfort. Den fås i flere forskellige print med enten dyr eller mønstre. Og derudover i forskellige farver, så den passer til en pige eller en dreng.

Pris: 199 kr.

Læs mere


4. Milestone baby kort

milestone-baby-kort

En babys første år af sit liv er fyldt med milepæle, som du gerne ville kunne huske for evigt. Og dette er nu muligt med milestone baby kort, som er 30 søde illustrerede kort, hvor der der står forskellige milepæle på (fx “I dag er jeg 1 uge gammel”). Disse kan du ligge ved siden af babyen, når du tag et billede og på den måde forevige et smukt øjeblik.

Pris: 69 kr.

Læs mere


5. Ansigtsbehandling

Oplevelsesgave til gravide

En ansigtsbehandling ville give hende slip for alle bekymringer og tanker, hvilket man som gravid godt kan have brug for. Ansigtsbehandlingen foregår hos Helle Thorup i Århus og indebærer: Hudanalyse, afrens, peeling, dybderens, retning af bryn, ansigts- og decolleté massage, håndmassage, maske til din hudtype, afsluttende cremer og produktvejledning.

Pris: 795 kr.

Læs mere


6. Luksus Babynest

Babyrede til kommende mor

En babynest er trygt og behageligt sted at sove for en baby. Den kan give mere ro til forældrene om natten, da barnet føler sig tæt indpakket. Den kan bruges til babyer fra 0-6 mdr. Kanten på denne luksus babynest er fyldt med helt specielt fyld, der gør den meget blødere og at den kan tåle vask og tørretumbling uden at miste form og farve.

Pris: 899 kr.

Læs mere


7. Babysengetøj

babysengetoej-gave-gravid

Hvis I er flere om gaven til den gravide, kan I evt. vælge at give både luksus babynesten samt et babysengetøj. Dette babysengetøjet består af en dyne (70 x 30 cm) og en pude (35 x 35 cm) lavet i økologisk bomuld. Sættene fås i flere varianter med forskellige farver og forskellige dyretryk. Det er 100% allergivenligt.

Pris: 349 kr.

Læs mere


8. Babyalarm

neonate-babyalarm

Neonate babyalarm er i flere tests blevet kåret til den bedste babyalarm på markedet. Og hvis der er noget en kommende mor får brug for, så er det en babyalarm. Denne model fra Neonate er deres topmodel. Den kan bruges på op til 800 meters afstand, den holder batteritiden længere end sine forgængere og kan genoplades på få timer.

Pris: 1.445 kr.

Læs mere


9. Bog – Alt om barnet

bog-alt-om-barnet

Alt om barnet er den perfekte bog at give en gravid i gave. Den svarer på alle de spørgsmål en kommende mor har om barnet, mens det er i maven og når det er blevet født. I bogen er de vigtigste informationer om det at blive mor og far samlet. Bogen er skrevet af forfatter og læge Vibeke Manniche, som har mange års erfaring med arbejde med børn.

Pris: 245 kr.

Læs mere


10. HappyHello oplevelsespakke

happyhello

HappyHello fungerer sådan, at man hver måned kan vælge at modtage en pakke med 4-6 ting til barnet og moren. Det kan være legetøj, bamser, sutter, sutteflasker, små bøger og meget mere. Det er dog også muligt at give som pakke. Du kan nemlig vælge blot at købe én pakke. Det er en rigtig sjov gave at give, hvis du er i tvivl om hvad du skal give.

Pris: 315 kr. pr. pakke

Læs mere


Håber du kunne bruge min liste. Har din veninde, familiemedlem mv. allerede et barn, som heller ikke skal snydes for en gave, så husk at se vores liste over de bedste gaver til børn.

Kender du en der er gravid, vil jeg anbefale at du bestiller gratis babypakker til hende eller anbefaler hende at bestille gratis babypakker.

Mark Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.