Spring til indhold

Små hyggelige gaver til kvinder i december


Sponseret

December er en måned, der indbyder til glæde og kærlighed. Dette kan gøres på mange måder. 

Hvis du leder efter små gaver til en særlig kvinde i dit liv, så er her nogle gode gaveidéer, der vil varme hendes hjerte i denne kolde tid. De bærer ikke nødvendigvis præg at julen, men viser i den grad, at du elsker hende.

Smukke julebuketter

Det mest traditionelle er blomsterbuketter, men det er jo december, så hvorfor ikke gøre noget særligt ud af buketten? Du kan enten selv samle alle hendes yndlingsblomster i én flot buket og tilføje ting som røde bånd, glitrende stjerner eller små julekugler. Men hvis du ikke er så kreativ, kan du også købe en fin julebuket hos en blomsterhandler. Denne personlige buket spreder duft lige så vel som juleglæde i hjemmet. Køb alle dine Julebuketter lige her.

Håndlavede sæber og cremer

Skab ren velvære og forkæl hende med håndlavede sæber og cremer. Hun vil elske den beroligende duft af lavendel, når hun bader, mens sheasmøren tilfører fugt til den tørre vinterhud. Gør noget ekstra og pak det ind i fint silkepapir eller lav det til en lille gaveæske med diverse sæber og cremer. 

Personlige smykker

Smykker er tidløse, men hvorfor ikke gøre dem endnu mere unikke? Vælg unikke smykker, der passer perfekt til hendes stil. Du kan eventuelt finde nogle specielle vedhæng, der symboliserer noget, I har oplevet sammen, eller noget personligt hun har overvundet. En anden idé er også at få indgraveret hendes navn eller måske et kælenavn. Om ikke andet, så viser det, at du har tænkt over gaven.

Gourmet chokolade og te

Varm hendes krop med en lækker te eller gourmet chokolade. Der findes et bredt udvalg af chokolader fra almindelig mælkechokolade til nogle med fyld af karamel og nødder. Det samme gælder for te. Her kan du vælge julete eller krydret chai te, som hun kan hygge sig med, eller myntete og kamillete, som begge er beroligende urter, hvis hun har svært ved at sove.

Naturlige skønhedsprodukter

Huden har ikke godt af for mange kemiske produkter, så forkæl hende med nogle lækre naturlige skønhedsprodukter. Sammensæt en komplet skønhedspakke med ansigtsrens, sæbe og fugtighedscreme. Tilføj måske endda et par ansigtsmasker for at skabe den ultimative spa-oplevelse hjemme i jeres badeværelse.

Diffuser med æteriske olier

Gør hendes hjem til en oplevelse for alle sanserne med aromaterapi. Giv hende en diffuser til æteriske olier og inkluder et udvalg af beroligende dufte. Dette kan være duftolier som fyrretræ, vanilje, lavendel og sandeltræ. Disse skaber en stemningsfuld atmosfære, der beroliger sindet og kroppen efter en lang dag på arbejdet. Hvis ikke hjemmet føltes som et fristed, så vil det garanteret føles sådan, når hun ligger sig ned i badekarret og lader diffuseren sprede sin duft.

Mangler du flere gaveidéer, finder du dem lige her.

Lad december være måneden, hvor du gør noget ekstra for kvinden i dit liv. Denne måned er trods alt en tid, hvor kærlighed og omsorg bliver tydeligere, og det er små gestus som disse, der lægges ekstra meget mærke til. Så fyld dagene med glæde, omtanke og overraskelser. Det er, hvad julen handler om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.