Sådan kan du hvile bedre i din nordiske stil

Sådan kan du hvile bedre i din nordiske stil

Her i Norden er der ikke nogen tvivl om, at vi har vores helt egen unikke stil. Det kommer både til udtryk gennem det tøj vi går i, måden vi lægger makeup på og den måde vores bolig ser ud på. Her i Norden er vi meget glade for simple farver og minimalistiske udtryk, og vi er ikke kendt for at skeje ud og putte en hel masse farver eller unødvendige produkter i vores hjem.

Der er en stemning af, at vi ikke kan lide overflod, men at vi hellere vil have få men gode ting. Det er med til at skabe en hel unik kultur i Norden, som mange andre lande ikke lever efter. Her er de glade for så mange ting som muligt, men her hos os ser det helt anderledes ud.

Sådan kan du sætte nordisk præg på dit udseende

Når det kommer til dit eget udseende, er du sikkert enormt glad for farven sort. Her i Norden er vi meget glade for at sætte en markant kant omkring altid – både når det kommer til vores sorte tøj eller sorte møbler i hjemmet. Det er en unik stil, der giver dig et helt særligt og meget nordisk udtryk, som rigtig mange andre nationaliteter faktisk ser op til.

Når det kommer til kosmetik, er der også mange af os, der er glade for sort, og det er der faktisk en ganske særlig grund til. Når du har meget lys hud og lyst hår, er det faktisk en rigtig god grund til at tegne øjnene op med sort eyeliner. Det giver noget helt særligt, og flere makeupartister har faktisk netop rost os for at gøre det i Norden. For mange andre hudfarver, der er mere varme i det, passer mørke brunlige nuancer bedre. Men for os her i Norden er den sorte eyeliner og den generelt sorte makeup faktisk meget komplimenterende til vores hudfarve.

Det nordiske hjem er noget helt særligt

Derudover er vores nordiske hjem noget ganske særligt, som du ikke finder i andre dele af verden. Vi er meget glade for en minimalistisk stil, der ikke findes så mange andre steder. For os i Norden betyder funktionalitet meget, og vi kan ikke lide at have møbler og genstande i hjemmet, der ikke har et klart formål. I stedet vil vi have ro omkring os.

Hos bedste10 kan du finde en masse forskellig inspiration til funktionelle produkter og flotte møbler i skandinavisk stil, som de fleste kan finde råd til. Det er en fantastisk platform for at finde mere af alt det, der netop gør vores stil her i Norden til noget helt særligt.

Det er også altid en god idé at forsøge at sætte sit eget præg på den nordiske stil, og derfor skal du ikke være bange for at føle din egen inspiration og bruge nogle produkter i din indretning, der har betydning for lige præcis dig. Der er mange muligheder, når det kommer til at indrette på nordisk vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.