Spring til indhold

De 10 bedste gaver til babyer (0-3 år)

Skal du til babyshower fest, barnedåb, 1 års fødselsdag eller en anden lejlighed, hvor du skal medbringe en gave til en baby, men du ikke helt ved hvad du skal give? Så er du havnet på den helt rette artikel.

For i dette indlæg har vi samlet de 10 bedste gaver til babyer (0-3 år). Søger du i stedet gaver til lidt større børn, så skal du se denne liste med gaveidéer til børn.

Gaver til babyer og små børn

Når man skal give gaver til babyer og små børn, så er det naturligvis vigtigt at man giver noget som er tilsvarende til deres alder. Dette betyder naturligvis også ting, som at en baby på under 1 år eksempelvis ikke skal have legetøj med små dele som de kan komme til at sluge, eller noget som er for komplicerede. Når du giver gaver til babyer, så er det en god ide at kigge på mærkningen som står på legetøjet, hvor der altid står en alder på.

Bobles

Bobles Elefanten til babyer

Bobles har formået at skabe et stykke legetøj der er til stor glæde for de lidt ældre babyer. De har lavet et legetøj der kombinerer leg, motorik, læring og fysik. Med andre ord kan babyen udvikle sig, mens den leger.

Bobles fås i mange forskellige former, størrelser og farver. Lige fra elefanter til skildpadder. Derudover findes de i forskellige prisklasser, så du kan finde én inde for dit prisniveau.

Alders niveau: 0 til 3 år

Pris: fra 299,95 – 1.399 kr.

Brio gåvogn

Brio gåvogn

Brio gåvognen har stået testen gennem flere generationer og den bliver ved med at være en succesrig gave til babyer. Med Brio gåvogn lærer babyer hurtigere at gå og udvikler en god motorik langt hurtigere.

Det let fremadbøjet håndtag gør endda, at babyen ikke falder så let, da babyer har tendens til at få overbalance fremad.

Alders niveau: 1 til 3 år

Pris: Fra 329 kr.

Gyngehest

Gyngehest til babygave

En gyngehest er også med til at motivere babyen til at bevæge sig og udvikle sin motorik. På en gyngehest kræver det bevægelse i hele kroppen for at få den til at bevæge, hvilket betyder babyen kommer i kontakt med alle sine lemmer.

Denne gyngehest er lavet til babyer fra 1 år og op efter. Med følger der et gitter man kan montere, så babyen ikke falder af hesten. Det kan afmonteres til, når babyen bliver ældre.

Alders niveau: 1 til 3 år

Pris: 649 kr.

En god børnebog

De Små Synger CD

En af de oplagte gaver til babyer er en god børnebog som kan blive læst op for babyer. Det er især populært hvis der noget at trykke på, så de kan skabe en lyd.

Der fines utroligt mange forskellige børnebøger og hos kids-world.dk har de et af de største udvalg i Danmark.

Alders niveau: 0 til 3 år

Pris: 129,95

Baby bowling

Baby bowling gave

Med baby bowling vil babyen kunne lære at sigte og kaste ved at kaste den bløde stofbold efter de bløde stofkegler. Et sjovt stykke legetøj som er fuldstændig ufarligt, da både bolden og keglerne er lavet af stof.

Legetøjet er i mange farver og keglerne forestiller dyr. Baby bowling sættet kan fås både med kegler der forestiller bondegårdsdyr, men også med safari dyr.

Alders niveau: 0 til 3 år

Pris: 359,95 – Læs mere

Wheely Bug

Wheely Bug gave til baby

Wheely Bug er hurtigt blevet et super populært legetøj for babyer, da rigtige mange babyer har fundet stor glæde ved at bruge den. Det har samme funktion som en almindelig løbecykel, det er bare lavet for børn i den lidt tidligere alder.

Wheely Bug forestiller altid et dyr og fås i mange forskellige dyr. Fx mus, bi, pindsvin, panda mv. Nogle af dem er lavet i træ, mens andre er belagt med blødt stof.

Alders niveau: 1 til 3 år

Pris: 395 – 495 kr.

Xylofon

Xylofon gave til baby

Igen er vi tilbage i musikkens verden med en xylofon for babyen. Her har babyen mulighed for at skabe sine egne lyde og “melodier”. Xylofonen er lavet i træ, den er relativ stor og står på jorden, så babyen nemt kan få den til at spille.

En xylofon er et godt intrument for babyer at starte med, da det er nemt at gå til og nemt at ramme. En god gave til babyer, som de fleste babyer vil få glæde af i mange år.

Alders niveau: 0 til 3 år

Pris: 179,00 kr.

Løbecykel

Løbecykel gave til baby

Løbecyklen er den opgraderet udgave af Wheely Bug. Det er en god gave til babyer der fylder 2 eller 3 år, da en løbecykel så vil passe bedre til barnets størrelse og udfordre det mere. Løbecyklen har kun 2 hjul, hvilket kræver en bedre balance.

Løbecyklen her er fra Puky og er beregnet til både indendørs og udendørs brug. Udover farven blå kan den også fås i pink og rød.

Alders niveau: 2 til 3 år

Pris: 449,00 kr.

Tælleis

Tælle is gave til baby

Der kan være stor forskel på hvornår babyer begynder at tale, men det kan ske allerede i et års alderen. Når babyen begynder at tale er det en god idé at give en gave der opfordrer dem til at tale mere, så de lære flere ord at kende.

Disse tælle is opfordrer til netop dette. Det er et godt stykke legetøj, hvor man som forældre kan sidde sammen med sin baby og lærer at tælle fra 1 til 10.

Alders niveau: 1 til 3 år

Pris: 229,00 kr.

 

Badeand med prikker og lys

badeand_prikker

Er du bare på udkig efter en billig gave? Hvad så med at give en flot prikket badeand, som endda kan lyse i badet (hvilket stimulerer babyens sanser). Det vil være en rigtig sjov ven at have med i badekaret for enhver baby.

Du kan endda gratis få pakket den ind hos Barnetsverden.dk (du kan endda vælge gavepapir til drenge/pige). Så slipper du selv for at skulle bruge tid på det.

Alders niveau: 0 til 3 år

Pris: 83 kr.

Personlig gave til baby

Når du skal finde gaveideer til en baby, så er det naturligvis en god ide at spørge forældrene hvad de mangler, da en baby trods alt ikke selv kan svare. Men hvis du gerne vil give en personlig gave, og har lyst til at være lidt kreativ, så vil disse personlige gaver til babyer være helt ideelle.

Gaver til 1 årige

Når du skal finde gaver til en 1 årige, så er det naturligvis vigtigt at du finder en gave eller noget legetøj, som står mærket med ”1 år” hvilket betyder at det er passende til børn på 1 år og eksempelvis ikke indholder små dele. På denne liste, så er der flere gaver som er velegnet til 1 årige.

Gaver til 2 og 3 årige

Når du skal finde gaver til 2 og 3 årige, så er det vigtigt at du husker på at børn i disse aldre, pludseligt kan en del mere end de kan når de er helt små babyer. Derfor er det en god ide at tænke på børnenes udvikling, og sikre at du giver en gave til børnene som kan hjælpe med at udvikle dem fysisk og psykisk. Derfor er de gaver til 2 årige og 3 årige på listen her, med til at gøre dette.

Konklusion

Vi håber at du efter at have læst vores gaveideer til babyer i alderen fra 0, 1, 2 og 3 år har kunne finde den helt rigtige gave imellem. Hvis du vil finde gaver til barnedåben, så kan du læse vores liste med 6 perfekte gaveideer til barnedåben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.