Gaveideer til den færdiguddannet kandidat

Noget langt de fleste nyudklækkede kandidater har til fælles er, at de har kæmpet en brav kamp for endelig at kunne kalde sig for kandidat. Sådan en kamp skal selvfølgelig belønnes. Hvorfor ikke belønne den færdiguddannede kandidat med en flot gave?

Her på Gavetid.dk har vi været et smut ude på det store internet for at finde en håndfuld gaveideer, der i den grad passer til den færdiguddannede kandidat. Tag et kig på de forskellige gaveideer herunder og find inspiration til at finde den perfekte gave til kandidaten.

Gave til den færdiguddannet kandidat

Der er ingen tvivl om at når man er færdig som færdiguddannet kandidat, så vil man gerne fejre det. Det betyder også at hvis du køber en gave til den færdiguddannet kandidat, så vil du med garanti gøre personen utroligt glad. Der er ikke nogen bestemte regler for hvad man giver til sådan en gave, så derfor kan det være svær at få gaveideer til lige netop dén gave som er den helt rigtige.

I den nedstående video er der 100 gaveideer til den færdiguddannede. Videoen varer 7 minutter, men efter 2 minutters tid, så har du sikkert fundet den rette gave. Ellers så tjek vores egne ideer længere nede.

Et smykke eller et ur til minde om studietiden

En af de mest traditionelle gaveideer til kandidaten, det er et smykke og-/eller et ur. Denne gaveide er værd at gå efter, hvis du gerne vil give en traditionel og ”sikker” gave. Dog anbefales det altid at vælge et smykke og-/eller et ur, der falder i god jord hos modtageren. Det vil derfor være fordelagtigt at finde ud af, hvilken stil kandidaten godt kan lide. På den måde bliver det nemmere at vælge et smykke/ur, der ikke skal byttes.

Et afslappende weekendophold

Til en person, der har været under en hel del stress ift. udarbejdelse af speciale m.m., vil det være oplagt at give et weekendophold. Den helt store fordel ved at give et weekendophold er, at kandidaten kan trække stikket for en stund.

Trække stikket, lade batterierne op og tænke på alt andet end bøger, eksamensstress osv. Weekendopholdet er i øvrigt en af de bedre gaveideer at give, hvis du i forvejen ved, at han/hun elsker at tage på ophold og komme lidt væk fra hverdagen.

Sådan finder du det bedste weekendophold

Som du nok kan se, så findes der et utal af weekendophold i ind- og udland. Derfor kan det naturligvis være svært at finde lige præcis dét ophold, der passer helt perfekt til den nyuddannede kandidat.

Heldigvis findes sider som DuGlemmerDetAldrig.dk, der har vurderet weekendophold med henblik på at samle de bedste. Det har de for eksempel gjort i dette magasinindlæg, der mere specifikt handler om weekendophold for 2. Du kan læse indlægget ved at klikke her.

Læs indlægget og find ud af, hvilke weekendophold, der er værd at give i gave til kandidaten. På den måde slipper du for SELV at skulle ud og teste de mange ophold (selvom det nu heller ikke lyder helt værst). Og du er fuldstændig sikker på at give den perfekte gave, som giver kandidaten mulighed for at koble fuldstændig af.

En bog, der passer til det kommende arbejdsliv

Det kan lyde helt skørt. At give en bog til en person, der har brugt de sidste mange år af sit liv på at læse. Faktum er, at det faktisk kan være en glimrende gaveide. Når man er blevet kandidat, har man typisk opbygget en stor viden inden for et specifikt område. En viden, man løbende ønsker at forny og-/eller blive klogere på. I den forbindelse kan en relevant bog være en god gaveide.

Hvis du for eksempel skal give en kandidatgave til en læge, kan du med fordel overveje bogen ”Læger uden grænser”. Den høster stor ros.

Hvor meget skal man give for?

Igen, så er der ingen regler for hvor meget man skal give for i gave til en færdiguddannet kandidat. Men hvis du er i tvivl om hvilket prisniveau du skal give for, så kan du eventuelt høre de andre som også giver gaver, hvad de giver, eller vælge at give for det du normalt giver i fødselsdagsgave eller julegave.

Kunne du ikke finde noget af interesse her, så se vores liste over gaveidéer til ham og gaver til hende.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.