Spring til indhold

Bedste Baby Shower gave – De bedste gaveideer til babyshower

At vælge den perfekte gave til baby shower kan være svært. Det er selvfølgelig også fint at give en gave som den kommende mor selv har ønsket sig, men hvis du virkeligt vil give hende noget, som er en smule anderledes end de andre gaver, så er du kommet til det rette sted. Jeg har nemlig samlet mine ynglings unikke baby shower gaveideer, så du kan give den kommende mor noget helt perfekt, interessant og brugbar, som virkeligt vil overraske hende.

Gaveideer til baby shower

Når du skal på jagt efter gaveideer til baby shower, så kan det godt være svært at finde ud af præcist hvad du endeligt skal give. Især hvis du aldrig har været til et baby shower før. Men det er almindeligt at give gaver til den kommende mor og ikke nødvendigvis kun til babyen, så derfor vil du på disse gaveideer til baby shower finde nogle helt ideelle gaveideer til et baby shower, uanset om du har prøvet det før, eller om det er første gang.


Gravidyoga

gravidyoga

Når du skal give en gave til en baby shower, så er det en god ide at give en gave som den gravide selv får noget ud af. Altså der er ikke noget i vejen med at give gaver til babyen, men giv gerne en gave som den gravide selv får en fornøjelse af. Gravidyoga er særligt lavet til gravide, og derfor også en kanon gave til en baby shower

Oplevelsen indeholder følgende:

 • Yogaudstyr (tæppe og underlag)
 • Gravidyoga-intro med fysiske øvelser.
 • Jordemoder Mila Pajovic fortæller om og svarer på spørgsmål om fødsler samt graviditet.

Hvad koster gaven: 495 kroner

På en skala fra 1 til 10, hvor kreativ er gaven: 9


Gravidmassage

gave til baby shower

Det er hårdt at være gravid, og selvom det er noget af de mest fantastiske i verden, at have en lille baby i maven, så vil den gravide virkeligt sætte pris på forkælelse, når de efter længere tid begynder at blive presset grundet de ekstra kilo som en graviditet medfører. Så hvis du virkeligt vil give en gave der både vil lette humøret og få musklerne til at slappe af, så er en gravidmassage i gave til baby shower helt ideel.

Dette er inkluderet:

 • 55 minutters graviditetsmassage.
 • Kolde drikke samt te.
 • Adgang til deres spaområde med saltvandsspa, dampbad og sauna.

Hvad koster gaven: 795 kroner

På en skala fra 1 til 10, hvor kreativ er gaven: 8


Ansigtsmassage

baby shower gave

Når man er gravid, så er der ikke noget bedre end at ligge og slappe fuldstændig af. Så til en baby shower gave, hvilken gave er så bedre end at få lov til at ligge og slappe fuldstændig af, mens du får ansigtsmassage? Derfor er en af de gaveideer der med sikkerhed falder i god jord en ansigtsmassage.

Hvad er inkluderet til ansigtsmassagen:

 • 30 minutters massage.
 • Let ansigtsrens.
 • Varmekompres og efterfølgende peeling.
 • Ansigts- og hovedbundsmassage.
 • Plejende cremer.
 • Let make-up.
 • Te, chokolade, nødder & frugt.

Hvad koster gaven: 395 kroner

På en skala fra 1 til 10, hvor kreativ er gaven: 7


Gavekurv – Sammensæt selv

gave baby shower

Som gravid, så er der ofte en ekstra sød tand, så hvilken gave er bedre end en gavekurv som kan afhjælpe dette og sikre at den søde tand bliver stillet? Når du skal til baby shower så er en gavekurv en sikker gaveide, som nærmest ikke kan gå galt. Køb enten en gavekurv som alerede er lavet, eller sammensæt din egen, som du kan give den gravide mor, med de sødste sager som du ved hun kan lide

Hvad koster gaven: Fra 40 kroner

På en skala fra 1 til 10, hvor kreativ er gaven: 7

Fodsalt

baby shower gave

Når man er gravid, så er fødderne en af de første kropsdele som bliver presset til det yderst, grundet de ekstra kilo der kommer på kroppen under en graviditet. Så til en baby shower, som ofte er gaver til primært er henvendt til den gravide mor, så er den perfekte gaveide til baby shower.

Hvad koster gaven: Fra 50 kroner

På en skala fra 1 til 10, hvor kreativ er gaven: 6

Gave til kommende mor

Når man skal til baby shower, så er det normalt at man giver en gave til den kommende mor og altså ikke til babyen, selvom det ofte er det man vælger at gøre når moderen er gravid.
Du kan sagtens give en gave til den kommende baby, især hvis den kommende mor har fortalt at hun virkeligt ønsker sig nogle bestemte ting til babyen. Men ellers så er et baby shower for at fejre, sammen med den kommende mor, at hun er gravid.

Hvis du vil finde gaver til den kommende mor så læs artiklen: 10 gaverideer til gravide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.