Gaver til teenager – her er de 10 bedste gaveidéer!

Teenagealderen er den alder hvor børn er aller sværest at have med at gøre, fordi de gennemgår nogle hormonelle ændringer og bliver mere voksne. Det kræver ligeleden en omstilling fra de voksnes side, da gaver til teenagere er meget anderledes end de gaver de får som børn. Vi har lavet denne liste med de 10 bedste gaver til teenager, så du ved hvad det er de nu ønsker sig.

Populære gaver til teenagere

Når man er teenager, så er det utroligt vigtigt for mange, at man er med på beatet, og har det nyeste af det nyeste. Derfor er det vigtigt at man holder sig opdateret, og det er helt sikkert også en fordel, hvis teenageren som skal have gaven, har lavet en ønskeliste som du kan bruge.

Vi har samlet 10 populære gaver og gaveideer til teenagere, så du helt sikkert får noget inspiration eller finder den rigtige gave her.

Virtual Reality oplevelse

Virtual Reality oplevelsesgaveVirtual Reality er fremtiden indenfor spil, video, musik alt hvad du kan komme i tanke om. Ideen om at man kan skabe en virtuel virklighed er meget dragende især for unge mennesker, lad derfor din teenager få denne oplevelse.

Oplevelsen inkluderer 30 minutter i virtual reality land, hvor du kan prøve forskellige spil eller se film som om du var der selv. Fx kan du vælge at svømme med hajer og hvaler eller tage en tur til Mars og gå på den røde planet.

Pris: 199 kr.

Køb denne oplevelse – Klik her


Trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefonerHvis ikke det allerede er blevet det, bliver en teenagers smartphone eller tablet noget af det vigtigste. Det er der de kan høre musik, se film og serier, holde kontakt med venner over snapchat eller messenger og følge med i hvad der sker på de sociale medier.

Trådløse høretelefoner er derfor en genial gave til en teenager, da de med sikkerhed kommet til at bruge det rigtig meget. Bluvi har specialiseret sig i trådløs lyd og sælger de bedste trådløse høretelefoner i Danmark. Det er et godt sted at købe en gave til en teenager.

Pris: fra 249 kr.

Køb trådløse høretelefoner – Klik her


Parfume

ParfumeDet er ikke kun elektronikken der får større betydning når et barn bliver teenager også udseende betyder langt mere. En af de første ting de giver sig i kat med er parfume, så de lugter godt hele dagen og til fester. Som teenager begynder man også at svede og lugte mere, så en parfume er en rigtig god gave til teenagere.

Jean Paul Gaultier le Male er en rigtig populær parfume hos teenagedrengene, mens Chloe Signature er en rigtig populær parfume hos teenagepigerne. Du kan finde mange andre parfumer ved at klikke på knappen herunder, hvis du ved det er en anden parfume du skal have fat i.

Pris: 200-400 kr.

Køb en lækker parfume – Klik her


Flyvetur i vindtunnel

Vindtunnel oplevelsesgaveHar vi ikke alle på et eller andet tidpunkt drømt om at svæve i luften uden kontakt til jorden. I en vindtunnel kan man opleve netop dette. Aldersbegrænsningen på denne oplevelse er 7 år, så der er ingen problemer i at give gaven til teenageren.

Oplevelsen kaldes bodyflight og du kan få op til 4 ture á 2 minutter. Inden du får lov at træde ind i vindtunnelen er der opvarmning og instruktion af en professionel skydiver. Giver du den som gave er der 24 måneders gyldighed.

Pris: 445 kr.

Køb en flyvetur i vindtunnel – Klik her


Gavekort til oplevelser

Gavekort til shoppingEt gavekort er altid en sikker vinde hos de fleste gavemodtagere og det vil det også være hos en teenager. Teenagere er også vilde med gode oplevelser, og med dette gavekort, så kan han eller hun fuldstændig selv vælge hvilke oplevelser gavekortet skal bruges på.

Med dette gavekort, så vil du med garanti give en gave som skaber glæde hos teenageren. Dette er en af de gaveideer til en teenager, der ikke helt kan gå galt.

Pris: fra 50 kr.

Køb et gavekort – Klik her


Sneakers

Adidas SneakersVi lever i en tid hvor sneakers er blevet rigtig populært blandt teenagere og unge mennesker. Det er de forskellige faconer, farver og mønstre sneakers kan have, der har gjort dem så populære. De kan sammensættes med meget forskelligt tøj og er behagelige at gå i.

Munkstore har et stort udvalg af sneakers fra de mest populære mærker som er Adidas, Nike, New Balance, Asics, Puma mm. Her kan du finde et par fede sneakers til en teenager.

Køb fede sneakers – Klik her


Bungyjump

Bungyjump oplevelsesgaveNår børnene når teenageårerne begynder de også at søge grænser og vil gerne opleve noget der sætter gang i adrenalinen. Hvilken oplevelse er bedre end bungyjumping til at få det adrenalinrush, der er så fedt for mange unge.

Du springer fra 69 meters højde ned mod vand. Man skal være minimum 14 år gammel for at prøve det og veje mindst 45 kg. Det er professionelle der håndtere det hele og instruere i hvad man skal og hvad der sker, med andre ord er det 100% sikkert.

Pris: 549 kr.

Køb et BungyJump – Klik her


Logitech gamermus

Logitech gamermusDen aldersgruppe der har klart flest gamere er teenage gruppen. Det er populært at spille diverse spil, som League og Legends, World of Warcraft og Counter Strike, da det for de unge mennesker er en måde at være social på.

Logitech er et af de bedste firmaer når det kommer til at lave tilbehør til PC’er. De er især dygtige til at lave tastatur og mus beregnet til gaming. Denne Logitech G700 gamermus er deres nyeste model i ergonomisk design. Til prisen er det den bedste trådløse gamermus man får.

Pris: 699 kr.

Læs mere


Skønhedsprodukter

SkønhedsprodukterFor teenagepigerne er det make-up og for teenagedrengene er det hårvoks, der meget hurtigt bliver de vigtigste ingredienser i jagten på at se godt ud. Det er derfor en god idé at give en form for skønhedsprodukt i gave til teenagere.

Det er en god idé at købe det online da der er mulighed for at spare rigtig mange penge på skønhedsprodukter af diverse former. På Bilablau.dk kan du få alverdens skønhedsprodukter med op til 90% rabat her iblandt make-up til pigerne og hårvoks til drengene.

Læs mere


Helikoptertur

HelikopterturEn helikopter tur er en unik mulighed for at opleve Danmark fra luften. Det er et perspektiv man sjældent har mulighed for at se det land og den by man bor i, i. Det er følelse af frihed du kun kan opleve på denne måde.

Denne oplevelse i en helikopter inkluderer en 10 minutters rundflyvning med den bedste udsigt du får til dit lokalområde. Flyvningerne har afgang fra steder i hele landet og det er valgfrit hvor og hvornår man vil booke en tur.

Pris: 695 kr.

Læs mere


Håber du fandt denne liste brugbar og du nu med sikkerhed kan gå ud og købe en gave til en teenager. Har du forslag til andre gode gaver til teenagere, så høre vi meget gerne om det i kommentarfeltet herunder.

Mark Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.