Spring til indhold

Gaver til teenager – her er de bedste gaveidéer!

Gaver til teenager

Teenagealderen er den alder hvor børn er sværest at have med at gøre, fordi de gennemgår nogle hormonelle ændringer og bliver mere voksne. Det kræver ligeleden en omstilling fra de voksnes side, da gaver til teenagere er meget anderledes end de gaver de får som børn. Vi har lavet denne liste med de 50 bedste gaver til teenager, så du ved hvad det er de nu ønsker sig.

Bestsellers og mest populære gaver til en teenager

Populære gaver til teenagere

Når man er teenager, så er det utroligt vigtigt for mange, at man er med på beatet, og har det nyeste af det nyeste. Derfor er det vigtigt at man holder sig opdateret, og det er helt sikkert også en fordel, hvis teenageren som skal have gaven, har lavet en ønskeliste som du kan bruge.

Vi har samlet 50 populære gaver og gaveideer til teenagere, så du helt sikkert får noget inspiration eller finder den rigtige gave her.

Apple iPhone 13

Medmindre at teenageren allerede har en iPhone 13, så er dette en gave du ikke kan gå forkert i byen med hos teenageren.

i samarbejde med PriceRunner

Apple Airpods Pro (2 Generation)

Med fare for aldrig at kunne tale med teenageren igen, så er her en gave til teenagere som går rent hjem og som aldrig forlader teenageren igen, da de enten altid vil være i lommerne eller ørene.

i samarbejde med PriceRunner

Apple Watch

Mange teenagere elsker at få Apple gadgets i gave, og her er en oplagt gave til en teenager som elsker apples produkter.

i samarbejde med PriceRunner

Gamer Stol

Når der bruges mange timer foran spillekonsollen, så skal der en ordenlig stol til, og her er den klart fedeste gamerstol på markedet, perfekt til mange timers gaming om dagen.

i samarbejde med PriceRunner

VR briller – Meta Quest 2

Fremtiden er kommet, og med VR briller, så vil teenageren uden tvivl blive den mest populære i klassen, fritidsklubben eller vennegruppen, når der skal leges med gadgets.

i samarbejde med PriceRunner

Playstation 5

Den perfekte gave til en teenager er uden tvivl en Playstation 5, som enhver teenager vil blive lykkelig for at få.

i samarbejde med PriceRunner

Backcare Massagepistol med rejsetaske

Backcare Massagepistol samt rejsetaske

Denne massagepistol har vundet de populære priser ”Bedste massagegun på markedet” og ”Bedst til prisen”. Med denne massagepistol er man sikret en effektiv massage. Gaven er perfekt til en sportsudøver eller blot en som elsker en god omgang massage.

i samarbejde med PriceRunner

Lækker kvalitetsgamerstol fra Paracon

gamerstol

Når man gamer, så sidder man ofte stille i mange timer, og så er det naturligvis vigtigt at man sidder ordenligt. Med en kvalitetsgamerstol fra Paracon, så er man sikret at få gode siddeforhold i massevis af timer, som er perfekt til gameren der bliver mange timer foran skærmen.

i samarbejde med PriceRunner

Flot og stilet ur

gave til teenager

En af de gaver som er mest populær til teenagere er uden tvivl et flot ur. Det er i den alder hvor mange teenagere begynder at gå med ur og bruge det som et smykke, og derfor er en gave til teeangere som et ur helt ideel. Det er også en konfirmationsgave til drenge og piger som ofte bliver givet og er også her et af de mest populære gaver til en teenager.

Pris fra: 1699 kroner

i samarbejde med PriceRunner

Gofast EL-Løbehjul GX4

Gofast el løbehjul gx4

Står du eller en du kender en nem og hurtig måde at komme rundt i byen, så er denne gave helt perfekt. Et GoFast El-løbehjul giver en nem transportmulighed som også er praktisk da de har punkterfri dæk så man ikke løbende skal døje med punkterede dæk, kan køre mellem 20 og 30 km/t afhængig af hvilken model man vælger.

i samarbejde med PriceRunner

Flotte Georg Jensen smykker

Flotte Abelstedt smykker

Kender du en som elsker flotte smykker, så er Georg Jensen smykker oplagt som gaveide. Hvis du skal give en gave til en teenager som godt kan lide at gå med smukke ting, så er disse Georg Jensen smykker en sikker gaveide som falder i god jord.

i samarbejde med PriceRunner

i samarbejde med PriceRunner

Pris fra: 499 kroner


Spillekonsol eller spil

gave til teenager

Vi er i en tidsalder hvor næsten alle teenagere spiller på en spillekonsol eller bruger tid foran an skærm generelt. Derfor er det også en af de mest populære gaveønsker og der er ingen tvivl om at hvis den teeanger der skal have en gave spiller på en konsol, så vil enten en ny konsol eller et nyt spil falde i god jord.

