Gaver til manden der har alt – her er de 10 bedste idéer

Gave til manden der har alt

Kender du en mand som har alt? Ja, så kan det være svært at finde på gaver til ham. Det har jeg prøvet at løse med dette indlæg. Jeg har nemlig her samlet de 10 bedste gaveidéer til manden der har alt.

Gaveideer til Manden der har alt

Det kan være frustrerende at finde på gaveideer til manden der har alt. Ja, du kender det sikkert godt. Du skal i anledning af jul, fødselsdag eller en hvilken som helst anden mærkedag, give en gave til din kæreste, far, bedstefar eller hvilken som helst anden mand. Men de ønsker sig ikke noget.

Løsning: Du gennemgår denne liste. Du vil med garanti finde en ting på denne liste, som du kan vælge som gave. Hvis du mod forventning ikke finder lige præcis den gave som du gerne vil give, så har du som minimum fundet inspiration til præcis den gave du vælger.

Og hvis du bruger nedstående liste, så undgår du at skal ”Lade som om” at han bliver glad for gaven.

Se eksempelvis den lidt sjove video nedenfor: ”Sådan lader du som om at du kan lide gaven

Gaveideer

Nedstående gaveideer er helt ideelle til den mand som har det hele, og derfor måske ikke ønsker sig noget som helst. Gaveideerne er til alle aldre, hvilket betyder at der helt sikkert også er en ide til den mand som du gerne vil give en gave som han bliver glad for, og som sandsynligvis også overrasker ham, eftersom han sikkert bare havde forventet sokker eller andre lidt ”halvkedelige” pakker.

Her er 10 gaveideer til manden som har alt.

Djævleræs

DjævleræsEr manden du skal give en gave til adrenalinjunkie, så er dette en gave han aldrig kan få nok af, da det er oplevelse som pumper adrenalinen rundt i kroppen. I et djævleræs får han mulighed for at slippe sin indre fartdjævel løs.

Det er en sikker og adrenalinfyldt oplevelse, hvor du får lov at køre 6 omganges race som co-driver og 6 omganges race bag rattet. Alt sikkerhedsudstyr bliver udleveret inden du skal køre.

Pris: 895 kr.

Køb Djævleræs – Klik her


Fodboldrejse

FodboldrejseDe fleste mænd kan godt lide at se fodbold. En god gave til ham vil derfor være en fodboldrejse til en europæisk storby, hvor han kan se sit favorithold spille live.

Ved køb af denne fodboldrejse er alt inkluderet: billetter til fodboldkampen med yndlingsholdet, fly dertil og ophold på et godt hotel nær stadion. Det eneste der skal betales udover er mad. Du kan også finde andre sportsrejser her.

Pris: fra ca. 1.995 kr.

Køb fodboldrejse  Klik her


Støt velgørenhed

Støt Røde KorsHvis ham du skal give gave til virkelig har alt, så giv en gave på hans vegne til velgørenhed. Du kan vælge at støtte Røde Kors, som er en af de største nødhjælpsorganisationer i verden.

Støttekronerne vil være med til at hjælpe tusindevis af katastroferamte mennesker verden over. Giv denne gave, så kan ham du skal give gaven til have god samvittighed.

Pris: fra 100 kr.

Støt velgørenhed – Klik her


Vinsmagning

Vinsmagning

Er han vild med Barolo og andre vine, så vil en vinsmagning til hver en tid falde i god jord. Her vil han nemlig kunne smage alverdens vine, som han måske normalt ikke vil bruge penge på.

Denne vinsmagning kan opleves både i Århus og København. Vinsmagningen er både for begyndere og øvede vinkendere. Den varer ca. 2-3 timer, hvor man smager på 6-8 forskellige vine og samtidig får en masse viden om druer, områder og smagsteknikker.

Pris: 399 kr.

Køb vinsmagning – Klik her


Intelligent kuffert

Digital rejsekuffertDenne intelligente kuffert er en hver mands drøm. Det er et gadget der giver ham strøm på rejsen, og så kan han altid spore den med sin smartphone. Selvom manden siger han har alt, så har han højst sandsynligvis ikke denne.

Kufferten har et hav af funktioner der gør det meget nemmere at rejse. Med Bluesmarts app kan du låse kufferten, spore hvor den er, få besked når du er ved at efterlade din kuffert, oplade din smartphone og tjekke om du har for meget vægt.

