Spring til indhold

Bedste gaver til gravide

Som gravid mor har man allerede stress over alle de ting der skal købes, inden babyen kommer. Det er her at du som ven eller familie kan gå ind og give nogle gode gaver, så den gravide skal tænke på det mindre.

Eller også kan du bare være ekstra sød mod din kæreste, veninde mv. og forkæle hende med en dejlig gave. Derfor har jeg her samlet de 10 bedste gaver til en gravid kvinde.

Gave til gravid

Ja, siden du er havnet her på siden, så leder du sikkert efter en gave til en gravid kvinde. Og denne situation er du på ingen måde alene om. Derfor har vi lavet denne liste, hvor du med nærmest med 100% sandsynlighed kommer til at finde en eller flere gaveideer til en gravid eller som minimum har give dig inspiration til netop den rigtige gave.

At give gave til en gravid er ikke let, og alle gravide er forkellige. Så derfor har vi i denne artikel kommet med 11 gaveideer til gravide, som både er kreative for forskellige, så du går herfra med en ide om hvad du skal købe i gave.

Send hende blomster eller en gavekurv

(Nyhed) Samme-dags levering i hele Danmark med Bloomit

send blomster og gavekurve

Med levering fra Bloomit kan du sende en flot buket blomster eller en lækker gavekurv til alle hjem i hele Danmark. Og du kan endda sende med samme-dags levering i hele landet. Så hvis du ikke selv har mulighed for at overlevere den, så er denne nyhed en helt oplagt mulighed for dig der gerne vil forkæle med en flot buket blomster eller en lækker gavekurv med alt det som den gravide elsker.

Pris fra: 175 kr.


Børnebog – Hvor lagde jeg babyen?

hvor-lagde-jeg-babyen-bog

“Hvor lagde jeg babyen” bliver af mange nybagte forældre kaldt for selve børnebiblen. Den er skrevet af Julia Lahme, som inden hun blev mor for for første gang, var en kvinde som havde styr på livet. I bogen fortæller hun hudløst ærligt om alle de oplevelser, tanker og frustrationer, som hun oplevede i løbet af barnets første måneder.

Derfor er det en god ide: Der er ikke noget bedre for en gravid, end at lære mere omkring at blive mor, så man kan forberede sig på hvad man går ind i. Og hvis den gravid allerede har børn, så kan man få bekræftet at man ikke er den eneste der oplever disse frustrationer.

i samarbejde med PriceRunner

Graviditetsmassage

graviditetsmassage

Vil du rigtig gerne forkæle din kæreste, veninde mv., så giv hende en graviditetsmassage. Det skaber afslapning i en ellers maksimalt presset krop. Graviditetsmassage hos Helle Thorup indeholder 60 minutters massage, 20 minutters adgang til spaområdet, lån af badekåbe og tøfler, og sidst men ikke mindst fri te, vand, frugt og snacks.

Derfor er det en god ide: Der er ikke noget bedre end at blive nusset lidt om når man er gravid. Det er utroligt hårdt at at være gravid generelt, og især når man kommer længere hen i graviditeten, så er det rigtigt, rigtigt hårdt.

Pris fra: 799 kr.


Ammepude

ammepude

En ammepude kan virkelig være brugbar ved amning, da de sørger for, at babyen ikke synker ned ved amning. Denne ammepude er lavet i økologisk bomuld for maksimal komfort. Den fås i flere forskellige print med enten dyr eller mønstre. Og derudover i forskellige farver, så den passer til en pige eller en dreng.

Derfor er det en god ide: Som gravid, så er en ammepude nærmest en nødvendighed, og hvis den gravide ikke allerede har købt en ammepude, så kommer hun nok til det uanset hvad. Udover det, så er en ammepude en perfekt gaveide inden at den gravide føder, da de kan bruge den når de sover, til at give støtte til deres mave hvilket giver en langt bedre søvn.

Pris fra: 199 kr.


Puslepude fra Vanilia Copenhagen

Puslepude fra Vanilia Copenhagen

Enhver nybagt mor kommer til at få brug for en puslepude og når du skal give en gave til en gravid, så er en puslepude en sikker vinder. Især denne lækre puslepude fra Vanilia Copenhagen som er lavet af økologisk bomuld.

Pris fra: 399 kr.


Heldragt

gave til gravide

Kender du en som venter sig et barn, så er der ingen tvivl om at en heldragt som gave falder i god jord. Med en heldragt giver du en gave som med sikkerhed bliver brugt og som altid er noget som en nybagt mor kommer til at få god gavn af.

Pris fra: 299 kr.


Sød rangle

rangle

Hvis du skal give til en gave til en gravid, så er der ingen tvivl om at en sød rangle til den kommende baby er helt oplagt som gave. Der findes utallige rangler, uanset om det bliver en dreng eller en pige, så er der en rangle der passer perfekt.

Pris fra: 99 kr.


Milestone baby kort

milestone-baby-kort

En babys første år af sit liv er fyldt med milepæle, som du gerne ville kunne huske for evigt. Og dette er nu muligt med milestone baby kort, som er 30 søde illustrerede kort, hvor der der står forskellige milepæle på (fx “I dag er jeg 1 uge gammel”). Disse kan du ligge ved siden af babyen, når du tag et billede og på den måde forevige et smukt øjeblik.

Derfor er det en god ide: Det er fantastisk sjovt for en nybagt mor, at tage billeder og efterfølgende se tilbage på den tid, hvor babyen var helt spæd. Disse kort kan hjælpe med at forevige disse øjeblikke og gøre dem endnu bedre.

Pris: 179 kr.