Pris fra: 199 kroner


Smarte nye sneakers

sneakers i gave

Den oplagte gave til en teeanger uanset om det er en teenagedreng eller en teenagepige. Der findes utroligt mange flotte og smarte nye sneakers og derfor er der også sneakers til enhver anledning, uanset om det er til skolen, til træning eller til pænere anledninger, så findes der sneakers der passer. Og man kan ikke have for mange sko!

Pris fra: 299 kr.


Georg Jensen Øreringe

georg jensen ørering

Der er ingen tvivl om at disse Georg Jensen Daisy Maguerit øreringe er den perfekte gave til en teenager som elsker de flotte smykker som Georg Jensen har lavet. Disse øreringe passer både til fint brug og til hverdag.

Pris fra: 1100 kroner


Virtual Reality oplevelse

Virtual Reality oplevelsesgave

Virtual Reality er fremtiden indenfor spil, video, musik alt hvad du kan komme i tanke om. Ideen om at man kan skabe en virtuel virklighed er meget dragende især for unge mennesker, lad derfor din teenager få denne oplevelse.

Oplevelsen inkluderer 30 minutter i virtual reality land, hvor du kan prøve forskellige spil eller se film som om du var der selv. Fx kan du vælge at svømme med hajer og hvaler eller tage en tur til Mars og gå på den røde planet.

Pris fra: 175 kroner


Trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefoner

Hvis ikke det allerede er blevet det, bliver en teenagers smartphone eller tablet noget af det vigtigste. Det er der de kan høre musik, se film og serier, holde kontakt med venner over snapchat eller messenger og følge med i hvad der sker på de sociale medier.

Trådløse høretelefoner er derfor en genial gave til en teenager, da de med sikkerhed kommet til at bruge det rigtig meget. Bluvi har specialiseret sig i trådløs lyd og sælger de bedste trådløse høretelefoner i Danmark. Det er et godt sted at købe en gave til en teenager.

Pris fra: 249 kr.


En lækker parfume

Parfume

Det er ikke kun elektronikken der får større betydning når et barn bliver teenager også udseende betyder langt mere. En af de første ting de giver sig i kat med er parfume, så de lugter godt hele dagen og til fester. Som teenager begynder man også at svede og lugte mere, så en parfume er en rigtig god gave til teenagere.

Jean Paul Gaultier le Male er en rigtig populær parfume hos teenagedrengene, mens Chloe Signature er en rigtig populær parfume hos teenagepigerne. Du kan finde mange andre parfumer ved at klikke på knappen herunder, hvis du ved det er en anden parfume du skal have fat i.

Pris fra : 300 kr.


Flyvetur i vindtunnel

Vindtunnel oplevelsesgave

Har vi ikke alle på et eller andet tidpunkt drømt om at svæve i luften uden kontakt til jorden. I en vindtunnel kan man opleve netop dette. Aldersbegrænsningen på denne oplevelse er 7 år, så der er ingen problemer i at give gaven til teenageren.

Oplevelsen kaldes bodyflight og du kan få op til 4 ture á 2 minutter. Inden du får lov at træde ind i vindtunnelen er der opvarmning og instruktion af en professionel skydiver. Giver du den som gave er der 24 måneders gyldighed.

Pris: 445 kr.


Gavekort til oplevelser

Gavekort til shopping

Et gavekort er altid en sikker vinde hos de fleste gavemodtagere og det vil det også være hos en teenager. Teenagere er også vilde med gode oplevelser, og med dette gavekort, så kan han eller hun fuldstændig selv vælge hvilke oplevelser gavekortet skal bruges på.

Med dette gavekort, så vil du med garanti give en gave som skaber glæde hos teenageren. Dette er en af de gaveideer til en teenager, der ikke helt kan gå galt.

