Spring til indhold

4 uundværlige apps og websites til gaveindkøb

4 uundværlige apps og websites til gaveindkøb

Vi køber gaver til andre mennesker, fordi vi gerne vil glæde dem og gøre noget godt for dem. Men med gaveindkøbene følger også ofte frustrationer, for hvad skal man lige finde på? Hvad var det nu lige, de ønskede sig? Hvor finder man egentlig gaverne billigst? Og hvordan holder man styr på de mange kvitteringer? Spørgsmålene hober sig op, og hvad der egentlig skulle have været et hyggeligt gaveindkøb, bliver hurtigt meget uoverskueligt. Men frygt ej, for der er heldigvis hjælp at hente! I denne artikel præsenterer vi dig for 4 apps og hjemmesider, du bør kende til, når du skal på gaveindkøb.

Find gaveidéerne hos os

Det kan være svært at finde på nye idéer igen og igen, og derfor har vi samlet alle vores gaveidéer ét sted. Her på siden har vi både gaveidéer til ham og hende, til barnedåb, housewarming og sågar hadegaver! Vores hjemmeside tilbyder dig et hav af idéer, og der er en masse hjælp at hente, ligegyldigt om du mangler en gave til din mor, din veninde, din kæreste eller din søsters nyfødte søn.

Hold styr på ønskerne med Ønskeskyen

4 uundværlige apps og websites til gaveindkøb

Ønskeskyen er både en app og en hjemmeside, hvor du og dem, du holder af, kan oprette jeres egne ønskelister. I kan løbende tilføje nye ønsker og videresende dem til hinanden. På den måde gør du gaveindkøbene nemmere for dig selv, og samtidig er du sikker på, at du kommer hjem med det helt rigtige. Ønsker din far sig eksempelvis LED Indbygningsspot, så vil der stå Indbygningsspot, LED spot eller Spotlys LED inde i hans Ønskesky, og på den måde kan du hurtigt gå videre i gave-eftersøgningen.

Sammenlign priser hos PriceRunner.dk

Gaveindkøb er dyrt, så der er ingen grund til at bruge flere penge end højest nødvendigt. Derfor er hjemmesiden PriceRunner et nødvendigt hjælpemiddel til at sammenligne priser på de varer, du overvejer at købe. Med PriceRunner finder du hurtigt det billigste sted at købe gaverne.

Gem kvitteringerne i Storebox

App’en Storebox gemmer dine kvitteringer på din mobil, når du handler. App’en er gratis, og ved hjælp af Storebox kan du altså holde styr på alle dine kvitteringer fra gaveindkøbene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.