Ansigtsbehandling

Oplevelsesgave til gravide

En ansigtsbehandling ville give hende slip for alle bekymringer og tanker, hvilket man som gravid godt kan have brug for. Ansigtsbehandlingen foregår hos Helle Thorup i Århus og indebærer: Hudanalyse, afrens, peeling, dybderens, retning af bryn, ansigts- og decolleté massage, håndmassage, maske til din hudtype, afsluttende cremer og produktvejledning.

Derfor er det en god ide: Som beskrevet længere oppe, så er der ikke noget bedre end at blive nusset om når man er gravid, da det trods alt er ret hårdt at være gravid. Derfor er er en ansigtsbehandling af højeste kvalitet en perfekt gaveide til en gravid.

Pris: 695 kr.


Luksus Babynest

Babyrede til kommende mor

En babynest er trygt og behageligt sted at sove for en baby. Den kan give mere ro til forældrene om natten, da barnet føler sig tæt indpakket. Den kan bruges til babyer fra 0-6 mdr. Kanten på denne luksus babynest er fyldt med helt specielt fyld, der gør den meget blødere og at den kan tåle vask og tørretumbling uden at miste form og farve.

Derfor er det en god ide: Alle mødre der har prøvet en babynest til deres baby, kan ikke leve uden den efterfølgende. Hvis du giver den gravide en babynest til deres kommende barn, så vil du med garanti give en gave der glæder og vil blive brugt. Mere behøver jeg vist ikke at sige.

Pris: 899 kr.


Babysengetøj

babysengetoej-gave-gravid

Hvis I er flere om gaven til den gravide, kan I evt. vælge at give både luksus babynesten samt et babysengetøj. Dette babysengetøjet består af en dyne (70 x 30 cm) og en pude (35 x 35 cm) lavet i økologisk bomuld. Sættene fås i flere varianter med forskellige farver og forskellige dyretryk. Det er 100% allergivenligt.

Derfor er det en god ide: Da det er utroligt vigtigt at babyen ikke bliver udsat for en masse kemikalier, så er dette babysengetøj en hel ideel gave, som den gravide sandsynligvis alligevel vil købe. Så giv en gave som den gravide rent faktisk skal bruge og ellers ville have købt selv.

Pris: 349 kr.


Babyalarm Neonate

neonate-babyalarm

Neonate babyalarm er i flere tests blevet kåret til den bedste babyalarm på markedet. Og hvis der er noget en kommende mor får brug for, så er det en babyalarm. Denne model fra Neonate er deres topmodel. Den kan bruges på op til 800 meters afstand, den holder batteritiden længere end sine forgængere og kan genoplades på få timer.

Derfor er det en god ide: Med disse babyalarmer, så kan den kommende mor, holde øje med sit barn fuldstændig. Alt lige fra temperaturmåling i barnevognen, så moderen kan sikre at deres guld ikke fryser, til en talk back funktion, sikre at disse babyalarmer er den perfekte babyalarm.

Pris fra: 1.299 kr.


Bog – Alt om barnet

bog-alt-om-barnet

Alt om barnet er den perfekte bog at give en gravid i gave. Den svarer på alle de spørgsmål en kommende mor har om barnet, mens det er i maven og når det er blevet født. I bogen er de vigtigste informationer om det at blive mor og far samlet. Bogen er skrevet af forfatter og læge Vibeke Manniche, som har mange års erfaring med arbejde med børn.

Derfor er det en god ide: Som gravid, så er en gave der kan forberede den kommende mor på at blive mor, en af de bedste gaver de kan få. Og derudover så har de også en del mere tid på sofaen eller i lænestolen når de går på barsel, til eksempelvis at læse i en god bog.

Pris fra : 149 kr. (både som Bog og e-Bog)


Babypakke i Nordic feathers

babypakke

Denne babypakke i Nordic feathers er virkeligt den perfekte pakke til den kommende mor, som går og venter på at det lille ny vidunder. Hvis du ved at den kommende mor skal ud og købe en babynest, sengesæt og babydyne samt en puttebamse, så er denne pakke helt perfekt som gave til gravid, da det giver en kæmpe besparelse at købe pakken samlet og så er det en pakke der indholder alt en gravid mor mangler.

Derfor er det en god ide: Denne pakke er den ultimative pakke fordi den samler en hel masse ting som en gravid ellers skulle have købt, men når det så er sagt så er det også i en højere prisklasse, så her er mulighed for at gå sammen med flere om at give gaven.

Pris: 1999 kr. pr. pakke

Gave til kommende mor

Når du skal give en gave til en kommende mor, så kan det være vanskeligt at finde sige egne gaveideer. Derfor er disse 10 gaveideer perfekte til de fleste kommende mødre. Du kan med fordel spørge den kommende mor, hvad hun mangler at købe til når babyen kommer, så du er helt sikker på at købe en gave som rent faktisk bliver brugt.

Hvor meget skal du give for?

Når man giver gave til en gravid, så er beløbet forskelligt fra person til person. Men hvis du kommer med en gave som den gravide står og mangler, så det fuldstændig lige meget hvor meget, eller hvor lidt gaven har kostet.

Løsning: Hør de andre som har givet den gravide en  gave, hvad de har givet for, og prøv at læg dig oppe omkring dem. Så går du ikke helt galt i byen.

Det kan også være at du bare vil give den kommende mor en gave, som ”kun” er til hende. Så kan du også læse vores artikel: Gaver til hende – 25 perfekte gaveideer. 


Håber du kunne bruge min liste. Har din veninde, familiemedlem mv. allerede et barn, som heller ikke skal snydes for en gave, så husk at se vores liste over de bedste gaver til børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.