Spring til indhold

Gaver til børn – Her får du 25 gaveideer

gaver-til-boern

Det er ikke altid lige nemt at finde gaver til børn. Derfor har jeg her sat mig for at lave den ultimative liste over gode gaveideer til børn.

Du vil på denne liste både kunne finde oplevelser, legetøj, gadgets, børnetøj og meget andet. Og du kan bruge listen som inspiration til en hvilken som helst lejlighed, hvor der er en gave indblandet (fx fødselsdag, barnedåb osv.).

Sov med hajerne i Kattegatcentret

sov-med-hajer

Forstil dig at ligge dig til ro med tropiske hajer svømmende rundt omkring dig. Det lyder som en vild oplevelse, ikke? Men det er faktisk muligt, at du kan gøre det med hele din familie i Kattegatcentret ved Grenå.

Udover at sove hos hajerne, inkluderer oplevelsen også dissekering af blæksprutter, håndfodring af hajer mv. Oplevelsen er tilrettelagt for børn fra 5 års alderen og opefter.

Pris: 450 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og købe


LEGO Minecraft

lego-minecraft-oerkenforpost

Skal du give gave til en dreng, som er vild med LEGO? Hvad så med at give ham et LEGO byggesæt, som han kan lege med? Dette byggesæt skal forstille en ørkenforpost fra computerspillet Minecraft.

Selve byggesættet indeholder bl.a. en TNT kaster som skal beskytte forposten mod spøgelserne og meget andet. Legetøjet er henvendt til alderen 8+.

Pris: 568 kr.

Klik her for at læse mere og købe


LEGO Friends

lego-friends-emmas-hus

Er det derimod en pige – som er vild med LEGO – som du skal give en gave til, hvad så med at give dette LEGO Friends byggesæt? Her vil hun have mulighed for at bygge Emmas (fra serien LEGO Friends) hus.

I dette hus kan Emma bl.a. lave mad i køkkenet, se TV i stuen, lægge make-up på hendes værelse og meget andet. Legetøjet er henvendt til 6-12 år.

Pris: 515 kr.

Klik her for at læse mere og købe


Prøv klatring

prøv-klatring

Er barnet vild med fysiske udfordringer, action og højder? Ja, så er klatring helt sikkert noget for ham/hende. Med denne oplevelse prøves der kræfter med klatring i 2 timer. Først på små vægge (max 5 m), og derefter på de større klatrevægge på 15 m.

Børn er meget velkomne (barnet skal dog bare minimum være 4 år). Derudover skal man minimum være 2 personer til oplevelsen.

Pris: 399 kr. for 2 personer

Klik her for at købe denne oplevelse


Hyggelig dag i kano

kanotur

En tur i kano er en oplagt mulighed for at få en hyggelig stund med dit barn (eller hele familien). Her får du en 3-5 timers storartet naturoplevelse. Oplevelsen indeholder en grundig introduktion samt leje af alt det udstyr, som I har brug for.

Vælger du 5 timers oplevelsen, får du desuden frokost i det fri. Selve oplevelsen kræver ingen særlige forudsætninger, hvilket gør oplevelsen ideel for børnefamilier.

Pris: 595 kr. for 2 personer i 3 timer

Klik her for at læse mere


North Pole Camouflage

camouflage-north-pole

North Pole Camouflage er et super sjovt logikspil, som både kan udfordre de små samt voksne. Det gælder om at placere brikkerne, så isbjørnene er på isen, mens fiskene og spækhuggeren befinder sig i vandet.

Det lyder måske meget nemt. Men der findes 4 sværheder, som kan gøre det ganske besværligt. Nemt at tage med på bilferien, flyveturen, sommerhuset mv.

Pris: 159 kr.

Klik her for at læse mere


Prøv SUPsurfing i Klitmøller

proev-supsurfing

SUPsurfing er den helt store nye dille inde for vandsportsaktiviteter. Her får du 2 timers leje af board (inkl. introduktion af dygtige instruktører), hvor du skal holde balancen på boardet ude på vandet, mens du padler afsted.

Oplevelsen kræver ingen særlige forudsætninger, så det er en oplagt oplevelsesgave for hele familien, som vil give jer masser af sjove minder.

Pris: 350 kr. pr. person

Læs mere og bestil her


Hotdog kursus for hele familien

hotdogkursus-for-boern

Der er ikke noget som en rigtig god hotdog. Og med denne familieoplevelse har du – sammen med dit barn – mulighed for at lære at, hvordan man laver en rigtig god klassisk hotdog. Kurset styres af Masterchef vinderen fra 2016, Karoline Trier.

I får selv love til at lave det hele (ligefra selv at ælte farsen til pølserne til at prøve kræfter med Karolines hemmelige ketchupopskrift).

