5 gaveideer, der skaber glæde og gode minder

5 gaveideer, der skaber glæde og gode minder

Kan du godt lide at give gaver, men vil du gerne give noget, som du ved skaber oprigtig glæde og ikke bare ender i en skuffe? En gave behøver ikke at være en fysisk ting, som man kan bruge i hjemmet eller som en del af påklædningen. Nej, det kan også være noget, som skaber gode minder – og det gør oplevelser. 

Det kan nogle gange være kedeligt at give endnu en bog eller et nyt sæt salt- og peberbøsser. Det er dejligt at få men kan være ret kedeligt at give – for det er ikke særlig personligt. Vil du gerne give nogle mere personlige gaveideer, som giver jer noget at se frem til, kan du med fordel læse med videre. 

Inviter på miniferie i sommerhus 

Hvad hyggeligere er der end at rive en hel weekend ud af kalenderen for at tage i sommerhus? Her kan I sammen komme væk fra hverdagen og de pligter, der er derhjemme og bare hygge jer. Det er noget, alle trænger til og som noget, langt de fleste sætter stor pris på. Her kan I tage på ture sammen, gå ture langs vandet eller i naturen eller lave god og lækker mad, som I nyder på terrassen en dejlig sommeraften. Hvad giver mere glæde og flere minder end det? Ønsker du derfor at gå all in på glæde og gode minder er en miniferie eller forlænget weekend i sommerhus en rigtig god ide. 

Giv et gavekort til en tur i luftballon 

Hvem har lige prøvet at flyve i luftballon? Det er en ret anderledes og sjov oplevelse, som ikke alene er noget, man virkelig husker tilbage på. Det giver også en helt anderledes glæde, da det er noget, man kan se frem til, og som virkelig imponerer, når man er kommet op i luften. 

Selvom du måske synes, Danmark ser kedelig ud til hverdag, er det noget helt andet, når man kommer op i en luftballon. Så det er så absolut en gaveide, der er værd at overveje. 

Giv et hjemmelavet gavekort til aftensmad på terrassen 

Du behøver faktisk ikke at købe noget for at give en god gave. Der behøver ikke at gives mere end et hjemmelavet gavekort eller klippekort til en god middag hjemme på din terrasse. Mange af os har ofte så travlt i hverdagen, at vi glemmer det, der er vigtigst; nærvær og intimitet. 

Det kan derfor give meget mere værdi end en fin taske fra Gucci eller en skål fra Georg Jensen. Der skal nemlig ikke så meget til, før det bliver en god og dejlig oplevelse, som bringer jer tættere sammen. 

Giv DVD’er og inviter på hjemmebiograf 

kan du huske dengang, du selv var til pyjamasparty hjemme hos vennerne eller veninderne? Det kan man også gøre som voksen. Der er intet så hyggeligt som at sætte en DVD på (selvom det måske virker gammeldags), finde popcorn og slik frem og ellers bare putte under dynerne. Det er afslappende og hyggeligt, ligesom det lægger op til dybere snakke imellem filmene eller efterfølgende, fordi I har tiden og roen til det. 

Inviter på getaway 

Det er dejligt at rejse. Sådan er det i hvert fald langt de fleste har det med at komme væk hjemmefra og opleve noget nyt. I dag er det muligt at få getaways til mange europæiske storbyer for næsten ingen penge – og er du god, kan du endda få det til ekstra gode priser, når de kører kampagner. Har du derfor en ven eller veninde, der ofte snakker om Paris eller Rom, er det oplagt at give som gave! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.