Spring til indhold

5 geniale gaveidéer til forældre

Gaver til dine forældre

De bedste gaveidéer til forældre melder sig ikke altid i bevidstheden, når du står og skal finde engave til de ”gamle”. Du vil gerne finde den perfekte gave til dine forældre,men hvad skal du finde på? Bliv her på siden og find 5 geniale gaveidéer til dine forældre.

Dine forældre har år efter år givet dig gaver på din fødselsdag og til jul. Nu er det deres tur til at tage imod. Hvis gaven godt må være lidt mere personlig end blomster og chokolade, så må du tænke lidt ud af boksen, så læs med her. Er det kun far, der skal have en gave, kan du finde inspiration til gaveidéer til ham her.

Billedcollage

Lyder det godt med en personlig gave, der tilmed er fyldt med skønne minder? Så kan du lave en billedcollage i stor størrelse. Det kan værebilleder fra en ferie eller fra andre oplevelser, som du har delt med dine forældre. Det kan også være billeder af dig og dine søskende.

Det er både nemt og billigt at fremstille din egen billedcollage online. De fleste steder giver dig mulighed for at personliggørecollagen, så billederne for eksempel placeres i en bestemt form – stjerne,hjerte eller lignende. Skal gaven have prikken over i’et kan du sætte billedcollagen i glas og ramme, inden du forærer den til dine forældre.

Et par matchende kaffekopper

Måske samler dine forældre på et bestemt stel, eller også fortjener de bare et par smukke og fine kaffekopper i et lækkert design. Kopperne kan for eksempel være fra det populære Royal Copenhagen eller måske det mere rustikke mærke Bodum.

Vælg nogen kaffekopper, der matcher i den stil, som dine forældre allerede har – eller overrask dem med kaffekrus i en helt anderledesstil, end de plejer. Et par krus eller kopper de kan bruge, når de bare er de to sammen.

Holdningskorrigerende rygstøtte

Det kan også være at en af dine forældre, eller dem begge to har rygproblemer. Et af de største fysiske problemer i landet er udfordringer med smerter i ryggen. Her kan du vælge at besøge Bedreryg.dk som har lavet en stor test af netop rygstøttere og holdningskorrigerende tøj. Den perfekte gave til de forældre som døjer med smerter i ryggen.

Elegant vinholder

Elsker dine forældre et godt glas vin? Så mangler de garanteret det perfekte sted at opbevare deres flasker. Det er jo sådan, atmeget vin kun bliver bedre med årene. Når flaskerne er placeret i en elegant holder, forvandler de sig til en personlig dekoration frem for bare flasker. Fordivinholderen er en ting til hjemmet, får begge dine forældre glæde af denne gave.

Brætspil med paratviden

Findes der noget hyggeligere end at spille brætspil? Laddine forældre genoplive gamle minder med et brætspil som Bezzerwizzer eller Trivial Pursuit. Spillene bliver kun sjovere med alderen, da dine forældres ”vidensdatabase” jo bliver større og støre, jo ældre bliver. Brætspillet kan I spille sammen som familie, eller dine forældre kanhygge sig med det alene.

Personlige nøgleringe

Nøgleringe er en god gaveidé, da alle jo har nøgler, de skalhave styr på. Find en personlig nøglering. En med et billede, en tekst eller en bestemt figur – f.eks. Homer eller Darth Vader, eller du kan få lavet to ensnøgleringe med forskellig tekst – ”mor” og ”far”.

Håber du nu har fundet på den perfekte gave til dine forældre eller i det mindste fået inspiration til gavejagten, ellers læs vores gaver til ham og hende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.