Spring til indhold

Om os

Tak fordi du besøger Gavetid.dk. Vi håber du kan gøre brug af vores side og finder vores gaveideer inspirerende. Herunder kan du læse noget mere om siden.

Gavetid startede i en personlig søgning efter gode gaver til et familiemedlem. I søgningen fandt jeg ud af, at de sider som der var med gaveideer og gaveinspiration var utilstrækkelige, uoverskuelige og uinspirerende. Så det tænkte jeg kunne gøres bedre.

Jeg besluttede mig derfor for at lave en hjemmeside med gaveideer til alle, og her blev resultatet Gavetid. Grundtanken bag Gavetid.dk er at lave fyldestgørende og overskuelige lister over de bedste gaver til ham, til hende, til børn, til kæresten og meget meget mere.

Det mener jeg bestemt er lykkedes. På vores lister kan du nemt navigere rundt, du kan hurtigt hoppe mellem gavetyper, du finder ikke blot gaveideer men også inspiration, og du kan hurtigt finde en af vores andre lister med gaveideer ved at benytte menuen.

om-gavetid

I dag er vi to der driver siden, Jonathan og Lasse, og vi har begge været med fra start. Har du lyst til at kontakte os, er du velkommen til det. Vi modtager gerne ros og ris, og vi vil rigtig gerne have at vide hvis du synes vores side er mangelfuld. For det vil vi for alt i verden gerne undgå.

God fornøjelse med Gavetid. Håber du finder den helt rigtige gave til den helt rigtige person.

Lasse Kjær, medgrundlægger af Gavetid.dk