Spring til indhold

Bedste dåbsgaver – Gaver og Gaveidéer til barnedåb

Skal du finde dåbsgaver og syntes det kan være svært at finde en gave til barnedåb, så bare rolig. Vi har lavet den perfekte liste til dig der vil give den bedste dåbsgave til barnedåb.

Traditionelt set giver man som tætte familiemedlemmer nogle fine dåbsgaver, i form af enten smykker eller brugskunst gerne med personlige indgraveringer. Men er du knap så tæt på barnet der bliver døbt, er det bedre at give fx legetøj, tøj eller praktiske ting til barnets første år.

Uanset hvilken type gave du har tænkt dig at give som dåbsgave, så har vi her samlet en lang liste over gode  dåbsgaver til drenge, piger, niecer, nevøer og tvillinger.

Mest populære bestseller

Strækvikle

Bedste dåbsgave og gave til barnedåb

Nedenfor vil du finde de gaver som vi mener er de bedste gaver til barnedåb. Så hvis du vil give den bedste dåbsgave eller gave til barnedåb så skal du kigge listen igennem.

Send blomster eller en gavekurv

(Nyhed) Samme-dags levering i hele Danmark med Bloomit

send blomster og gavekurve

Alle elsker at få blomster og lækre gavekurve og hvis du ikke har mulighed for selv at overrække dem til men gerne vil lykønske forældreparret og barnet, så kan du sende dem blomster eller en gavekurv i stedet. Med levering fra Bloomit kan du sende både en flot buket blomster eller en lækker gavekurv i hele Danmark og du kan endda sende den afsted samme dag hvor den skal modtages, ved bare at indtaste postnummeret den skal sendes til.

Pris fra: 175 kr.


Nusseklude

daabsgave

Der er ikke noget bedre for en baby, end at have en blød og lækker nusseklud. Derfor er den perfekte dåbsgave en nusseklud til den lille ny. Nogle gange så har børnene disse nusseklude i mange år, og så er der ingen tvivl om at du har givet en vindergave.

Hvorfor er det en god dåbsgave? Babyer elsker bløde gave og ting de kan lege med. En nusseklud kan blive deres bedste legetøj i de kommende mange år.

Pris fra: 99 kroner

Strækvikle

gave til barnedåb dåbsgave

En strækvikle er en af de bedste gaver til barnedåb du kan give. Sådan en dåbsgave er både en gave til mor men også barnet, da det giver dem et tættere bånd sammen og skaber en stor tryghed hos barnet. Det er ikke altid at en baby vil ligge i barnevognen når i skal udenfor og her er en strækvikle som gave til barnedåb den ideelle gave, da det giver muligheden for at gå en længere tur, eventuelt en tur i byen med et sovende og trygt barn som altid kan mærke mor (eller far naturligvis).

Pris fra: 599 kroner

Kaj Bojesen figurer

kaj bojesen figur

Noget der virkeligt er kommet på mode at give som gave en barnedåb, er en Kaj Bojesen figur. Det er en flot gestus og utroligt moderne som dåbsgave. Derudover så er det en dåbsgave som aldrig går af mode.

Hvorfor er det en god dåbsgave?

En Kaj bojesen abe er en gave, som barnet vil have i mange år frem. Ja den kan endda sagtens blive en del af det man flytter med hjemmefra, som står til pynt, når barnet bliver voksen.

Pris fra: 399 kroner


Aktivitetslegetøj

aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj er en helt ideel gave til en barnedåb, som er yderst velegnet som dåbsgave. Alle babyer har brug for stimulering og der er du kan få utroligt meget aktivitetslegetøj for pengene, hvor du også let kan finde noget som barnet der skal døbes ikke har i forvejen.

Hvorfor er det en god dåbsgave?

Det er en god dåbsgave fordi at du giver barnet en gave som kan hjælpe med at stimulere og udvikle dets sanser. Så hvis du er i tvivl om hvad du ellers skal give i dåbsgave, så er dette et rigtig godt ud.