Pris: fra 50 kr.


Træningssko & Sneakers

Adidas Sneakers

Vi lever i en tid hvor træningssko og sneakers er blevet rigtig populært blandt teenagere og unge mennesker. Det er de forskellige faconer, farver og mønstre sneakers kan have, der har gjort dem så populære. De kan sammensættes med meget forskelligt tøj og er behagelige at gå i.

Munkstore har et stort udvalg af sneakers fra de mest populære mærker som er Adidas, Nike, New Balance, Asics, Puma mm. Her kan du finde et par fede sneakers til en teenager.


Gavekort til Oplevelser

Bungyjump oplevelsesgave

Når børnene når teenageårerne begynder de også at søge grænser og vil gerne opleve noget der sætter gang i adrenalinen eller andre oplevelser. Derfor er et gavekort til oplevelser den helt perfekte gave til en teenager, hvor du helt selv kan vælge hvilken gave til teenager du vil give.

Der findes alle former for oplevelser, så der er noget for enhver smag, men husk at være opmærksom på at der er aldersgrænse ved nogle af oplevelserne, som vil stå under selve oplevelsen hvis det er tilfældet.

Pris fra: 299 kr.


Gamerudstyr

Logitech gamermus

Den aldersgruppe der har klart flest gamere er teenage gruppen. Det er populært at spille diverse spil, som League og Legends, World of Warcraft og Counter Strike, da det for de unge mennesker er en måde at være social på.

Gamerudstyr til teenagere uden tvivl en af de mest interessante gaver for teenagere der gamer og alle der kender en teenager der gamer ved at det kræver det helt rigtige gamerudstyr.

Pris fra: 299 kr.


Har han en langsom computer?

gave til teenager

Hvis teenager drengen er en gamer som spiller meget på computer, så er det klart at det er vigtigt at hans computer ikke er langsom. Hvis han har en langsom computer så er der ingen tvivl om at den skal blive hurtig. Du kan lige inden du køber en ny computer, prøve at følge den guide der er i linket heri, og ellers så kan du blive nød til at følge din teenagers ønske om en ny lynhurtig og hardcore gamer computer.


Skønhedsprodukter – Gaveæsker

Skønhedsprodukter

For teenagepigerne er det make-up og for teenagedrengene er det hårvoks, der meget hurtigt bliver de vigtigste ingredienser i jagten på at se godt ud. Det er derfor en god idé at give en form for skønhedsprodukt i gave til teenagere.

Det er en god idé at købe det online da der er mulighed for at spare rigtig mange penge på skønhedsprodukter af diverse former. På billigparfume.dk kan du få alverdens skønhedsprodukter med op til 90% rabat her iblandt make-up til pigerne og hårvoks til drengene.

Pris fra: 99 kr


Helikoptertur

Helikoptertur

En helikopter tur er en unik mulighed for at opleve Danmark fra luften. Det er et perspektiv man sjældent har mulighed for at se det land og den by man bor i, i. Det er følelse af frihed du kun kan opleve på denne måde.

Denne oplevelse i en helikopter inkluderer en 10 minutters rundflyvning med den bedste udsigt du får til dit lokalområde. Flyvningerne har afgang fra steder i hele landet og det er valgfrit hvor og hvornår man vil booke en tur.

Pris: 695 kr.


Gaver og gaveideer til teenagedrenge

Skal du finde en gave til teenagedrenge eller søger du inspiration til gaveideer til en teenagedreng, så har vi her udvalgt nogle af de produkter som passer bedst til teenagedrenge.


Spillekonsol eller spil

gave til teenager

Vi er i en tidsalder hvor næsten alle teenagere spiller på en spillekonsol eller bruger tid foran an skærm generelt. Derfor er det også en af de mest populære gaveønsker og der er ingen tvivl om at hvis den teeanger der skal have en gave spiller på en konsol, så vil enten en ny konsol eller et nyt spil falde i god jord.

Pris fra: 199 kroner


Gave til teenageren der træner

gave til teenagedrenge

Hvis du skal give en gave til teenagedrengen som træner, så er der ingen tvivl om at kosttilskud som proteinpulver, kreatin, weight gainer er den oplagte gave. Der er et kæmpe udvalg af forskellige kosttilskud, men særligt ting som proteinpulver er utroligt velkendt for alle der træner. Her kan du f.eks. købe proteinpulver fra en Dansk producent til ham, så du er sikker på at han får den bedste kvalitet.