Pris: 2.999 kr.

Køb en Intelligent Kuffert – Klik her


Automatisk P-skive

Elektronisk P-skiveManden der har alt har også prøvet at få en parkeringbøde, men det kan undgås med denne elektroniske P-skive der indstiller sig automatisk. Så behøver gavemodtageren ikke at bekymre sig om at få dumme P-bøder mere.

Park’n’Go P-skiven kommer med en app til smartphone. Via app’en kan du altid finde tilbage til din bil, og så fortæller den dig hvornår din parkeringstid er ved at udløbe. Udover den hjælper dig med at undgå P-bøder, lader den også automatisk op via solceller.

Pris: 499 kr.

Køb en automatisk P-Skive – Klik her


Kør Lamborghini Gallardo

Kør Lamborghini GallardoLamborghini er kendt for at lave hurtige og dyre superbiler, så det er ikke alle og enhver der får chancen for at køre i sådan en. Og dog, for muligheden er der er alligevel og hvorfor ikke give sådan en sjælden mulighed i gave til manden der har alt.

Oplevelsesgaven giver modtageren mulighed for at sidde bag rattet i en Lamborghini Gallardo med 560 hestekræfter og en acceleration fra 0-100 på 3,5 sekunder. Med dig på passagersædet har du en sagkyndig der sørger for den bedste mulige oplevelse.

Pris: 849 kr.

Køb en tur fed – Klik her


Banecykling

BanecyklingMan kan have alt, men de fleste har nok ikke oplevet at suse afsted på en bacecykel. Giv ham muligheden for at få fornemmelsen af at være Lasse Normann Hansen, der vandt OL guld i omnium (banecyklings disciplin).

Oplevelsen inkluderer 2 timers banecykling inklusiv instruktion af de tidligere professionelle ryttere Michael Sandstød og Jimmy Madsen, lån af alt udstyr og cykel, samt konkurrencer i de forskellige banediscipliner.

Pris: 750 kr.

Køb Banecykling – Klik her


Bog – Vinen til Maden

Vinen til madenKender du en mand der vin, så er dette en fantastisk bog. Den give et godt indblik i hvordan vin og mad kan – og ikke kan – spille godt sammen. Du får masser af viden og de forskellige vintyper og hvad der generalisere dem, samt eksempler på sammensætning af mad og vin.

Det er Politiken forlag der har udgivet bogen med vineksperten Søren Frank som forfatter. Han har i mange år været Berlingskes mad- og vinskribent, og i samarbejde med Politiken, som er kendt for at udgive gode og veludførte bøger, har de fået lavet en unik bog om vin og mad.

Pris: 239,95

Køb bogen – Klik her


Ingenting

Ingenting hadegaveDen sidste gave her på listen er en lidt sjov gaveidé. Du bør give den til manden der virkelig påstår at han har alt og derfor ingen ønskeliste laver. Hvis han har alt så giv ham ingenting og sig “jamen du sagde jo du havde alt, så her er ingenting”.

Ingenting kommer i en fin lille indpakning, med fin skrift og forklaring af gaven. Øverst står skriften “Nothing” og når han åbner emballagen er det præcis, hvad han vil finde.

Pris: 69 kr.

Køb øøøh – Ja, køb ingenting her

Det her giver du ham

Efter at du har gennemgået denne liste, så har du med garanti en eller flere favorit ideer til præist hvad du vil give manden der har alt. Disse gaveideer er nemlig kreative og anderledes end hvis du bare giver manden der har alt et par sokker, fordi det lige var det letteste at komme op med.

Årsagen til at denne liste inkludere en masse ideer som du måske ikke havde tænkt på, er netop fordi du gerne vil give ham noget som han bliver glad for. Og ofte så vil de overstående ting på listen være helt ideelle til dette formål.

Fandt du ikke hvad du søgte?
Så se denne video med 20 gaveideer, hvor du med garanti får yderligere inspiration til lige præcis hvad du skal give manden der har alt.


Det var mine 10 bud på til manden der allerede har alt. Fandt du ikke, hvad du søgte, kan du finde yderligere inspiration i blandt disse gaveidéer til ham.

Mark Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.