Pris fra: 99 kroner


Bordflag fra Georg Jensen

georgjensen flagstang daabsgave

Dette flotte bordflag fra Georg Jensen vil være et godt bud på en dåbsgave til barnedåben. Her kan du komme med en gave, som du bestemt ikke skal skamme dig over, og som vil pynte til de mange års kommende fødselsdage og festlige lejligheder.

Hvorfor er det en god dåbsgave?

Denne dåbsgave er helt ideel, fordi det bliver en gave som kommer til at blive brugt år efter år. Ja det er endda en gave, som hvis den bliver passet på kan blive et arvestykke, da det er af høj kvalitet og derfor ikke noget bras som går i stykker efter få ganges brug.

Pris fra: 399 kroner


Børneopsparing

børneopsparing

At bidrage til barnets børneopsparing er måske ikke noget som det barn som skal døbes syntes er særligt interessant på dagen. Men når barnet bliver ældre og skal have sin børneopsparing, så vil denne dåbsgave uden tvivl blive sat pris på.

Hvorfor er det en god dåbsgave? Grunden til at penge til barnets børneopsparing er en god ide, er at du vil give en gave til barnet, som det vil kunne sætte pris på, når det bliver ældre. Barnet får en masse dåbsgaver til barnedåben, så at give en pengegave til børneopsparingen vil uden tvivl være en god dåbsgave.

Pris fra: Du bestemmer fuldstændig


Aktier og Pengegaver

barnedåbsgave aktier

En af de bedste gaver du kan give på den lange bane er aktier. Igennem de seneste 100 år, så har det gennemsnitlige aktieafkast været på 7 % om året, hvilket vil betyde at hvis du giver aktier i gave, så vil 1000 kroner med renters rente blive 4140 kroner når barnet er blevet 21 år gammel, hvis aktierne forsætter med at følge gennemsnittet med de 7 % om året. Derudover så vil barnet lærere mere omkring aktier og værdien af penge, hvilket er en ekstra gave til barnet. Hvis du ikke har forstand på aktier, så kan du lære mere omkring investering i aktier rundt omkring på nettet.


Smykkeskrin

smykkeskrin dåbsgave

Et smykkeskrin er også en af de gaver mange får som dåbsgave, fordi mange børn til en barnedåb får smykker i dåbsgave, og så har man mulighed for at opbevare smykkerne i et flot smykkeskrin. Ja, du kan endda vælge selv at give et smykke sammen med smykkeskrinet, for at fuldende gaven.

Hvorfor er det en god dåbsgave? Et smykkeskrin er en af de gaver, som det døbte barn kan have i mange år frem. Ja endda helt frem til sit voksenliv, hvilket kan give nogle dejlige minder om en god barndom. 

Pris fra: 150 kroner

Dåbsgaver piger

Skal du give dåbsgave til en lille pige, så er du havnet til det helt rette sted. På denne liste, så er der gaver til både piger og drenge og disse gaveideer er faktisk primært lavet til begge køn. Så hvis du søger en dåbsgave til piger, så er du havnet det helt rette sted. Se dåbsgaver til piger her

Dåbsgaver drenge

Hvis du gerne vil give dåbsgaver til en lille dreng, så er du ligesom med dåbsgaver til piger, havnet det helt rette sted. Der er ingen tvivl om at disse gaver kommer til at ramme fuldstændig plet, hvis du vil give en gave som skaber glæde og lykke i mange år frem for den lille som skal døbes. Se dåbsgaver til drenge her

Konklusion

Det er ikke en let opgave at finde den rette dåbsgave, når du er inviteret til barnedåb. Derfor vores liste lavet til dig, så du forhåbentligt finder lige præcis den gave som du finder helt rigtig. Som du kan se på vores liste, så er der nogle gode tanker bag disse valgmuligheder og vi er sikker på at du vil finde inspiration til den helt rette dåbsgave.

Hvis du kunne lide denne artikel, så kan du se flere gaveideer til børn her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.