Pris fra: 99 kroner


Gamerudstyr

Logitech gamermus

Den aldersgruppe der har klart flest gamere er teenage gruppen. Det er populært at spille diverse spil, som League og Legends, World of Warcraft og Counter Strike, da det for de unge mennesker er en måde at være social på.

Gamerudstyr til teenagere uden tvivl en af de mest interessante gaver for teenagere der gamer og alle der kender en teenager der gamer ved at det kræver det helt rigtige gamerudstyr.

Pris fra: 299 kr.


Virtual Reality oplevelse

Virtual Reality oplevelsesgave

Virtual Reality er fremtiden indenfor spil, video, musik alt hvad du kan komme i tanke om. Ideen om at man kan skabe en virtuel virklighed er meget dragende især for unge mennesker, lad derfor din teenager få denne oplevelse.

Oplevelsen inkluderer 30 minutter i virtual reality land, hvor du kan prøve forskellige spil eller se film som om du var der selv. Fx kan du vælge at svømme med hajer og hvaler eller tage en tur til Mars og gå på den røde planet.

Pris fra: 175 kroner


Gaver og gaveideer til teenagepiger

Er du på jagt efter gaver til teenagerpiger eller mangler du inspiration til en gave til en teenagepige så har vi her udvalgt dem som er bedst egnede til dette.


Flot ur

gave til teenager

En af de gaver som er mest populær til teenagere er uden tvivl et flot ur. Det er i den alder hvor mange teenagere begynder at gå med ur og bruge det som et smykke, og derfor er en gave til teeangere som et ur helt ideel. Det er også en konfirmationsgave til drenge og piger som ofte bliver givet og er også her et af de mest populære gaver til en teenager.

Pris fra: 1699 kroner


Skønhedsprodukter – Gaveæsker

Skønhedsprodukter

For teenagepigerne er det make-up og for teenagedrengene er det hårvoks, der meget hurtigt bliver de vigtigste ingredienser i jagten på at se godt ud. Det er derfor en god idé at give en form for skønhedsprodukt i gave til teenagere.

Det er en god idé at købe det online da der er mulighed for at spare rigtig mange penge på skønhedsprodukter af diverse former. På billigparfume.dk kan du få alverdens skønhedsprodukter med op til 90% rabat her iblandt make-up til pigerne og hårvoks til drengene.

Pris fra: 99 kr


En lækker parfume

Parfume

Det er ikke kun elektronikken der får større betydning når et barn bliver teenager også udseende betyder langt mere. En af de første ting de giver sig i kat med er parfume, så de lugter godt hele dagen og til fester. Som teenager begynder man også at svede og lugte mere, så en parfume er en rigtig god gave til teenagere.

Chloe Signature er en rigtig populær parfume hos teenagepigerne. Du kan finde mange andre parfumer ved at klikke på knappen herunder, hvis du ved det er en anden parfume du skal have fat i.

Pris fra : 300 kr.


Gavekort til Oplevelser

Bungyjump oplevelsesgave

Når børnene når teenageårerne begynder de også at søge grænser og vil gerne opleve noget der sætter gang i adrenalinen eller andre oplevelser. Derfor er et gavekort til oplevelser den helt perfekte gave til en teenager, hvor du helt selv kan vælge hvilken gave til teenager du vil give.

Der findes alle former for oplevelser, så der er noget for enhver smag, men husk at være opmærksom på at der er aldersgrænse ved nogle af oplevelserne, som vil stå under selve oplevelsen hvis det er tilfældet.

Pris fra: 299 kr.


Julegaveønsker til teenager

Hvis du er på jagt efter julegaveønsker til en teenager, så kan du bruge vores liste til at finde de bedste julegaveønsker til teenagere. Hvis du vil finde julegaveønsker til teenager drenge så kan du finde gaveideer til teenagedrenge her eller gå direkte til gaveideer til teenagepiger her

Håber du fandt denne liste brugbar og du nu med sikkerhed kan gå ud og købe en gave til en teenager. Har du forslag til andre gode gaver til teenagere, så høre vi meget gerne om det i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.