Spring til indhold

Gaver til bedstemor – Her er de 13 bedste gaveidéer

Din bedstemor har formentlig forkælet dig og elsket dig betingelsesløst i hele dit liv, derfor fortjener hun også en rigtig god gave af dig. Hvad enten hun har fødselsdag, guldbryllup, det er jul eller hun blot trænger til en lille smule forkælelse. Derfor har vi valgt at lave denne liste, for at sikre at din bedstemor får en ordenlig gave, som du kan være stolt af at komme med, og som med sikkerhed kommer i god jord. 

Mest populære bestseller gaver til bedstemor

gave til bedstemor

Gavekurv – Sammensæt selv

Gaveideer til bedstemor

Det er ikke altid nemt at finde på gaveideer til bedstemor, og når man spørger efter en ønskeliste, så er der som regel aldrig noget som helst de mangler. Svaret er ofte, at de bare er glad for dit selskab og ikke mangler noget. Derfor er det rart at få inspiration, hvilket naturligvis også er begrundelsen for at vi har fundet en liste med gaver og gaveideer til bedstemor, som er kreative og som du sandsynligvis ikke kendte til.

Nedenfor kommer jeg med 13 gode bud på gaveideer til bedstemor, så du ikke kommer herfra uden at vide hvad du skal give til din bedstemor i gave.

Send bedstemor blomster eller en gavekurv

(Nyhed) Samme-dags levering i hele Danmark med Bloomit

send blomster og gavekurve

Alle kvinder elsker at modtage blomster & gavekurve, så hvorfor ikke give denne oplagte gave til din bedstemor? Med Bloomit kan du sende gaven direkte til hendes adresse og endda sende samme dag, hvis du selv er forhindret i at komme. Uanset om det er fødselsdag, mors dag, bryllupsdag eller hvilken som helst anden anledning, så vil du kunne give denne gave. Du skal bare indtaste hendes postnummer og så vil du kunne se om den kan blive leveret samme dag. De sender endda i hele Danmark.

Pris fra: 175 kr.


Lækker Massage

massage

Hvis du kender en bedstemor som du gerne vil forkæle, så er en lækker massage en oplagt gave. Med en god omgang massage, så vil du helt bestemt give en gave som modtageren bliver glad for, for hvem vil ikke gerne forkæles med en omgang god masssage?

Pris fra: 500 kr.


Oplevelsesgaver

Oplevelsesgave til bedstemor

Hvis du vil give din bedstemor en gave som hun sent glemmer, og samtidigt få noget ud af gaven selv, så skal du give en oplevelsesgave, hvor du selv kan tage med sammen med din bedstemor, så i kan få noget kvalitetstid sammen.

Der findes utroligt mange opleveser som er velegnede til kvinder i alle aldre, så der er ingen undskyldninger for ikke at få nogle oplevelser sammen.

Derfor er det en god gaveide: Denne gave er udover det sædvanelige, hvilket også sikre din bedstemor en gave som hun ikke havde forventet. Derudover så sikre du også, at du giver en gave til din bedstemor som hun ikke glemmer.

Pris fra: 149 kr. pr. person


Georg Jensen øreringe

georg jensen ørering

Hvis du skal finde en gave til bedstemor så er der ingen bedre gave end flotte smykker. Med disse Georg Jensen øreringe, så giver du afgjort en gave som falder i god jord.

Pris: 1100 kr.


Gavekort til garn og strikke webshop

Gavekort til Rito

Strikning, hækling og ting der har med garn at gøre er blevet meget populært igen. Det kan også være at din bedstemor har lyst til at genoplive sine evner med et par strikkepinde og en rulle garn, i så fald bør du give hende et gavekort til Rito der sælger garn og strikkeudstyr på nettet. Det kan være at du er så heldig hun vælger at strikke en hue eller et par vanter til dig.

Derfor er det en god gaveide: Bedstemødre elsker ofte at strikke. Og der er heller ikke noget bedre end at få nogle varme hjemmestrikkede sokker. Så her kan du give en gave til din bedstemor, som nærmest er som at give en gave til dig selv.

Pris: valgfrit beløb


GoBoat – København fra vandet

goboat-koebenhavn

Er I flere om gaven og gerne vil have en oplevelse med jeres bedstemor (og måske bedstefar)? Så giv hende en GoBoat tur, hvor I vil komme til at sejle langs Københavns kanaler. På de unikke GoBoat er der plads til op til 8 personer, og de er indrettet med et bord i midten, så I har mulighed for at nyde en medbragt picnic der.

Derfor er det en god gaveide: Denne gave er helt perfekt, hvis du gerne vil have noget kvalitetstid med din bedstemor. Giv hende en GoBoat tur, tag noget lækkert mad med som i kan nyde på turen, og oplev københavn sammen.

Pris: 449 kr


Farmor/mormor fortæl nu

farmor-fortael-nu

Farmor/mormor fortæl nu er en scrapbog, hvor din farmor/mormor har mulighed for at dele sine erindringer fra sit lange liv, som du så vil have for evigt. I bogen er der adskillige gode spørgsmål, som skal besvares, og der kan endda sættes foto og andet ind. På den måde kan du altid mindes din bedstemor selv den dag, hvor hun ikke er der længere.

Derfor er det en god gaveide: Med denne gave, vil du med stor sandsynlighed lære en masse omkring din bedstemor, som du ikke kendte til tidligere. Du vil med garanti komme til at blive rigtig glad for denne bog i fremtiden.

Pris: 199 kr.


