Spring til indhold

Gaver til manden der har alt

Kender du en mand som har alt? Ja, så kan det være svært at finde på gaver til ham. Det har jeg prøvet at løse med dette indlæg. Jeg har nemlig her samlet de bedste gaveidéer til manden der har alt.

Mest Populære Bestseller til manden der har alt

Gaveideer til Manden der har alt

Det kan være frustrerende at finde på gaveideer til manden der har alt. Ja, du kender det sikkert godt. Du skal i anledning af jul, fødselsdag eller en hvilken som helst anden mærkedag, give en gave til din kæreste, far, bedstefar eller hvilken som helst anden mand. Men de ønsker sig ikke noget.

Løsning: Du gennemgår denne liste. Du vil med garanti finde en ting på denne liste, som du kan vælge som gave. Hvis du mod forventning ikke finder lige præcis den gave som du gerne vil give, så har du som minimum fundet inspiration til præcis den gave du vælger.

Backcare Massagepistol 3.0 samt rejsetaske

Backcare Massagepistol samt rejsetaske

Denne smarte massagepistol fra Bareback har vundet prisen som den ”Bedste massagegun på markedet” samt ”Bedst til prisen”. Med denne massagepistol som gave, er man sikret en effektiv massage, som har mange fordele og som kan hjælpe mod ryg og nakkesmerter.

Pris fra: 899 kr.


Lækkert og stilet herreur

gave til ham ur

Hvis du skal give en gave til ham der har alt, så er der ingen tvivl om at et lækkert herreur er den oplagte gaveide. Der findes utallige modeller hos ditur.dk så du vil nemt kunne et ur til enhver mand.

Pris fra: 1699kroner


Saphe trafikalarm

saphe gave til ham

Kender du en mand som har fået dyre fartbøder eller som bare har det med at køre lidt for hurtigt? Så vil en Saphe trafikalarm være den perfekte gave til at undgå fremtidige bøder og forhåbentligt også kan hjælpe med at sætte farten lidt ned. Der findes modeller som passer til enhver billister og findes både Saphe trafikalarmer til både biler og motorcykler.

Pris fra: 399 kroner


Gofast EL-Løbehjul GX 4

Gofast el-løbehjul

Hvis du skal give en gave til en person som kan være svær at finde den helt rigtige gaveide til, så er dette Gofast El-Løbehjul den perfekte gave. Med dette løbehjul kan man enten vælge en model der kan køre 20 eller 30 km i timen, så der er noget til enhver fartdjævel.

Pris: 2995 kr.


iRobot Roomba Robotstøvsuger

irobot roomba 980

Skal du finde en gave til en person som ikke mangler noget, så er den iRobot Roomba 980 robotstøvsuger en perfekte gave, som uden tvivl er oplagt som gave til ham der hader at gøre rent og støvsuge. Med en robotstøvsuger så sker det helt automatisk, og der vil i fremtiden altid være rent i hjemmet.


Wifi Philips Hue Startsæt

Philips Hue Startersæt

Hvis du har svært ved at finde en gave til ham som har alt, så er der ingen tvivl om at et Philips Hue startsæt er oplagt som gave. Med Philips Hue kan man kontrollere alt lyset i hjemmet med sin telefon, så det er slut med at bruge stikkontakter.

Pris: 797 kr.


Djævleræs

Djævleræs

Er manden du skal give en gave til adrenalinjunkie, så er dette en gave han aldrig kan få nok af, da det er oplevelse som pumper adrenalinen rundt i kroppen. I et djævleræs får han mulighed for at slippe sin indre fartdjævel løs.

Det er en sikker og adrenalinfyldt oplevelse, hvor du får lov at køre 6 omganges race som co-driver og 6 omganges race bag rattet. Alt sikkerhedsudstyr bliver udleveret inden du skal køre.

Pris: 1.199 kr.


Gaveæske med barbergrej

Gaveæske med barbergrej til mænd

Hvis du kender en person som går utroligt meget op i sit skæg, så er en gaveæske med barbergrej den perfekte gave til manden der har alt. På den måde kan han få en helt perfekte barbering og ikke gå ned på sit barbergrej samt produkterne til at få det perfekte skæg.

Pris: 399 kr.


Smart Robotplæneklipper

robotplæneklipper

Grundet den moderne teknologi så kan man erstatte de almindelige opgaver i hverdagen med en robot som kan klare det for en, og det gælder også med græsslåningen. Man behøver ikke længere slå græs, for nu kan man få en robotplæneklipper til at klare opgaven for en. Der findes robotplæneklipper til alle størrelser haver, så der er ingen undskyldning når du skal finde en gave til ham der har alt.


Smart morgenkåbe

morgenkåbe til mænd

Der er ikke noget bedre end at stå op om morgenen uanset om det er weekend eller hverdag og hoppe i en lækker og blød morgenkåbe. Hvis du har svært ved at finde en gave til ham som har alt, så er en smart morgenkåbe helt perfekt som gaveide.

