Spring til indhold

Giv en anderledes gave

Giv en anderledes gave

Juletiden nærmer sig så småt, og det betyder, at hjernen igen skal i omdrejninger, når det gælder købet af gaver. Det er ikke altid let at finde på en god gave, og derfor kan det sommetider være nødvendigt at søge til de lidt mere alternative idéer.

Indholdsfortegnelse

Oplevelser

Skal du give en gave, som adskiller sig fra sokker og skåle, kan det være en god idé at give en oplevelse. Dette kan hurtigt blive en meget personlig gave, hvis modtageren altid har drømt om at opleve en helt specifik ting her i livet.

At give en oplevelse som gave er rigtig fint, fordi dette sikrer, at dig og modtageren får mulighed for at tilbringe tid sammen, (hvis du får lov til at komme med). En oplevelse som gave kan altså være med til at gavne relationen til den person, som du giver den til.

Aktier

Vil du give en gave, som ligeledes hører med i den mere alternative kategori, kan det være oplagt at give aktier. Dette er en spøjs gave, fordi det ikke er til at sige, hvad der sker med den. Vælger modtageren at sælge aktierne på et godt tidspunkt om mange år, kan de pludselig være blevet rigtig mange penge værd. Læs mere om aktier som gave.

Skal du give aktier i gave, er det klart, at du bliver nødt til at vide en smule om investeringsverdenen. På mininvestering.dk kan du blandt andet blive klogere på investeringsplatformen, som går under navnet Nordnet.

Gavekort

At give et gavekort kan være en utrolig personlig gave, og her er der naturligvis ikke snak om de gavekort, som man kan bruge i butikker. Du kan nemlig lave dit helt eget gavekort, som du kan give til modtageren.

Det kan blandt andet være et gavekort, hvor modtageren kan indløse, at du bager kage, at du skifter sengetøjet, eller at du går ud med skraldet. Kun fantasien sætter grænser!

Byggeprojekt

Én af de ting, som kan fylde utrolig meget i hverdagen, er hvis dit hus ikke fungerer som det skal. Har I for eksempel et badeværelse, som ikke er funktionelt, kan det derfor være oplagt at give en renovering af dette i gave.

Vil du give en gave som denne, står det dig naturligvis frit for, om du selv vil lægge tid og kræfter i projektet, eller om du vil betale nogle håndværkere for at udføre det hårde arbejde. Under alle omstændigheder kan dette en gave, som på sigt vil give overskud i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.