Chokoladesmagning hos Peter Beier

chokoladesmagning-hos-peter-beier

Synes du Sweet food tour’en lige er en tand for dyr, men du stadig gerne vil give hende en oplevelse som indebærer søde sager? Så kan du overveje at give hende chokoladesmagning hos Peter Beier. Oplevelsen varer 1,5 time, og du kan høre en masse om virksomheden og deres kakaoplantage i Caribien. Plus der bliver serveret en kop varm chokolade eller kaffe.

Derfor er det en god gaveide: Hvem elsker ikke chokolade? Hvis din bedstemor godt kan lide chokolade, så vil denne oplevelse helt sikkert falde i god jord, og du kan invitere dig selv med, for at få en del af oplevelsen som man ikke ligefrem prøver hver dag.

Pris: 299 kr. pr. person


Gavekurv

Gavekurv

En gave der altid vil falde i god jord hos bedstemor er en lækker gavekurv med gode blandede specialiteter fra Danmark og udlandet. Hos Maggies har de specialiseret sig i gavekurve og du kan finde mere end 35 forskellige gavekurve, der er sammensat alt efter hvem gavekurven er til. Vil du glæde din bedste mor kan du vælge en gavekurv med noget god vin og øl og selvfølgelig massere af lækre chokolader.

Derfor er det en god gaveide: Mangler du stadig en gaveide til din bedstemor, så vil du med garanti kunne få et smil på læben, med en gavekurv, hvor du kan købe lige netop hendes ynglingskurv, hvor alt hun kan lide er i.

Pris fra: 199 kr


Karamelsmagning

Karamelsmagning

Ja, der er mange gaveideer der involvere lidt til den søde tand. Men når det er en gave til bedstemor du skal finde, så er det også den rigtige vej at gå. Denne karamelsmagning bliver afholdt på Karamelleriet i København, der lave luksuskarameller i aller højeste kvalitet. Med derfra får din bedstemor karameller til en værdi af 150 kr.

Derfor er det en god gaveide: Man kan nærmest ikke gå galt i byen med karamelsmagning. De fleste bedstemødre har en sød tand (ligesom alle os andre) hvilket også sikre en gave som helt sikkert bliver en god overraskelse for din bedstemor.

Pris: 149 kr. pr. person


Blomster og chokolade

Blomster og chokolade

Kombinationen af en flot buket med sæsonens friske blomster og en æske velsmagende chokolader kan umuligt falde i dårlig jord som gave til farmor eller mormor. Det er den internationalt kendte blomsterkæde Euroflorist der leverer gaven lige til døren og med bliver der leveret et flot kort, hvor du kan skrive en sød hilsen om hvad din bedstemor betyder for dig.

Derfor er det en god gaveide: Næsten alle kvinder elsker blomster og chokolade. Og hvis du ikke selv har mulighed for at komme med en gave, så vil denne mulighed med at få leveret en buket blomster og chokolade helt sikkert være det perfekte valg.

Pris: 280-370 kr.


En god bog

De dybeste rødder

Hvis din bedstemor er pensioneret har hun også fået tiden til at gøre ting vi andre ikke har tid til. En af de tanker mange har er “nu skal jeg i gang med at læse en bog” men længere kommer tanken ikke. Som pensioneret bedstemor har man tiden til at læse en god bog og hvorfor ikke give din bedste en bog med selveste Dronning Margrethe i gave. Dronningen fortælle om Danmark og danskerne og hele vores historie. Du selvfølgelig også selv finde inspiration til en god bog.

Derfor er det en god gaveide: Hvis din bedstemor elsker at læse, så er en god bog generelt en helt ideel gave. Og når hun får en bog, vil hun også være nød til at sætte sig ned og slappe af, mens hun får læst, hvilket også er godt for krop og sjæl.

Pris: 259 kr.


Fotobog, fotokop mv.

fotobog-gave-bedstemor

En sikker vinder til farmor/mormor er fotobog med billeder af børnebørnene og resten af familien. For er der noget der gør bedsteforældre stolte, så er det deres børnebørn. Og hos Dinfotogave.dk kan du nemt, hurtigt og billigt lave bøger, kalendere, tæpper, håndklæder mv. med billeder af dig og resten af familien.

Derfor er det en god gaveide: En bog fyldt med minder er en af de bedste gaver som du kan give til din bedstemor. Hvis du giver den her gave, så vil din bedstemor blive helt vild med den.

Pris: 59-795 kr.

Gaver Farmor eller Mormor

Uanset om du skal købe en gave til din Farmor eller Mormor, så der nogle bestemte gaver som henvender sig mere til dem. Det skal ikke være nogle vilde oplevelser som måske havde syntes var sjovt for mange år siden. Nej, vi har samlet nogle gaver til Farmor eller Mormor som langt de fleste vil blive glade for og som også passer til langt størstedelen.

Hjemmelavede gaver til bedstemor

Hvis du laver din egen hjemmelavede gave til din bedstemor, så er der ingen tvivl om at hun bliver glad for den. Derfor kan du med fordel vælge selv at lave din egen gave og på den måde sikre du, at du får lavet en personlig gave som der bliver husket. Dette kan især være et godt valg, hvis du ikke har så mange penge i den måned hvor du skal give gaven.

Hvis du stadig mangler inspiration, så kan du også besøge vores liste med 25 gaveideer til hende


Her har du så de 13 bedste gaveideer til din bedstemor, farmor eller mormor. Håber listen har været inspirerende. Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du vil dele nogle gaveforslag med vores læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.