Der findes massere modeller i forskellige farver, så der er noget til enhver smag.

Pris fra: 500 kr.


Flot urboks

nordgreen gave til mænd

Der er ingen tvivl om at en flot urboks til ure er en oplagt gave til ham der har en række ure som han passer meget på. Der findes urbokse til alle slags ure uanset antal, så se om du ikke kan finde en urboks til manden der har alt.

Pris: 299 kr.


Vinsmagning

Vinsmagning

Er han vild med Barolo og andre vine, så vil en vinsmagning til hver en tid falde i god jord. Her vil han nemlig kunne smage alverdens vine, som han måske normalt ikke vil bruge penge på.

Denne vinsmagning kan opleves både i Århus og København. Vinsmagningen er både for begyndere og øvede vinkendere. Den varer ca. 2-3 timer, hvor man smager på 6-8 forskellige vine og samtidig får en masse viden om druer, områder og smagsteknikker.

Pris: 399 kr.


Gaveæske med Parfume

parfume gaveæske til mænd

De fleste mænd går med parfume fra tid til anden. Nogle bruger det til hverdag og andre kun til fine anledninger, men uanset hvad så er en god parfume altid en gave som bliver taget godt imod, da mange godt kan lide at skifte imellem deres parfumer.


Pris fra: 150kr.


Automatisk P-skive

Elektronisk P-skive

Manden der har alt har også prøvet at få en parkeringbøde, men det kan undgås med denne elektroniske P-skive der indstiller sig automatisk. Så behøver gavemodtageren ikke at bekymre sig om at få dumme P-bøder mere.

Park’n’Go P-skiven kommer med en app til smartphone. Via app’en kan du altid finde tilbage til din bil, og så fortæller den dig hvornår din parkeringstid er ved at udløbe. Udover den hjælper dig med at undgå P-bøder, lader den også automatisk op via solceller.

Pris: 299 kr.


Kør Lamborghini Gallardo

Kør Lamborghini Gallardo

Lamborghini er kendt for at lave hurtige og dyre superbiler, så det er ikke alle og enhver der får chancen for at køre i sådan en. Og dog, for muligheden er der er alligevel og hvorfor ikke give sådan en sjælden mulighed i gave til manden der har alt.

Oplevelsesgaven giver modtageren mulighed for at sidde bag rattet i en Lamborghini Gallardo med 560 hestekræfter og en acceleration fra 0-100 på 3,5 sekunder. Med dig på passagersædet har du en sagkyndig der sørger for den bedste mulige oplevelse.

Pris: 849 kr.


Banecykling

Banecykling

Man kan have alt, men de fleste har nok ikke oplevet at suse afsted på en bacecykel. Giv ham muligheden for at få fornemmelsen af at være Lasse Normann Hansen, der vandt OL guld i omnium (banecyklings disciplin).

Oplevelsen inkluderer 2 timers banecykling inklusiv instruktion af de tidligere professionelle ryttere Michael Sandstød og Jimmy Madsen, lån af alt udstyr og cykel, samt konkurrencer i de forskellige banediscipliner.

Pris: 750 kr.


Bog – Vinen til Maden

Vinen til maden

Kender du en mand der vin, så er dette en fantastisk bog. Den give et godt indblik i hvordan vin og mad kan – og ikke kan – spille godt sammen. Du får masser af viden og de forskellige vintyper og hvad der generalisere dem, samt eksempler på sammensætning af mad og vin.

Det er Politiken forlag der har udgivet bogen med vineksperten Søren Frank som forfatter. Han har i mange år været Berlingskes mad- og vinskribent, og i samarbejde med Politiken, som er kendt for at udgive gode og veludførte bøger, har de fået lavet en unik bog om vin og mad.

Pris: 239,95


Sjove gadgets

sjove gadgets

Den sidste gave her på listen er en lidt sjov gaveidé. Du bør give den til manden der virkelig påstår at han har alt og derfor ingen ønskeliste laver. Der findes utroligt mange sjove gadgets, og derfor er det den oplagte gave til ham der har alt, fordi du med garanti kan finde nogle sjove gadgets som han aldrig har hørt om før.

Pris fra: 149 kr.

Det her giver du ham

Efter at du har gennemgået denne liste, så har du med garanti en eller flere favorit ideer til præist hvad du vil give manden der har alt. Disse gaveideer er nemlig kreative og anderledes end hvis du bare giver manden der har alt et par sokker, fordi det lige var det letteste at komme op med.

Årsagen til at denne liste inkludere en masse ideer som du måske ikke havde tænkt på, er netop fordi du gerne vil give ham noget som han bliver glad for. Og ofte så vil de overstående ting på listen være helt ideelle til dette formål.

Fandt du ikke hvad du søgte?
Så se denne video med 20 gaveideer, hvor du med garanti får yderligere inspiration til lige præcis hvad du skal give manden der har alt.


Det var mine 10 bud på til manden der allerede har alt. Fandt du ikke, hvad du søgte, kan du finde yderligere inspiration i blandt disse gaveidéer til ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.