Spring til indhold

Giv investering i kryptovaluta i gave

Giv investering i kryptovaluta i gave

Fremtidens teknologier er en god investering – og en helt særlig gave

Det er noget af det sværeste at finde en gave til IT-nørden eller hardcore-gameren – for de følger så godt med, at de altid er opdaterede med det nyeste software og computerudstyr. Så hvad med at give en lidt anderledes og særlig gave, som både kan være ganske indbringende og ikke mindst brugbar for den der elsker at gå på opdagelse på det evigt ekspanderende internet?

Hvorfor investere i kryptovaluta – Bitcoin, Ripple og co?

Spørger man sine venner eller familie om de kan nævne navnet på en kryptovaluta – ja, så får du enten svaret “krypto-hvaffornoget” eller “Bitcoin!” Bitcoin er da også den suverænt mest kendte kryptovaluta, og kursen er generelt positiv for Bitcoin – men der findes faktisk over 1500 forskellige kryptovalutaer derude! Andre lovende kryptovalutaer, som vi vil høre meget mere til i den nærmeste fremtid tæller Ethereum, IOTA og Ripple.

Ripple er værd at fokusere særligt på, da de ligesom Bitcoin baserer sig på den revolutionære blockchain-software, som kort sagt sørger for den bedst mulige datasikkerhed ved pengetransaktioner og at globale overførsler kan ske på mindre end 10 minutter. Ripple er interessant ved, at selve virksomheden Ripple allerede nu samarbejder med nogle af de største pengeinstitutter i verden om at perfektionere datasikkerheden. Ripple står dermed i ganske høj kurs i den finansielle verden og spås en solid fremtid.

En anden god grund til at begynde investering i bl.a. Ripple og Bitcoin er at der er kommet langt større fokus på sikker regulering af bl.a. kurser på kryptovaluta. Tidligere har kursudsvingene været ganske store, hvilket både har været gode og dårlige nyheder for investorer. Kommende globale regulativer, der primært vil fokusere på at stabilisere kurser på kryptovaluta, gør dog investering i fx Ripple langt mere fordelagtig.

Og med Facebooks melding om, at de vil lancere deres egen digitale møntfod Libra i 2020, forventes det at brugen af digitale valutaer og kryptovaluta med stor sandsynlighed blive hverdag inden længe – og det giver attraktive kurser på bl.a. Bitcoin.

Investering i kryptovaluta er en original gave til fremtiden

Tænker du, at det kunne være interessant at give investering i fx Ripple i gave, så kræver heldigvis det ikke en lang uddannelse i Finans, eller en hel pengetank à la von And – hverken for dig eller modtageren. Der findes en lang række online platforme for investering, hvor du nemt kan købe Bitcoin, Ripple og de andre kryptovalutaer. Brug lidt tid på at læse anmeldelser og brugertilfredshed, så du finder en investeringsplatform, som er nem at gå til og bruge. Du skal selvfølgelig ikke oprette kontoen i gavemodtagerens navn – men lav et fedt gavekort med linket til den investeringsside, som du tænker vil være oplagt.

Læs mere om investering i Ripple her på denne danske side, som også har samlet gode råd og en grundig oversigt over de bedste investeringssider for kryptovaluta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.