5 gavetips til feinschmeckeren

5 gavetips til feinschmeckeren

Er det ved at være den tid igen, hvor du skal til at finde på, hvad du dog skal give i gave. Måske er det din hustru eller mand, din far eller bror, søster eller mor, som har fødselsdag og problemet ligger i, at de har alt det, som de ønsker sig.

De er også ganske kvalitetsbevidste og har deres helt egen stil, hvad angår mode, indretning og design. Så hvad skal du dog finde på at give til den såkaldte feinschmecker?

I denne artikel har vi samlet en top-5-liste over gaveidéer, som ville kunne gøre enhver kvalitetsbevidst person aldeles glad og målet er at give inspiration til dig, som mildest talt er på bar bund, når det kommer til gaveidéer.

Håndlavede køkkenknive fra Laguiole

Vil du have fingre i noget af det ypperste indenfor knive og bestik, så kan du roligt kigge i retning af franske Laguiole. De håndlaver alle deres knive i særligt udvalgte materialer, hvorfor kvaliteten på de produkter, som udkommer herfra altid er i top.

Designet på de franske knive beskrives bedst med ord som; ekstravagance, elegance og stilfuldt, og de udtrykker virkelig fornemmelsen for livsnyderen og den forsødede tilværelse.

Er du interesseret i at se et stort udvalg af produkter fra Laguiole, kan du hos BarLife hente en masse inspiration til, hvad Laguiole kan tilbyde og måske finder du endda din næste gave i det vidunderlige univers.

Brætspillet om vin

Er vedkommende du skal købe gave til en vaskeægte vinekspert – nærmest sommelier, så kunne den perfekte gave være brætspillet ”Sommelier”.

Kort sagt vender dette brætspil, den nogle gange lidt tunge teori om vin, på hovedet og formår at inddrage alle facetter af vinuniverset i et underholdende og lærerigt spil.

Du behøver på ingen måde at være vinekspert for at kunne deltage i dette spil, men interessen for mad og vin skader selvfølgelig ikke. Det fede ved netop dette brætspil er, at du får en masse gode tips, som du rent faktisk kan bruge efterfølgende, når du skal købe vin.

Som navnet antyder, dyster deltagerne i spillet om at blive mester-sommelier, og dyster i at sammensætte den ultimative vinmenu ud fra en 5-retters menu, som hver spiller trækker.

Herefter bevæger spillerne sig rundt mellem de europæiske vinregioner, som er vist på spillepladen, hvor spillernes viden om de forskellige druer, vinregioner og meget mere vil blive sat på prøve.

Spilleren med flest point løber af med titlen som den ultimative sommelier og de resterende deltagere må nøjes med en masse spændende og brugbar viden omkring, druer, vinregioner og kunsten at sammensætte den perfekte vinmenu.

En god flaske rom eller whisky

Enhver feinschmecker nyder enhver form for kvalitet og livsnydelse, både det som behager øjet men så sandelig også det, som behager ganen.

Derfor kunne en rigtig god gaveidé være en udvidelse til personens barskab, med en god flaske rom, whisky eller hvad personen du nu engang skal finde en gave til måtte have af præferencer.

Gå ned i din lokale vinforretning og forhør dig om deres udvalg af eksklusive produkter. Du kan naturligvis også finde en masse gode produkter på nettet, hvis du er mere til at købe gave på den måde. Mange steder tilbyder de også samlede gaveæsker, hvor du både får flotte glas, en god flaske spiritus og noget chokolade.

Denne type gave appellerer i hvert fald også til feinschmeckerens hjerte og kan derfor være en rigtig god løsning, til når du skal ud og finde den perfekte gave.

Gavekort til en fornem medlemsklub

Som en forlængelse af ovenstående idé, kunne en lidt alternativ løsning være at give et gavekort til et medlemskab hos en særlig kundeklub, hvor der er mulighed for at købe lækre produkter og samtidig spare gode procenter.

Det kunne sagtens være til en vinklub, hvor der vil være mulighed for at finde gode tilbud på kvalitetsvin, rom eller whisky, men det kunne også være til tøj, bøger eller noget helt fjerde.

Et gavekort til et medlemskab efter personens egne interesser, giver i hvert fald en anden frihed for personen du skal finde en gave til, da vedkommende nu selv kan købe efter eget ønske, og så endda indenfor et felt, som har en interesse.

Middag for 2 på gourmetrestaurant

Kendetegnet for en feinschmecker er, at vedkommende elsker god kvalitet, både når det kommer til mad, interiør, kunst men naturligvis også hvad angår godt selskab.

Derfor kunne en god gaveidé være at invitere ham eller hende ud og spise på en rigtig god restaurant.

Om det skal som et gavekort, hvor der selv må bestemmes, hvem der skal med som gæst, eller om det er dig, som vil invitere feinschmeckeren på middag, det vil vi lade være op til dig.

Uanset hvad, så er et besøg på en gourmetrestaurant i hvert fald alle pengene værd, og en rigtig god oplevelse, som vil give gode minder længe efter.

Og med disse inspirerende gaveidéer vil vi runde af for nu, og så håber vi, at artiklen her har kunnet give dig en smule inspiration.

Rigtig god fornøjelse!   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.