Gaver til bedstemor – Her er de 10 bedste gaveidéer

Din bedstemor har formentlig forkælet dig og elsket dig betingelsesløst i hele dit liv, derfor fortjener hun også en rigtig god gave af dig. Hvad enten hun har fødselsdag, guldbryllup, det er jul eller hun blot trænger til en lille smule forkælelse. Her kommer jeg med 10 gode bud på gaveideer til bedstemor.

Sweet food tour i København

sweet-tour-koebenhavn

Er din farmor/mormor vild med søde sager, så giv hende en sweet food tour i København. Oplevelsen koster 600 kr. pr. person, så det kan evt. være en gave, som du giver sammen med andre. I kan evt. købe 2 billetter: 1 til din bedstemor og 1 til din bedstefar. Oplevelsen varer 3 timer og inkluderer bl.a. Johan Bülow lakridser, smoothies og meget mere.

Pris: 600 kr. pr. person

Læs mere


Gavekort til garn og strikke webshop

Gavekort til RitoStrikning, hækling og ting der har med garn at gøre er blevet meget populært igen. Det kan også være at din bedstemor har lyst til at genoplive sine evner med et par strikkepinde og en rulle garn, i så fald bør du give hende et gavekort til Rito der sælger garn og strikkeudstyr på nettet. Det kan være at du er så heldig hun vælger at strikke en hue eller et par vanter til dig.

Pris: valgfrit beløb

Læs mere


GoBoat – København fra vandet

goboat-koebenhavnEr I flere om gaven og gerne vil have en oplevelse med jeres bedstemor (og måske bedstefar)? Så giv hende en GoBoat tur, hvor I vil komme til at sejle langs Københavns kanaler. På de unikke GoBoat er der plads til op til 8 personer, og de er indrettet med et bord i midten, så I har mulighed for at nyde en medbragt picnic der.

Pris: 399 kr. for 1 times sejlads

Læs mere


Farmor/mormor fortæl nu

farmor-fortael-nuFarmor/mormor fortæl nu er en scrapbog, hvor din farmor/mormor har mulighed for at dele sine erindringer fra sit lange, som du så vil have for evigt. I bogen er der adskillige gode spørgsmål, som skal besvares, og der kan endda sættes foto og andet ind. På den måde kan du altid mindes din bedstemor selv den dag, hvor hun ikke er der længere.

Pris: 199 kr.

Til farmor eller til mormor


Chokoladesmagning hos Peter Beier

chokoladesmagning-hos-peter-beierSynes du Sweet food tour’en lige er en tand for dyr, men du stadig gerne vil give hende en oplevelse som indebærer søde sager? Så kan du overveje at give hende chokoladesmagning hos Peter Beier. Oplevelsen varer 1,5 time, og du kan høre en masse om virksomheden og deres kakaoplantage i Caribien. Plus der bliver serveret en kop varm chokolade eller kaffe.

Pris: 249 kr. pr. person

Læs mere


Gavekurv

GavekurvEn gave der altid vil falde i god jord hos bedstemor er en lækker gavekurv med gode blandede specialiteter fra Danmark og udlandet. Hos Maggies har de specialiseret sig i gavekurve og du kan finde mere end 35 forskellige gavekurve, der er sammensat alt efter hvem gavekurven er til. Vil du glæde din bedste mor kan du vælge en gavekurv med noget god vin og øl og selvfølgelig massere af lækre chokolader.

Pris: 190-752 kr.

Læs mere


Karamelsmagning

KaramelsmagningJa, der er mange gaveideer der involvere lidt til den søde tand. Men når det er en gave til bedstemor du skal finde, så er det også den rigtige vej at gå. Denne karamelsmagning bliver afholdt på Karamelleriet i København, der lave luksuskarameller i aller højeste kvalitet. Med derfra får din bedstemor karameller til en værdi af 150 kr.

Pris: 149 kr. pr. person

Læs mere


Blomster og chokolade

Blomster og chokoladeKombinationen af en flot buket med sæsonens friske blomster og en æske velsmagende chokolader kan umuligt falde i dårlig jord som gave til farmor eller mormor. Det er den internationalt kendte blomsterkæde Euroflorist der leverer gaven lige til døren og med bliver der leveret et flot kort, hvor du kan skrive en sød hilsen om hvad din bedstemor betyder for dig.

Pris: 280-370 kr.

Læs mere


En god bog

De dybeste rødderHvis din bedstemor er pensioneret har hun også fået tiden til at gøre ting vi andre ikke har tid til. En af de tanker mange har er “nu skal jeg i gang med at læse en bog” men længere kommer tanken ikke. Som pensioneret bedstemor har man tiden til at læse en god bog og hvorfor ikke give din bedste en bog med selveste Dronning Margrethe i gave. Dronningen fortælle om Danmark og danskerne og hele vores historie. Du selvfølgelig også selv finde inspiration til en god bog.

Pris: 259,95 kr.

Læs mere


Fotobog, fotokop mv.

fotobog-gave-bedstemorEn sikker vinder til farmor/mormor er fotobog med billeder af børnebørnene og resten af familien. For er der noget der gør bedsteforældre stolte, så er det deres børnebørn. Og hos Dinfotogave.dk kan du nemt, hurtigt og billigt lave bøger, kalendere, tæpper, håndklæder mv. med billeder af dig og resten af familien.

Pris: 59-795 kr.

Læs mere


Her har du så de 10 bedste gaveideer til din bedstemor, farmor eller mormor. Håber listen har været inspirerende. Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du vil dele nogle gaveforslag med vores læsere.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.