Pris: 800 kr. for 2 personer

Læs mere og bestil her


Hunter gummistøvle

Hunter gummistøvler

De fleste børn elsker at hoppe i vandpytter og ellers “svine” dem selv til. Derfor kan det ofte være en god ide at udruste dem med et par gode gummistøvler, og der er disse kvalitets gummistøvler fra Hunter et glimerende valg.

Disse ensfarvet gummistøvler er designet til små, voksende fødder. Materialet er naturgummi, og så er de altid er håndlavet. Et godt valg, hvis du søger kvalitet til barnet.

Pris: 1095 kr.

Klik her for at læse mere


Escape Room

escape-room

Er barnet vild med mysterier og løse gåder, så skal I prøve kræfter med Escape Room i København. I bliver lukket ind i et lukket rum med et bestemt tema med grupper af 3-5 personer, og så har i præcis 60 minutter til at løse rummets mysterie.

Der findes 3 forskellige temaer, hhv. PiratskibetFaraoens Forbandelse samt Testamentet. Det anbefales, at barnet minimum er 10 år, så alle kan være med til at løse mysteriet.

Pris fra: 695 kr. for 3-5 personer

Klik her for at læse mere og bestille


Colorstory – Tegninger på abonnement

Colorstory - print selv tegninger til børn og voksne

De fleste børn elsker at tegne, men den klassiske metode med at købe en malebog er ikke altid den bedste, da tegningerne måske ikke falder i barnets smag. Det problem løser Colorstory hvor du med et månedligt abonnement frit kan vælge mellem et stort udvalg af kvalitetstegninger.

Du kan købe et abonnement i gave, som giver adgang til at finde, downloade og udskrive lige de tegninger man vil hver måned. Det koster bare 29 kr. om måneden og du kan selv prøve det gratis i 14 dage inden du køber det som gave.

Læs mere

KitchPro candyfloss-maskine

kitchpro-candyfloss-maskine

Har du et barn som er vild med candyfloss? Med KitchPro candyfloss-maskine behøver I ikke længere at skulle stå i kø i cirkus, tivoli mv. for, at dit barn kan få fat i det. Nej, med denne maskine kan I lave det nemt og hurtigt hjemme i køkkenet.

Det eneste I skal bruge er 1 x KitchPro candyfloss maskine + lidt sukker + papkræmerhuse, og så kan I ellers lave lige så meget candyfloss, som I kan spise.

Pris: 249 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


My Hood Tour løbehjul

micro_sprite_loebehjul

Søger du et godt og solidt løbehjul, så er My Hood Tour løbehjul lige det du søger. Styret er justerbar, og det kan tage en max belastning på 100 kg, hvilket gør at det kan bruges i mange år. Derudover er det foldbart, så det nemt kan tages med i bilen eller bussen.

Den neutrale farve gør, at det appellerer både til drenge og piger (det kan dog også fås i mange andre slags farver).

Pris: 999 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


Meyers Pizzakursus

meyers-pizzakursus

De fleste børn siger ikke nej tak til en god pizza. Og med denne eksklusive oplevelse fra Meyer har du og børnene mulighed for at lære, hvordan I laver den helt perfekte pizza (ligefra den gode pizzadej med sprøde kanter til de forskellige smagssammensætninger).

Når I er blevet færdige med jeres pizzaer rundes det hele af med et henrivende måltid (ledsaget af en god vin til de voksne).

Pris: 599 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille kurset


Bobslæde med bremser

bobslaede

Det er de fleste børn som har det sjovt med at kælke om vinteren. Derfor vil de fleste børn nok også være ekstra glade for at få denne dansk produceret bobslæde i gave, som de kan rutsje ned af de danske bakker med om vinteren.

Den er endda udstyret med bremser på begge sider, så børnene kan bremse med den, hvis det skulle blive nødvendigt. Passer til alderen 3+.

Pris: 505 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


Hverdagsmad for børn og voksne

hverdagsmad-for-boern-og-voksne

Ønsker du at få dit barn mere med i den daglige madlavning derhjemme, så er dette 2,5 timers kurset lige noget for jer. Med dette kursus af Masterchef vinderen fra 2016, Karoline Trier, lærer dit barn nemme og sunde retter, som kan blive en del af jeres hverdag.

I kurset læres der 3 forskellige retter, som I i fællesskab spiser til sidst. Alle opskrifterne bliver desuden tilsendt til jer efter kurset.

Pris: 500 kr. for 2 personer

Klik her for at læse mere og bestille


FIFA 21 (PS4)

fifa-17

Er barnet vild med fodbold og Playstation, så vil FIFA 21 være et sikkert hit. FIFA 21 er det nyeste spil i den ekstreme populære FIFA kollektion. Og i denne udgave er der kommer en række helt nye funktioner, som gør spillet endnu mere komplet.

