Spring til indhold

5 gaveidéer til din kæreste

Gaver til kæresten

Er du på jagt efter gaveidéer til kæresten, fordi han eller hun skal forkæles? Eller måske er gaven i anledning af en fødselsdag eller jeres årsdag? Uanset hvorfor din kæreste er så heldig at skulle have en gave, så finder du her i 5 gaveidéer til kæresten.

Skal gaven være romantisk, fræk eller sjov? Det er en god idé at tænke over hvad din kæreste er til, inden du for alvor går i gang med gavejagten. Her kommer vi med forslag til lidt af hvert. Du kan altid finde mere inspiration på detglemmerdualdrig.dk.  

Massageolie og klippekort til massage

Overrask dit hjertes udkårne med vaskeægte forkælelse! Køb en lækker massageolie, og lav selv et klippekort med 10 klip til massage af dig. En skøn gaveidé til kæresten, hvor der er lagt i kakkelovnen til kærestehygge og en intim stund. Samtidig er det en kreativ gave, som du har brugt tid på at lave. Den slags gaver falder altid i god jord.

Brætspil til par

Er det ikke altid, I lige får sat jer ned og snakket sammen?Altså snakket sammen rigtigt, hvor I kommer tættere på hinanden? Så er et brætspil til par en af de mest fantastiske gaveidéer til kæresten. Du kan vælge mellem flere spil, der lægger op til dybe samtaler.

Hvis du synes, jeres forhold trænger til et frisk indspark i soveværelset, så findes der også masser af spil med mere frækt indhold. Et spil giver jer muligheden for at skifte skærmtid ud med nærvær.

En oplevelse

Du kan købe et gavekort til en oplevelse, så din kæreste måske kan få opfyldt en drøm. Hvad med en tur i en Lamborghini racerbil eller en tur i luftballon? Eller måske er din kæreste den vilde type, der tør at prøve bungeejumping eller faldskærmsudspring?

En oplevelse giver dig ikke kun muligheden for at give din kæreste minder for livet – du kan også selv deltage. Det kunne for eksempel være et spaophold med wellness eller en overnatning på en hyggelig kro. Ægte kvalitetstid med dig må være en af de bedste gaveidéer til kæresten.

Smykke med graveret dato

En af de helt særlig gaveidéer til kæresten, som du kun ville give til din udkårne, kan være et smykke med den dato I mødtes, eller den dag I blev kærester. Du kan vælge et læderarmbånd med et lille emblem på, eller et flot ur. Eller det kan være en halskæde. Alt afhængig af din kæreste stil.Pas på med at give en ring med dato, da du risikere at din kæreste misforstårdig, og tror I er blevet forlovet. Det kan hurtigt give en dårlig stemning,hvis det ikke lige var dét du havde i tankerne.

Datenight – dinner and a movie

En god gammeldags date har altid været – og vil altid være –en af de bedre gaveidéer til kæresten. En skøn aften hvor det bare er jer to,men uden at det behøver være særligt dyrt eller uoverskueligt. Du kan give din kæreste et par biografbilletter eller et hjemmelavet gavekort til tur på restaurant og film før eller efter.

Har du fundet gaven nu? Ellers tjek linket øverst i artiklen eller find gaven til ham eller gaven til hende her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.