En helt ny funktion er bl.a. ‘The Journey’, hvor du er én spiller og skal udvikle dig fra talent til stjernespiller i en valgfri Premier League-klub.

Pris: 500 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


Prøv klatring i naturen

klatring-i-naturen

Er vejret til det er klatring i naturen en helt vild fed oplevelse. Og i denne oplevelse har jeres familie mulighed for at prøve det. Her får I mulighed for at komme i højderne i hele 3 timer, hvor i vil klatre på fede klatrebaner oppe i træerne.

Oplevelsen er arrangeret Outdoorsports, så du er sikret en højt sikkerhedsniveau for turen. Oplevelsen er for alle og kræver ingen erfaring.

Pris: 399 kr. pr person

Klik her for at læse mere og bestille


Sphero – Fjernstyret bold

sphero-2-0

Kan en lille bold være cool? Ja, hvis den er fjernstyret og kan styres med over 25 apps til både Android og iOS. Og ikke nok med det, så kan den endda køre på vand, har en tophastighed på ca. 8 km/t og er lavet af meget slagkraftigt plastik.

Mulighederne med den er mange. Fx kan dit barn på tablet’en få vist trolde, som barnet skal køre over med sin Sphero. Den har alt hvad en fjernstyret bold skal have.

Pris: 459 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


Prøvedyk i Kattegatcentret

proevedyk_i_kattegatcentret

Med denne oplevelse har du og børnene helt eksklusivt mulighed for at prøvedyk i 20 minutter i Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium blandt hornfisk, torsk, rokker mv. Og kun adskilt af en glasvæg kan du se ind til deres 5 forskellige hajarter.

Du er ledsaget af erfaren dykkerinstruktør, hvilket gør oplevelsen mulig, selvom barnet ikke har et dykkercertifikat. Oplevelsen er dog nok tilegnet de lidt større børn.

Pris: 795 kr. pr. person

Klik her for at læse mere og bestille


Star Wars lampe

star-wars-lampe

De fleste lamper kan fra børns synspunkt se ret kedelige ud. Men her er der virkelig en lampe, som de færreste børn vil kunne sige er kedelig. Stars Wars lampen er nemlig formet som favoritkarakterne fra Star Wars.

Lampen spreder et blidt lys og derfor velegnet til natlampe. Den kan både drives af batterier samt Micro USB-kabler, så den kan stilles stort set alle steder.

Pris: 219 kr. (udgået)


Ballonlampe

ballonlampe

Til børnene som ikke er de store fan af Star Wars lampen, er ballonlampen måske hellere noget for dem. Denne lampe ligner nemlig fuldstændig en sød heliumballon, hvor lampens metalfod ligner ballons snor.

Det kan både skifte mellem alle regnbuens farver eller blot lyse en farve ad gangen. Den oplades via et USB stik.

Pris: 219 kr.

Klik her for at læse mere og bestille 


Quips

quips

Quips er et sjovt terningspil for de mindre børn (fra 3 år). Der er endda 4 forskellige sæt spilleregler, som børnene kan bruge afhængigt af deres alder. Derudover er spillepladen lavet med udstansede spillefelter, som gør dem nemmere at bruge for børnene.

I dette spil lærer børnene at skelne mellem de seks forskellige farver, og får en fornemmelsen af mængden 1 til 6.

Pris: 219,95 kr.

Klik her for at læse mere og bestille 


w:form ABC

wform-abc

Dette er en super flot plakat fra w:form i retrostil, som  uden tvivl vil gøre børneværelsets vægge ekstra flotte. Plakaten indeholder en masser af farvede firkanter med alle bogstaverne, hvor der er et dyr på hvert bogstav (undtagen Q, W, X, Y).

Udover dens flotte design, vil plakaten stimulere barnet med dens mange flotte farver, de sjove figurer samt dens lærerige indhold.

Pris: 249,95 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


Candy Grabber slikautomat

candy-grabber

Med Candy Grabber bliver det at samle slik sammen lige meget sjovere. Med Candy Grabber skal barnet nemlig fiske slikket op med en gribeklo via to styrepinde og slippes over lugen (præcis ligesom i diverse forlystelsesparker).

Dette kan både være god underholdning for dit barn, men kan fx også bruges som underholdning til en lille familie konkurrence.

Pris: 179 kr.

Klik her for at læse mere og bestille


Kaffestel med 17 dele

kaffestel-med-17-dele

Leder du efter en billig gave til et barn, så er dette kaffestel fra DANTOY et oplagt valg. Kaffestellet indeholder 17 dele, så der er lagt op til den helt store madlavning på stranden, sandkassen eller lignende.

Kaffestellet har den nordiske miljømærkning (svanen), så det lever op til skrappe miljøkrav og tager hensyn til menneskelig sundhed.

Pris: 65 kr.

Klik her for at læse mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.